Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי להתייעץ לפני רכישת קורולה

אני מתלבט אם שווה להוסיף עוד 10-15 אלף על שנת 2023 sense מול sense 22

או לקחת 21-22?

הבנתי שיש הבדלים בכס, מתיחת פנים, מסך נהג ומולטימדיה

ראיתי פה הרבה שרשורים על בעיות של apple carplay עם קורולות 21-22 מסך מקומי/יבואן

ב23 גם היו בעיות כאלה?

אם הבנתי נכון אז השינויים היחידים בין sense to limited זה סאן רוף, פנסי ערפל, התרעות רכבים

נראה מינורי ולא רציני

המחירים בלוי יצחק ל21-23 זה 110-130

בדרך כלל הן נמכרות במחירון או אלף או 5 או 10 מעל המחירון?

בחיים לא קניתי

וסתם שאלה, נגיד ולקחתי פרטים והוצאתי דוח בלקר/סליקה ויצא תקין ונסעתי שעתיים לראות את הרכב, לקחתי לבדיקה ויצא תקין מה קונים ישר?

כאילו תוך כמה שעות אתם מוציאים 120+ 

אתם לא עוברים פונקציה- פונקציה, מושב-מושב ובודקים שהכל עובד ותקין?

אני לא יכול לדוגמא לדמיין שקניתי רכב הגעתי הביתה ופתאום בנעילה של הרכב המראות לא מתקפלות זה אומר שלא עשיתי את העבודה

אין כזה דבר לבטל עסקה נכון? חתמת העברת ביי מטורף

פורסם

במתיחת פנים יש גם מנוע חזק יותר ולוח המחוונים דיגיטילי מלא שניראה הרבה יותר טובה מהקודם. ומסך מולטדמיה גדול יותר. לכן הייתי משקיע וקונה את ה2023.

אם בדקת את הרכב ואתה רוצה לקנות אתה יכול להתקשר לבנק או למקום שבו אתה רוצה לקחת הלוואה ולשמור אותה, ואז רק להתקשר לתת אישור.

כמובן גם לביטוח שמתקבל די מיידי.

כמובן בודקים הכול.

אין ביטול עיסקה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 שעות, Son goku כתב:

וסתם שאלה, נגיד ולקחתי פרטים והוצאתי דוח בלקר/סליקה ויצא תקין ונסעתי שעתיים לראות את הרכב, לקחתי לבדיקה ויצא תקין מה קונים ישר?

כאילו תוך כמה שעות אתם מוציאים 120+ 

אתם לא עוברים פונקציה- פונקציה, מושב-מושב ובודקים שהכל עובד ותקין?

אני לא יכול לדוגמא לדמיין שקניתי רכב הגעתי הביתה ופתאום בנעילה של הרכב המראות לא מתקפלות זה אומר שלא עשיתי את העבודה

אין כזה דבר לבטל עסקה נכון? חתמת העברת ביי מטורף

קודם כל אתה לא חייב לאף אחד שום דבר. לא רוצה לקנות אחרי הבדיקה? אל תקנה. אל תיתן לאף אחד להלחיץ אותך.

בלי קשר, טויוטות בדרך כלל מתומחרות מעל המחירון. ברוב המקרים אלה רכבים יחסית שמורים, אבל הרבה מוכרים דורשים עליהן מחירים די הזויים מעל המחירון.

לפני שאתה קונה, תבדוק גם כמה עולה ביטוח מקיף לקורולה. המחירים היום די מטורפים.

חוץ מדוח בלק"ר ובדיקה במכון בדיקות, במיוחד אם אתה קונה ממגרש או סוחר רכב, מומלץ מאוד לעשות את הבדיקה במכון בעיר אחרת. בהרבה מקרים המכונים בעיר עובדים קבוע עם הסוחרים והמגרשים.

אתה גם רוצה לראות היסטוריית טיפולים מסודרת.

זה במיוחד קריטי ברכבים היברידיים, כי אחר כך להתחיל להתעסק עם אחריות לסוללה בלי היסטוריית טיפולים מסודרת, ועדיף דרך היבואן הרשמי, זה כאב ראש רציני.

