Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

שרשור ראוי. לפגוש קונטאש סתם ככה זה עניין נדיר מאוד.

הפעם היחידה שראיתי קונטאש במו עיניי היתה במוסך בישראל, לא נשמתי כמה דקות וכשהמוסכניק הניע אותה בכלל איבדתי הכרה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אחרי יותר מ-50 שנה, עדיין מסובבת ראשים.

יצירת מופת נצחית

(נתעלם מזה שיש לה מקדם גרר יותר גרוע מברלינגו, למי אכפת עם עיצוב כזה...)

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתי חייב לבדוק את נושא הגרר מכיוון שהצורה נראית כל כך אווירודינמית.

ג'ימיני טוען שהיא פונקציונלית כמו לבנה, למרות שמקדם הגרר שלה 0.42 -0.46 ומקדם הגרר של לבנה בצד ה'יעיל' הוא 1.2.  'הוא' טוען שזה בגלל שכך היו צוחקים עליה.

בכל מקרה יש גם סירטון קצר שמנתח בדיוק די מרשים דרך סימולציה:

אחרי כל זה, היא כל כך יפה! והצבע הזה מתאים אש.

• אהבתי 1
פורסם

הפעם האחרונה שראיתי קונטאש בישראל היתה אי שם בתחילת שנות התשעים שאיזה ישראלי הביא אותה כרכב תיירים והשתכן במלון קרלטון בתל-אביב (היה המון תיעוד בעיתונות אבל לא מוצא איזכור בגוגל)
הגענו לשם לתערוכת אודיו, גם לא שוכח את נגן ה DAT לרכב של חברת אלפיין שהוצג בתערוכה.
גם זה גרם ללסת שלי לצנוח.
היינו ילדים חרמנים על מכוניות ואודיו!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

הפעם האחרונה שראיתי קונטאש בישראל היתה אי שם בתחילת שנות התשעים שאיזה ישראלי הביא אותה כרכב תיירים והשתכן במלון קרלטון בתל-אביב (היה המון תיעוד בעיתונות אבל לא מוצא איזכור בגוגל)
הגענו לשם לתערוכת אודיו, גם לא שוכח את נגן ה DAT לרכב של חברת אלפיין שהוצג בתערוכה.
גם זה גרם ללסת שלי לצנוח.
היינו ילדים חרמנים על מכוניות ואודיו!

אם זה לא אירוע אחר, אני זוכר את הקונטאש הזאת מאמצע שנות ה-80. הביא אותה "ישראלי המתגורר בלוס אנג'לס". כתבו עליה בעיתונות הרכב  ויום אחד כשרכבתי על אופניים מבית הספר הביתה בירושלים הופעתי לראות אותה בפקק לפניי. ומכיוון שהייתי על אופניים עקפתי אותה... התפעלתי מהנומך שלה ואני חושב שעד היום זאת המכונית המהירה ביותר שעקפתי בנסיעה בכביש.

• מצחיק 4

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, motior כתב:

אם זה לא אירוע אחר, אני זוכר את הקונטאש הזאת מאמצע שנות ה-80. הביא אותה "ישראלי המתגורר בלוס אנג'לס". כתבו עליה בעיתונות הרכב  ויום אחד כשרכבתי על אופניים מבית הספר הביתה בירושלים הופעתי לראות אותה בפקק לפניי. ומכיוון שהייתי על אופניים עקפתי אותה... התפעלתי מהנומך שלה ואני חושב שעד היום זאת המכונית המהירה ביותר שעקפתי בנסיעה בכביש.

יש מצב שזה היה בסוף שנות השמונים!

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

image.png.6dae9857e1495abd2b85127b55acc995.png

image.png.e8f4d743fe4083648c2c1b01ab9a80eb.png

אכן שנות השמונים!

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 5
פורסם
לפני 4 שעות, motior כתב:

הגובה של הרכב 1.07 מטר, לא חושב שראיתי בחיי רכב נמוך מזה. 

אתה צריך להיות אתלטי כדי רק להתיישב בתוכה - לא כל אחד יצליח חח

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...