Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה Hr-V: מבצע משתלם?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

אץה קונה רכב חדש, יש אחריות. כמה זמן אתה מתכוון להחסיק את הרכב?

אני מתכנן לא חדש אלא 2022-2024. אני מחזיק רכבים בערך 6-10 שנים. הנוכחי 13

לפני 3 שעות, dr6633 כתב:

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב כי מאוד התחברתי גם למראה וגם ליחידת ההנעה "על הנייר". אהבתי הכל, חוץ מהדבר הכי חשוב - המנוע. כן, הוא פועל בטכנולוגיה היברידית שמנוע הבנזין משמש כגנרטור בעיקר לחשמלי אבל החשמלי קודם כל לא חזק מספיק לרכב מסוג זה ויש לכך השלכות. אתה רוצה לצאת לעקיפה, אתה צריך ללחוץ חזק מאוד על דוושת הגז ואז מנוע הבנזין נכנס לפעולה והתוצאה זוועתית לאוזן. לא מדובר ברעש קל, מדובר ברעש מוגזם ביותר. מעבר לזה, גם בלחיצת הדוושה אין מספיק כוח לדברים הכרחיים לדעתי (ולא, אני לא נהג מירוצים ולא קרוב לכך). בקיצור, עד כמה שרציתי ויתרתי על התענוג ואני חושש שגם במחיר הזה באפס קילומטר יש רכבים טובים בהרבה. קח גם בחשבון שמאיר לא מכרו כמעט ממנה ולדעתי (לא בבטחון) מדובר ברכבים משנת 2025. הסושיאל שלהם כל כך טוב, שכל השאלות בפייסבוק על השנתון נותרו ללא מענה, ובתמונה מופיעה HRV עם גריל של ZRV ולא כפי שמשווקת באתר. בהצלחה בכל אופן.

בכל מקרה קבעתי נסיעה להתרשם

פורסם

הונדה HRV שנת 2025 0 קילומטר ב 170 אלף זאת עסקה גרועה לטעמי. זה לא רכב שהוא רמה מעל הקטגוריה ששווה כביכול ״לסבול״ עסקה כזאת עבורו. 

פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

הונדה HRV שנת 2025 0 קילומטר ב 170 אלף זאת עסקה גרועה לטעמי. זה לא רכב שהוא רמה מעל הקטגוריה ששווה כביכול ״לסבול״ עסקה כזאת עבורו. 

מסכים. אבל אם ממש אתרשם יש בפריזבי 2025 עם 18000 קמ תמורת כ-150 אלף. מה אומר?

פורסם

קודם כל תתרשם...

אם זה באמת רכב שעושה לך את זה, ומרגיש שתפור עליך,

צא מה'מוד' של עיסקה, ותעדיף אותו על רכב אחר מעט זול יותר שלא 'עושה לך את זה'.

בסופו של דבר אתה צריך לחיות איתו כמה שנים, ולבלות הרבה שעות בתוכו, אז שיהיה משהו שבא לך טוב.

פורסם
לפני 49 דקות, BoazB11 כתב:

קודם כל תתרשם...

אם זה באמת רכב שעושה לך את זה, ומרגיש שתפור עליך,

צא מה'מוד' של עיסקה, ותעדיף אותו על רכב אחר מעט זול יותר שלא 'עושה לך את זה'.

בסופו של דבר אתה צריך לחיות איתו כמה שנים, ולבלות הרבה שעות בתוכו, אז שיהיה משהו שבא לך טוב.

מסכים בהחלט

פורסם
בתאריך 18.5.2026 בשעה 13:02, dr6633 כתב:

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב כי מאוד התחברתי גם למראה וגם ליחידת ההנעה "על הנייר". אהבתי הכל, חוץ מהדבר הכי חשוב - המנוע. כן, הוא פועל בטכנולוגיה היברידית שמנוע הבנזין משמש כגנרטור בעיקר לחשמלי אבל החשמלי קודם כל לא חזק מספיק לרכב מסוג זה ויש לכך השלכות. אתה רוצה לצאת לעקיפה, אתה צריך ללחוץ חזק מאוד על דוושת הגז ואז מנוע הבנזין נכנס לפעולה והתוצאה זוועתית לאוזן. לא מדובר ברעש קל, מדובר ברעש מוגזם ביותר. מעבר לזה, גם בלחיצת הדוושה אין מספיק כוח לדברים הכרחיים לדעתי (ולא, אני לא נהג מירוצים ולא קרוב לכך). בקיצור, עד כמה שרציתי ויתרתי על התענוג ואני חושש שגם במחיר הזה באפס קילומטר יש רכבים טובים בהרבה. קח גם בחשבון שמאיר לא מכרו כמעט ממנה ולדעתי (לא בבטחון) מדובר ברכבים משנת 2025. הסושיאל שלהם כל כך טוב, שכל השאלות בפייסבוק על השנתון נותרו ללא מענה, ובתמונה מופיעה HRV עם גריל של ZRV ולא כפי שמשווקת באתר. בהצלחה בכל אופן.

בתאריך 18.5.2026 בשעה 13:02, dr6633 כתב:

אז נסעתי. צדקת בהכל. יש גם מגרעת מעצבנת במושב האחורי לא יודע איך יושבים באמצע. ויתרתי. חג שמח

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...