Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השאלה בשירשור על מודעות הרכב עם דוגמניות, נזכרתי בעולם התערוכות של פעם. ורציתי לצרף מענה לשירשור אבל הוא ננעל.

בעבר בתערוכות רכב בינלאומיות, וכמו שציין בוקי, אפילו בארץ, היו מעמידים דוגמניות ליד כל רכב. באיזשהו שלב זה התחיל להיות לא פוליטקלי - קורקט וירדו מזה.

בתערוכת פרנקפורט 2009 שהייתי בה, כבר לא נשארו הרבה, אבל נדמה שבעיקר היצרנים האיטלקיים הקפידו עדיין לשמר את ה"מסורת". מספר שנים לאחר מכן המוסד הזה של תערוכות הרכב די מיצה את עצמו והפסיק להתקיים. 

בגלל היעדר הדוגמניות או מסיבות אחרות? כנראה כי היום כל המידע עובר באינטרנט.

מצרף מקבץ מ2009. ואין כאן שום AI. אני יכול לומר שלפעמים הדוגמניות פשוט הפריעו לצלם את המכוניות, ולפעמים זה מוסיף עניין לתמונה של אוטו משעמם.

GPOAlfa Romeo 8C Spider_013.jpg

GPOAlfa Romeo 8C Spider_026.jpg

GPOAlfa Romeo MiTo_010.jpg

GPOFiat Punto evo_009.jpg

GPOHyundai HND-4 Blue-Will_003.jpg

GPOHyundai IX35_024.jpg

GPOKia Soul_003.jpg

GPOLamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder_008.jpg

GPOLamborghini Reventon Roadster_003.jpg

GPOLancia Delta_006.jpg

GPOLotus Evora type 124_004.jpg

GPOMaserati GranCabrio_012.jpg

GPOMaserati GranCabrio_033.jpg

GPOMaserati GranCabrio_040.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אצה לר נוגבאלי לזים דמונות גאלו בה, בדמצע גיום, דתם גכה.:shock2:

בפורום הזה? מי שרואה את התמונות האלו? יותר סביר שישאל אם יש לך את המספר של הלמבורגיני, מאשר של הדוגמנית שלה.

ואוו. 

גם בתערוכות בארץ שמו פה ושם דוגמניות, שבעיקר הפריעו לצלם את הרכבים :lol:

בכנות? אני יכול לומר שאני די שמח שהתערוכות האלו נעלמו להן. די מיותר לקהל הרחב שאיננו מתחום הרכב על שלל תחומיו, בעידן האינטרנט. 

כן, תמיד יש את אלו שיעדיפו את התערוכות, ולהרגיש, ולהתרגש, וכדומה. אבל אישית, אני מעדיף ללמוד מהרשת, במקרה הגרוע שמצא חן בעיני משהו ואני יכול להרשות לעצמי לקנות אותו, אני תמיד יכול להזמין נסיעת מבחן... מקומות הומי אדם, זה לא ממש בשבילי. 

פלוס, הבעייה היותר קשה שהייתה לי עם התערוכות- משנה לשנה, הרמה פשוט נפלה בסדרי גודל. פחות מציגים, פחות דברים מעניינים וכדומה. 

הייתה תערוכה אחת בלבד, שאני מגדיר "טובה" שהייתי בה, בתחילת המילניום. עמוסה בתצוגות ומציגים, הפעלות ושלל דברים טובים. 

הבאות בתור כבר היו נפילות. הפסקתי ללכת באיזה שהוא שלב, לא היה טעם. 

ולפני שתקפצו עלי, אגיד עוד משהו אחד: כשעבדתי בתחום אספקה טכנית, גם הצגנו בתערוכות במרכז. 

בכנות, כשלקחתי הפסקה בשביל להסתובב שם? לא ממש עשה לי את זה. זה לא זה. לא שווה את זה. די מיותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• אחראי פורום
פורסם

ב-2016 בג'נבה עוד היו דוגמניות, ב-2018 כבר לא ממש.

הייתי צריך לחפש בתמונות כדי להיזכר בזה, כנראה היה נון אישיו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בספרד הפוקוס עבר לירידי מכירות ברמה המחוזית. בברצלונה למשל העירייה סוגרת את 'גני התערוכה' המקומיים לכמה ימים בסוף השנה כדי לכנס את כל היבואנים ולנקות את מלאי ה-0 ק"מ שלהם במתחם אחד מסודר. זה נותן לקהל הרחב הזדמנות לקבל את הדילים הכי שווים מכולם בו זמנית במקום לרוץ בין אולמות תצוגה ואנשי מכירות שונים, ועל הדרך גם להתרשם מכל מיני דגמים חדשים תמורת דמי כניסה של כמה יורו. 

פתרון הרבה יותר פרקטי לדעתי, גם אם זה מוציא את הרומנטיקה והתיאטרון מהתערוכות של פעם.

פורסם

@Derish אתה מדבר על יריד עוגפים, השרשור עוסק בתערוכות להצגת חידושים. אלה דברים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, itaysamurai כתב:

ב-2016 בג'נבה עוד היו דוגמניות, ב-2018 כבר לא ממש.

הייתי צריך לחפש בתמונות כדי להיזכר בזה, כנראה היה נון אישיו.

יש גם היום. 

