Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

רציתי לשאול מהם החלקים המקוריים לאיביזה שלי כחלק מהמשך הישור קו שאני עושה לה.

איזה יוניט חום אני צריך לקנות? כמה חוטים או משהו מיוחד שמאפיין את היוניט חום באיביזה, שהמוכר לא יטעה והיוניט יציג לי טמפרטורה מוטעית.

איזה טרמוסטט לרכוש? באיזה מעלה הוא צריך להיפתח ולהיסגר.

האם יש חשיבות לסוג הבולמים שאני אקנה לה? אני תיכננתי לקנות בולמי שמן של מונרו, לא יודע את הדגם, המחיר שלהם הוא בסביבות 250 לבולם.

האם אני אצטרך להחליף גם תושבות בלמים? אם כן מה המחיר שלהם בערך.

איזה שמן מומלץ לי לקנות? לאחרונה עברתי לחצי סינטטי פשוט כשתיכננתי לעבור לאט לאט לסינטטי לגמרי אבל האוטו מאבד קצת פחות מליטר שמן כל 10K אז אני מעדיף להישאר עם חצי סינטטי ברמה בינונית.

איזה חוטי הצתה אני צריך לקנות? יש משהו מיוחד או שכל סוג שהמוכר יביא לי הם טובים? מה גם המחיר שלהם בערך?

מי שלא הבין האוטו הוא סיאט איביזה שנת 95 1.4

תודה

עמיחי:smile:

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...