Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי משפט בתביעות קטנות לאחר שאשתי נסעה ברכב ומישהי זזה סטתה מהנתיב בכיכר ופגע בה.

הנסיעה הייתה בכיכר,אשתי נסעה בימני והרכב הפוגע נסע בשמאלי והמכות מוכיחות שהיא אשמה 

לי יש מכה בכנף ולה יש מכה בשתי דלתות 

אך שהגענו למשפט היא טענה שזה היה לפני ההכיכר והיא שמעה בום ויצאה מהרכב וראתה שאשתי פגעה בה

אני שאלתי אותה אם אשתי הייתה פוגעת בך היה אמור להיות לך מעיכה בדלת ולי מכה בטמבון וזה לא קרה

היא טענה אני לא זוכרת מה היה.

השופטת דחתה את התביעה האם יש טעם לערער למחוזי?

פורסם

יש צילומי הרכבים במקום התאונה? צילומי הנזקים? סרטון ממצלמת דרך?

מה היקף הנזק שעלייך לשלם? האם הוא מצדיק התעסקות, אובדן ימי עבודה, שכ״ט עורך דין?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

צילום הנזק שלי יש

ממקום התאונה אין כי לאשתי יש טלפון כשר

המלצמת דרך לא עבדה

אני לא צריך לשלם הוא לא תבע אותי 

הנזק של הרכב שלי הינו 9000 שקל

עריכה אחרונה על ידי דורינה
פורסם

קודם כל, תורידי את הצילומים מהאתר, טשטשי את כל הפרטים המזהים ברישיון הרכב ואז את יכולה להעלות שוב. (כמובן שמרי העתק הקובץ המקורי בנפרד).

חוץ מזה - אלה צילומים של השמאי, לא במקום האירוע, ואין צילומים של הרכב השני. הצילומים האלה לא עוזרים לפענח מינאחראי לתאונה. בשבילמזה דרושים צילומים לפני הזזת הרכבים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין צילומים במקום האירוע ואין צילומי הרכב האחר. הכלממסתתכם במילה שלך מול מילה של הצד השני. בעיה.

פורסם

בכמה כסף מדובר?

מה ההשתתפות העצמית?

מה צפי עליית הפרמיה בשנים הקרובות?

אם עלות התיקון כולל השמאות (ותיקון הרכב האחר, אם חוייבת בו) אינה עולה על סכום שני הסעיפים האחרונים אין לך סיבה לתבוע. יותר מזה, אם תתבעי ובמהלך השנתיים-שלוש הקרובות תהיה לך תביעה נוספת את עלולה להשאר מסורבת ביטוח. לכן, לדעתי, הסף לתביעת הביטוח צריך להיות יותר גבוה (בכמה? תלוי בך ובמצבך הכלכלי).

פורסם

לא כתבת באיזה כנף המכות אצלך. אם בקדמית - כנראה אשמתך, אם באחורית - כנראה אשמת הרכב השני

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ערעור בתביעות קטנות הוא לא תהליך רגיל. ככה שלערער יהיה מורכב ולפעמים בלתי אפשרי

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה לכולם

לאחר בירור עם עורך דין ההליך של ערעור למחזוי על פסק בית המשפט השלום הוא סיכוי כמעט אפסי אלא אם כן יש הוכחות מוצדקות ויש סיבות נכונות למה הוא טעה

ויש צד לחייב גם בהוצאות בית המשפט,וזה תלוי גם באיזה שופט אתה מקבל ככה שהסיכוי לא גבוה בכלל

ולגבי הפעלת הפוליססה זה לא משתלם עקב ההתייקרות של הפוליסה ל3 שנים כולל שזה סכום לא גבוה והשתתפות עצמית גבוהה יחסית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...