בםעם הבאה תשאל את ההוא עם הקרחת והכרס שיושב בצד והוא יגיד לך שהוא מזדהה כדוגמנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

@Derish אתה מדבר על יריד עודפים, השרשור עוסק בתערוכות להצגת חידושים. אלה דברים שונים.

את הקונספטים והחידושים שעתידים לבוא כולם רואים היום ברשת עוד לפני שהמעצבים סיימו לצייר אותם. בירידים האלה, מעבר לעודפים שלמכירה, היבואנים מנצלים את ההזדמנות להציג את הדגמים החדשים שרק הגיעו הרבה לפני שהאדם הממוצע יפגוש אותם בכביש.

לי ולהרבה אחרים, שמעדיפים לראות ולגעת במקום לאסוף ברושורים ולשמוע בבל"ת שיווקי, הארועים הנ"ל הפכו לחלופה מצויינת. אני לא משווה את זה לפרנקפורט או ז'נבה, אבל זה בהחלט יותר מעניין ומציע תמורה טובה יותר לכסף מאוטומוטור וכד'.

פורסם

כמו חלק גדול מתעשיית הרכב המשקל עובר למזרח אסיה, סין בעיקר.

תערכות הרכב של בייג'ינג שהתקיימה באפריל האחרון היתה מעלפת. לצערי היה לי שם רק יום אחד, הייתי יכול להישאר עוד לפחות שלושה ימים.

אתה לא מספיק להכיל את כל ההתקדמות הטכנולוגית של התעשייה.

בהמשך אצרף תמונות להמחשה. מי שרוצה יכול לראות כמה סרטונים בעמוד הטיק טוק שלי, בהם גם על היקף התערוכה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 16 שעות, Derish כתב:

בספרד הפוקוס עבר לירידי מכירות ברמה המחוזית.

מציגים פוקוס בתערוכות בספרד? חשבתי שהם די מתקדמים מוטורית... 

זה אכן פתרון פרקטי, לבעייה שהתפתחה (אולמות הכנסים עדיין קיימים והם צריכים לקוחות- והכנסים מתמעטים) וגם לאנשים.

העולם משתנה לנו מול העיניים, מה שהיה קיים ומובן מאליו בעבר (תערוכות רכב למשל), מתחיל להיעלם. ולא רק תערוכות רכב, אלא הרבה תערוכות מקצועיות אחרות. 

תעשיות "כבדות" מאד (כמו תעשיות הרהיטים) עדיין מקיימות תערוכות- גם בסין, גם בגרמניה. עם זאת, זו שבגרמניה כבר התבטלה פעם אחת (כנראה יותר בגלל המצב הפנימי בגרמניה, הכלכלי, מאשר כל דבר אחר אבל נעזוב את זה). 

מי יודע, אולי זה עוד יחזור בסיבוב ויעשה קאמבק עצבני, כל נושא התערוכות רכבים. 

פורסם

נכון.

גם התערוכות האיקוניות (סלון די מובילה במילנו ותערוכת העיצוב בברצלונה למשל), למרות שעדיין מתקיימות, הן כבר לא אותו הדבר כמו לפני עשור. יש הרבה פחות מציגים, וגם אלו שממשיכים להופיע מכח האינרציה (בעיקר חברות ענק שלא יכולות להרשות לעצמן לא "להיות שם"), כבר לא משקיעים בביתנים כמו פעם.

תקראו לי בומר, אבל לדעתי זה די חבל.

זה שמקבלים ניוזלטרים במייל מהחברות, זה ממש לא אותו הדבר כמו להגיע ולמשש את הדבר האמיתי (את המוצר! לא את הדומנית. סוטים😁)

יש עדיין כנסים מקצועיים, שבדרך-כלל יהיו ממומנים על ידי חברה מסחרית אחת.

חוץ מהסנדוויצ'ים מפונפנים וממוזלי בכוסות חד"פ, זה בדרך כלל לא שווה את בזבוז הזמן.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בענף שלי לא רק שאין התכווצות אלא אפילו גידול.

תערוכות מקצועיות שלא פונות לקהל הפרטי הן לא רק לראות ולהרגיש את המוצר אלא נקודת מפגש בינלאומית. 

ב 3-4 ימי תערוכה אני מתליח לפגטוש אנשים שאני עובד איתם מכל העולם וכל זה במקום מרוכז, נסיעה אחת והכי חשוב ניטראלי.

אפילו עם לקוחות ישראלים שלא הצלחתי לפתוק חילוקי דיעות בארץ במשך הרבה זמן בתערוכה בגרמניה על בירה פותרים הכל.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

אפילו עם לקוחות ישראלים שלא הצלחתי לפתוק חילוקי דיעות בארץ במשך הרבה זמן בתערוכה בגרמניה על בירה פותרים הכל

כי בגרמניה הוא רואה אותך אוכל את הנקניקייה ואז הוא לא פוחד לקבל אותה ממך בפרויקט...

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

תערוכות מקצועיות שלא פונות לקהל הפרטי הן לא רק לראות ולהרגיש את המוצר אלא נקודת מפגש בינלאומית. 
ב 3-4 ימי תערוכה אני מתליח לפגטוש אנשים שאני עובד איתם מכל העולם וכל זה במקום מרוכז, נסיעה אחת והכי חשוב ניטראלי.

בגדול כך זה גם בענף הרהיטים. 

חלק לא קטן מהספקים שאני עובד איתם היום, נקודת ההתחלה הייתה פגישה באחת מהתערוכות האלו. 

• תוכן חדש...