Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה כי באמריקה אפשר next day delivery

אנחנו מתלהבים מ dhl express וכאלה,שם זה סטנדרט.

בלי קשר באמזון יש תעדוף ברור,אם הזמנת במשלוחינם של מעל 49 דולר אתה בתחתית (כי משלוחינם)

אם שלמת על המשלוח (פריט אחד או יותר),אתה טיפה מעל התחתית

כך או כך מהירות המשלוח (מנסיוני ועוד כמה) לגמרי משתנה,יש פעמים שישלחו תוך 24שעות,לפעמים תוך שבוע,לפעמים רק אחרי התערבות הצאט שפותחים טיקט לבירור\זירוז

התקלקלו החבר'ה של בזוס...

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • מעניין 2

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, ezuf כתב:

בלי קשר באמזון יש תעדוף ברור,אם הזמנת במשלוחינם של מעל 49 דולר אתה בתחתית (כי משלוחינם)

אף פעם לא חשבתי על זה ככה, מגניב, אני לא מצליח להיזכר אם משלוחים שהייתי משלם עליהם משלוח לפני המערכה עם איראן היו מגיעים יותר מהר,

אבל בכל מקרה גם האלה של 49$ + משלוחינם היו מגיעים גג תוך שבועיים וחצי לקיוסק.

גם לפני המלחמה, מה שאמזון ידעו שקשה להשיג בארץ וגם אם יקחו דמי משלוח של כ 20$ אנשים יקנו, הם גבו דמי משלוח.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

אני כנראה במיעוט אבל המשלוחינם זה צרה בעיניי,כל הזמן מחפש עוד דברים בשביל להגיע לרף,רק בשביל לשים הזמנה ואז להתעצבן ששלחו ארבעה ימים אחרי

אם יש לי משהו בודד לקנות אני קונה במקום ומשלם משלוח,ככה לפחות זה נשלח מהר יחסית (יום יומיים גג בעבר),ואם ממש דחוף,מוסיף עוד 10$ ומקבל אקספרס.

פעם (לפני 3-4 שנים) היה באג באמזון בריטניה וגרמניה,ההפרש בין משלוח רגיל (שם אין את הרף 49$ לחינם,ההסכם הזה רק עם ארהב) היה עומד על יורו\פאונד בודדים,כולם היו מזמינים הכל באקספרס ומבסוטים,עד שנגמרה החגיגה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
לפני 22 דקות, ezuf כתב:

אם יש לי משהו בודד לקנות אני קונה במקום ומשלם משלוח,ככה לפחות זה נשלח מהר יחסית (יום יומיים גג בעבר),ואם ממש ד

כל הכבוד!

אני מגיע למשלוח חינם פשוט כי זה מוזיל את הסה"כ.

והעניין הוא ששער החליפין די אטרקטיבי להזמין עוד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

נראה שיש להם מצוקה רצינית של שילוח בגלל מחירי הדלק או משהו

נכון שרוב החבילות הולכות למטוסי נוסעים שנשאר בהם מקום למשטחי חבילות, אבל עדיין

לא יכול להיות שלהזמין למשל 200 שקיות זבל של amazon basic ירצו על זה משלוח של 38$

גם כשזה לא היה במשלוח חינם זה עלה גג 22$ למשלוח

100 שקיות זבל היה במשלוח חינם אבל שער הדולר לא השתלם כל כך אז

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 29.5.2026 בשעה 20:24, גולדן191 כתב:

בלנדר נינג'ה דיל שקיים גם עכשיו ב 50$

חשמל אמריקאי?

בתלות בסוג המנוע הבלנדר יכול לעבוד לא טוב (בגלל ההרצים)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
בתאריך 29.5.2026 בשעה 23:24, Liviur כתב:

בגלל שצד שלישי זה בעצם אומר שאמזון רק אוספים את הכסף ומעבירים את כל הפרטים לחברה - ורמת השירות בחברות האלו לא ידועה - אלא אם כן אני חייב או שמי ששולח זה החברה עצמה -> אני כמעט אוטומטית פוסל כל מה שבקטגוריה הזו.

