Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מבין שלושת הרכבים הכי מומלץ???

מבחינת נוחות נסיעה ואיכות הרכב (אמינות)???

הרכבים הם סביב השנה 2002

(רכב שישמש להרבה קילומטרים בעיר)

תודה מראש שמעון

פורסם

פוקוס מבלי לחשוב פעמיים.

הקסארה נוחה מאוד אבל לא מרווחת והפלסטיקה בפנים לא שורדת טוב את השנים. המגאן (אני מניח שמדובר בדור ראשון) רכב נחמד אבל טיפה מיושן ביחס למתחרות. למגאן יש מחלה של בולמי זעזועים אחוריים שנותים להישבר. ביום שישי הייתי במוסך וראיתי במו עניי מתלה אחורי שבור של מגאן סדאן 2002 ואמרו לי במוסך שזו מחלה בדגמים האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי ניסיון בקסארה ומגאן.

בקצרה- המגאן צפופה למדיי, הנדסת אנוש לקויה, נוחות נסיעה מאוד בינונית ולא בדיוק רכב מצטיין. המגאן הספציפית שהייתי בה דיי מתפרקת, רק רמקול אחד עבד שם והוא היה באיכות זוועתית והרגל שלי (במושב הנוסע) נתקעה בקונסולה והפעלתי בגלל זה בטעות את המאותתים.

הקסארה- דיי מרווחת, נוחות נסיעה מעולה, מושבים גדולים ורכים, הנדסת אנוש לקויה וסה"כ היא עדיפה לטעמי על המגאן.

על הפוקוס אין לי ניסיון אבל כבר כולם יודעים שהיא מכונית מהנה וכנראה שתשרוד את השנים בצורה עדיפה על השניים למעלה.

פורסם

בואו רגע נעמיד דברים על דיוקם.

הקסראה מכונית מפלאה, היא נוחה יותר מהמגאן גם מבחינת מתלים וגם מבחינת מושבים (קדמיים).

אבל מבחינת מרווח (במיוחד מאחור) המגאן מרווחת יותר בצורה מורגשת!

שתי הצרפתיות נותנות תמורה מעולה לכסף והן מכוניות נוחות, מאובזרות ובטוחות.

הפוקוס קצת פחות מאובזרת והרבה יותר יקרה.

לפוקוס יש מוניטין אמינות עדיף והיא היא לא נופלת בהרבה מהצרפתיות מבחינת נוחות.

עוד יתרונות לפוקוס שהיא מעט מרווחת יותר, מהנה יותר לנהיגה (מבחינת מתלים/היגוי) ובזכות גיר אוטומטי מוצלח יותר היא זריזה יותר מצמד הצפרדעים.

• תוכן חדש...