בנוסף, תבדוק שמוכרים לך קורולה שנקנתה דרך היבואן הרשמי ולא יבואן מקביל. אם זה יבוא מקביל, אתה צריך להבין בדיוק מה אתה מקבל בפועל וזה אמור להשתקף במחיר.

לפני שאתה בכלל לוקח את הרכב לבדיקה, תבקש לראות רישיון רכב ותעודת זהות של מי שמוכר לך את הרכב כדי לוודא שהוא באמת הבעלים ולא סוחר. אם הרכב רשום על סוחר זה מופיע ברישיון.

אחרי שבדקת את זה והרצת דוח בלק"ר להיסטוריית תאונות, תעבור על הרכב בעצמך. תסתכל על הבדלי צבע בולטים, סימני צבע ותיקונים, תבדוק את פנים הרכב, שהקילומטראז' תואם למה שאמרו לך, שהמזגן עובד ושכל הדברים החשמליים עובדים כמו שצריך.

תעבור גם על השמשות והחלונות ותבדוק שאין סדקים, פגיעות או פגמים. תבדוק גם את המראות.

תפתח מכסה מנוע, תבדוק רמת שמן ומים ותעבור עם הפלאש של הטלפון על אזור תא המנוע כדי לחפש סימנים לנזילות, רטיבות או משהו שנראה לא תקין.

משם למכון בדיקות.

ומומלץ גם לחתום עם המוכר על זיכרון דברים לפני העסקה.

• רעיון טוב! 2
פורסם

יש לי כרגע שני רכבים על הקנה:

קורולה 2023 sense כסופה, שעתיים וחצי נסיעה ממני עם 40 אק״מ שעתיים נסיעה ממני ב125 אש״ח

קורולה 2023 limited שחורה 5 דק נסיעה ממני, 40 אק״מ ב123 אש״ח 

ומצד שני ההיגיון אומר לי מה אתה מפגר מי מוציא 125 אשח על קורולה שנת 23????

לימיטד נשמע נחמד ופחות ליסינגי אבל שחור בישראל זה סיוט, זה להיכנס והמושבים, חגורה, הגה ותא הנוסעים רותחחחחח

וגם היתרון שלה שאני יכול ללכת אותה כמה פעמים שאני רוצה להביא חבר-2 לקחת למכון שאני בוחר

הכסופה מרגיש לי כמו מסע כומתה שאני לא בטוח שאצליח ביום שישי אחד גם לעשות בדיקה וגם להעביר בעלות

פורסם

שחור זה צבע גם קשה לאחזקה, רואים אבק כבר אחרי שטיפה, מצד שני ניראה טוב ובנוסף רמת אבזור גבוה יותר ויתכן זה גם סלון היפה יותר בצבע בז.

הייתי רואה את השחורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 שעות, Son goku כתב:

יש לי כרגע שני רכבים על הקנה:

ומצד שני ההיגיון אומר לי מה אתה מפגר מי מוציא 125 אשח על קורולה שנת 23????

שחור בישראל זה סיוט.

הכסופה מרגיש לי כמו מסע כומתה שאני לא בטוח שאצליח ביום שישי אחד גם לעשות בדיקה וגם להעביר בעלות

אין מה לעשות, זאת המציאות של היום. במיוחד לאור העובדה שהקורולה החדשה שהיבואן הביא דגם הרבה פחות מוצלחת מהדגם היוצא. 

על טעם ועל ריח, אבל אני לאחר שהייתי בעלים של רכב שחור 5 שנים לעולם לא אעשה זאת שוב. עשיתי את הטעות הזאת פעם אחת ומאז רק רכבים לבנים או כסופים.
לשמור על רכב שחור שיראה נורמלי זה סיוט אינסופי שאני לא מוכן להכנס אליו יותר.

רכב ב125K זה לא משהו שצריך לדחות בחיפזון, תקח יום חופש מסודר מהעבודה ותצא מוקדם אל המוכר. תעשה הכל לאט מסודר ובטוח. 
ליפול על רכב או על כסף ולאבד עשות אלפי שקלים זה הרבה יותר מהיומית שלך (כנראה).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...