Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מנותקים?

זה כך גם ע"פ וולוו:

image.thumb.png.8a6af7929b0a45c188a052604912935e.png

מקור: כאן

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

סידור מענין.

הם למעשה הגדירו סף תחתון כללי לרכב ולא מותאם ספציפית למידות כנהוג בדר"כ, שזו הסיבה שכתבתי מה שכתבתי.

כי למשל במידה 215/50R17, אין קוד עומס 93. יש 91 או 95. במידה 235/45R17 יש 94 או 97. ולפעמים המידה (ו/או שילוב קוד העומס) גם מכתיבה קוד מהירות גבוה יותר.

בכל אופן שים לב שלפי ההערות לטבלה שלהם ובאופן תואם לצילום תדפיס שהעלת, קוד המהירות המינימלי הוא אכן V, מאחר ומהירות מרבית של הרכב היא מעל זו של H. לא שזה נראה לי ישפיע על מבחר הצמיגים בפועל. 

פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

הם למעשה הגדירו סף תחתון כללי לרכב

בדיוק.

בהתחלה כשעברתי על צמיגים אופציונליים במידות השונות וראיתי את אלה בעלי קוד עומס של 93/94/95 והייתי בטוח שהם לא עומדים בתנאים ובמיוחד כשברישיון רכב שלי מצוין קוד עומס של 97V.  עד שנתקלתי בטבלה הזו.

לפני שעתיים, Tom_22 כתב:

שים לב שלפי ההערות לטבלה שלהם ובאופן תואם לצילום תדפיס שהעלת, קוד המהירות המינימלי הוא אכן V

אכן שמתי לב, למרות שבכול מקרה אני לא מתקרב אפילו לאזור של 180 קמ"ש אז כל שכן מעבר ל-210 😁

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 24 דקות, shilo_v כתב:

ברישיון רכב שלי מצוין קוד עומס של 97V

ככל שתישאר עם המידה הקיימת, אתה מחויב לנ"ל או מעל. הרישום בארץ נוטה להתבסס על איך שהגיע הרכב במקור, כנראה עם צמיגים עם הקודים הנ"ל.

אם וכאשר תחליף מידה, כשתגיע למכון לאשר את המידה החדשה, ולמרות התדפיס, יש סיכוי יותר מטוב שירשמו את הקודים כפי שהם על הצמיגים החדשים. כך שאם למשל תלך בסוף על מידה 235/45R17 כשלכאורה 93V מספיק, אבל תתקין צמיגים עם קוד 97Y (ולא למשל 94W שנפוץ במידה גם), תהיה מחויב בהמשך להחליף לצמיגים חדשים בהתאם.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...