כל ההבדלים שציינת נכונים גם לגבי ישראל. ספציפית עכשיו באביב 2026 בישראל אנחנו עדיין ב-disruption מלא בכל הקשור לשילוחים,

לא משנה מאיזה ספק ומאיזו מדינה, כולל שייך/נשלח/יוצר/באמזון/בזוס בעצמו ארז את החבילה.

ה-כול מתעכב, ובמקומות שונים ומוזרים, כולל בארץ.

לפני 15 שעות, ezuf כתב:

אני כנראה במיעוט אבל המשלוחינם זה צרה בעיניי,כל הזמן מחפש עוד דברים בשביל להגיע לרף,רק בשביל לשים הזמנה ואז להתעצבן ששלחו ארבעה ימים אחרי

נכון לכתיבת שורות אלה, זה לא ממש משנה אם אתה ״מצרף יחד ל-49״ או משלם משלוח, הכול מתעכב.

אבל כן, כשצריך משהו (ולא בלנדר/צעצוע) צריך פשוט לעשות סיבוב באתרי המכירות בארץ ולהבין שאתה מתעכב על שטויות,

גם אחרי משלוח יש לך חיסכון משמעותי היום עם השער ומגבלת ה-130.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לי קורה לאחרונה שהזמנות כאילו לא עוברות באמצעי התשלום.

אני מבטל אותן.

מוזר..

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סער, במקומך עולה מולם בצ'אט, מניח שאתה מכיר את הדרך לעלות  מולם - Help ואז Something else כדי להגיע אליהם בלי הבוט שמכריח אותך לתת פרטים.

מעדכן שהבלנדר נשלח עם UPS. פעם ראשונה שיש Order received בלי לקבל במייל שום עדכון לגבי מתי יישלח, ואז פשוט נשלח וכתוב תאריך עם מספר מעקב (שעדיין לא ניתן לעקוב כי הוא חדש מדי)

פורסם
לפני 54 דקות, גולדן191 כתב:

במקומך עולה מולם בצ'אט, מניח שאתה מכיר את הדרך לעלות  מולם - Help ואז Something else כדי להגיע אליהם בלי הבוט

תודה, אבל אין לי סבלנות. 

חוסכים לי כסף.. אם לא רוצים/יכולים לשלוח מוצרים. 

לפעמים זה מוכר שדרך אמזון שולח. בכל מקרה לא קריטי. מזמין שוב ומקווה לטוב.

ועם שער הדולר שיורד.. המחיר יותר טוב.

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בתאריך 31.5.2026 בשעה 09:19, hans כתב:

נכון לכתיבת שורות אלה, זה לא ממש משנה אם אתה ״מצרף יחד ל-49״ או משלם משלוח, הכול מתעכב.

הענין של העיכובים לגמרי רנדומלי ולא מעכשיו או מהזמן האחרון - יותר כמו מהשנתיים+ האחרונות לדעתי\נסיוני.

יש הזמנות (פריט אחד או יותר) שנשלח מהר (תוך 24שעות\יומיים אחרי) ויש ששבוע אחרי,ויש גם שבועיים (!!) אחרי

כאילו יש שכונה בכל המרלוגים שלהם באמריקה..אבל מה נעשה,לפעמים זה מה יש

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
לפני 7 שעות, ezuf כתב:

יש גם שבועיים (!!) אחרי

כאילו יש שכונה בכל המרלוגים שלהם באמריקה..אבל מה נעשה,לפעמים זה מה יש

יש לי הזמנות שלא נשלחו אחרי 3 שבועות והביטול שלהם זה בשניה. כאילו שאמזון לא רוצים לשלוח 😒

• מבאס 1

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

במידה ואתה מדבר על משהו שקשור ל Into the am, נשלחו לי חולצות אחרי כשבועיים שלוש המתנה.

לא. מדבר על מקדחות ומברגות נטענות. 

ופולישר נטען לאוטו. 

• מבאס 1

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...