Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, זה פעם ראשונה שאני בודק היסטוריית תביעות הביטוח ממרכז הסליקה דרך 
https://infocar.co.il/

הניסוח שם לא ברור, 

יש לי את כל הפרטים הנדרשים, ואני יכול להשלים את הבקשה

אני מתעניין ברכישת רכב, בעל הרכב מסר לי צילום של רישיון רכב אך לא יידעתי אותו בכוונתי לבצע את בדיקה,
האם אני צריך לקבל אישור מבעל הרכב על מנת להוציא היסטוריית תביעות הביטוח ממרכז הסליקה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי ariel44
פורסם

הייתי מעדכן אותו. למרות שהוא מסר לך של הרשיון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

אני אומר לכל מוכר את הסיבה שבגללה אני מבקש לראות את רישיון הרכב, זה הצעד הראשון בכל בדיקה - ואם הוא מתנגד אז לרוב זה אינדיקטור טוב 

להפסיק את התהליך...

בגדול - התהליך מנוסח כך שהבודק שאינו בעל הרכב מצהיר שהוא עושה זאת בסמכות וברשותו של הבעלים.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...