Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כמו שאתם יודעים אני צובע מתחת למכסה המנוע... כשצבעתי את הפקק של השמן מנוע כמובן הוצאתי אותו מהמכונית כדי שיתיבש !!!

שכחתי מהעניין והנעתי את האוטו ונסעתי בו בעיר לאיזה 10 דקות !!!...

יכול להיות שנוצר נזק מזה ? פתחתי את מכסה המנוע וראיתי כמה טיפות שהשפריצו למעלה - חוץ מזה כלום !!!...

תודה !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
זה היה בטעות כמובן - ולא התכוונתי לעשות זאת - יצא משם אוויר כל הזמן כאילו קומפרסור ;-)
לא התכוונת לעשות זאת? את זה תגיד במשפט!!

הרכב הפך לקומפרסור , תוכל למכור אותו כקומפרסור, מוכר אני זקוק לקומפרסור?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא נוצר נזק, רק תבדוק שבאמת "רק כמה טיפות השפריצו החוצה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן כן בדקתי - אני אצלם ואעלה תמונה - ואני אומר מעכשיו - לא סימתי את העבודה עדיין !

אבל אני אעלה אולי מחר !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לבדוק שמן אתה יודע ?לא לספור טיפות אלא להוציא מדיד ולבדוק כמה שמן יש .

אם חסר תוסיף וסע לשלום (עם מסה שמן)

מזכיר לי תבדיחה על ה710....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...