Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה קשה להחזיק 205 GTI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי כזאת-

אפשרי למצוא 205 GTI, במצב מקורי ככל האפשר, סביבות שנת 90-93? יש כאלה או שזה נדיר מאוד?

ועד כמה באמת יקר להחזיק את האוטו כאוטו ספורטיבי?

עלויות ביטוח? טיפולים מיוחדים? (מלבד טיפולים ותיקונים שנובעים מבלאי של השנים)

מה צריכת דלק ממוצעת של האוטו?

יש לי כרגע דייהטסו שרייד 93, והוא משעמם אותי.....אני מקווה שיתאפשר לי לקנות אוטו קצת יותר מעניין וחשבתי על ה GTI (למרות שאבא לא ממש יסכים לרדת בשנתון....)

תודה מראש על העזרה.

פורסם
השאלה שלי כזאת-

אפשרי למצוא 205 GTI, במצב מקורי ככל האפשר, סביבות שנת 90-93? יש כאלה או שזה נדיר מאוד?

ועד כמה באמת יקר להחזיק את האוטו כאוטו ספורטיבי?

עלויות ביטוח? טיפולים מיוחדים? (מלבד טיפולים ותיקונים שנובעים מבלאי של השנים)

מה צריכת דלק ממוצעת של האוטו?

יש לי כרגע דייהטסו שרייד 93, והוא משעמם אותי.....אני מקווה שיתאפשר לי לקנות אוטו קצת יותר מעניין וחשבתי על ה GTI (למרות שאבא לא ממש יסכים לרדת בשנתון....)

תודה מראש על העזרה.

במקרה שלך הייתי מעדיף ללכת על 106 בגרסאות החמות (ראלי/XSI), היא הרבה יותר מתקדמת מה-205 (פלסטיקה טיפה יותר טובה וכו').

עלויות אחזקה זה הבעיה העיקרית מכיוון שמדובר פה ברכבי ספורט שקרעו אותם במשך למעלה מ-10 שנים.

ד"א, מה התקציב שלך? יש עוד רכבים נחמדים םחות או יותר בתקציב הזה (כגון קורסה/אסטרה GSI, איביזה GTI וכו') ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
במקרה שלך הייתי מעדיף ללכת על 106 בגרסאות החמות (ראלי/XSI), היא הרבה יותר מתקדמת מה-205 (פלסטיקה טיפה יותר טובה וכו').

עלויות אחזקה זה הבעיה העיקרית מכיוון שמדובר פה ברכבי ספורט שקרעו אותם במשך למעלה מ-10 שנים.

ד"א, מה התקציב שלך? יש עוד רכבים נחמדים םחות או יותר בתקציב הזה (כגון קורסה/אסטרה GSI, איביזה GTI וכו') ...

קורסה/אסטרה לא יכנסו אליי הביתה בגלל נסיון לא טוב עם האסטרה....

התקציב נמוך (תקציב לקנייה), משהו כמו העלות של השרייד- סביבות 14K.

דבר נוסף- בקשר לביטוח, אני נהג חדש (וצעיר).

פורסם

205 ב 14 אלף יהיה מ-א-ו-ד קשה להחזיק...ועם תקציב כה דל, אני בטוח שאין לך עוד 3-4 ליישור קו , ועוד 2-3 להפתעות נוספות.

בקיצור, רד מזה, השרייד אוטו אמין מאוד (היה לי 205 ג'יטיאי אני מאמין הכי שמורה בארץ.. מי שמכיר יודע) ויש לי היום דייהטסו שרייד 93 1300 16וי , וההבדל בינהן הוא אומנם ענק ... ההנאה מה205 ... אדירה.. ובדייהטסו אין הנאה בכלל :)

אבל ...

על ה 205 הוצאתי הרבה יותר כסף מאשר על הדייהטסו... הדייהטסו עוברת רק טיפולים ... וה205.. הרבה הרבה יותר.

פורסם

למה לא תבצע חיפוש. זה יפתור לך הרבה בעיות. יש שירשור בדיוק בנושא זה.

בעיקרון - אם אתה לא מתכוון להשקיע כ 30000 ש"ח בשנה הראשונה על רכישה של הרכב תיקונים וכו'

הוא לא בשבילך. אחת טובה שלא זקוקה לתיקונים - תעלה לבד קרוב לסכום הנ"ל.

אלון

• תוכן חדש...