Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני לא לאשר זיכיון חדש. אבל לגבי זיכיון קיים - מה יקרה עם האחריות ואספקת חלקי חילוף לרכבים קיימים אם לא יימצא קופץ על הזיכיון לשנים הבאות?

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל עוד לא עובר הזיכיון היבואן הנוכחי אמור לטפל ברכבים, עם העברת הזיכיון האחריות תעבור ליבואן החדש.

לצערי אני לא רואה את הממונה הולך עם הצעד הזה עד הסוף, ליבואני הרכב יש לובי חזק בכנסת , הם ידאגו לנטרל את המהלך בדיוק כמו בתחום המזון למשל.

פורסם (נערך)

הבעיה היא שבשביל זה צריך שיתוף פעולה של היצרן. אז כל עוד הואהמשתף פעולה אמור להיות פתרון, השאלה היא מה יקרה אם היצרן יחליט לעשות שרירים. נראה את מירי רגב עושה הורדת ידיים עם יצרניות הרכב הסיניות או עם הרשויות הסיניות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מצב טוב שזה יותר יתרום להעלמת המותג. 

זה שלא מאשרים את הזיכיון מחדש ליבואן מסויים, לא אומר שיבואן אחר ייקח אותו בהכרח. 

וזה עוד כשהכל בתיאוריה נקי, ללא ויכוחים ומעשים על גבול ומעבר לגבול הפלילי שהם תיאורטיים בלבד בשלב זה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

KGM עם פוקוס של יבואן עם מותג יחיד יכול לדעתי למכור הרבה יותר מ 1900 כלים.

יש הרבה שלא רוצים רכב סיני ורכב מקוריאה יכול להיות פתרון טוב, ליבואן הנוכחי זה מכסה את המשבצת שהנירו לא מכסה יותר אבל אסור להצליח יותר מדי...

פורסם (נערך)

מדוע מאפשרים לקבוצת כלמוביל להיות זכיין של מספר רב של חברות רכבים 
  כגון: יונדאי, מרצדס אומודה, אורה ועוד? 

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
פורסם

מאותה סיבה שמאשרים לשסטוביץ' (למשל) להיות זכיין של מספר רב של מותגים, אני מניח. 

הבעיות הן אותן בעיות, בכל השוק. 

רק שבכלי רכב, המחירים הרבה יותר משמעותיים כי הסכומים גבוהים-נקודתית; לעומת ההבדל שכולנו מרגישים היטב בכיס, לאורך זמן רב מדי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מחזיק את הבטן ומתפוצץ מצחוק.

מזה חמש שנים לא נכנסה אף לא מכונית אחת של DFSK, וסך כל המכוניות שהגיעו בשחר ההסטןוריה עומד על... 35.

SERES ו-KGM (סאנגיונג כבר לא קיימת) הם מותגים שאין להם זכות קיום כמותגים יחידים אצל יבואן אחר, כי בשל התקורה הגבוהה המחירים לצרכן דווקא יעלו, ולא ירדו.

ברשות התחרות הם ישנים על האף.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם
לפני 9 שעות, 3n כתב:

כל עוד לא עובר הזיכיון היבואן הנוכחי אמור לטפל ברכבים, עם העברת הזיכיון האחריות תעבור ליבואן החדש.

לצערי אני לא רואה את הממונה הולך עם הצעד הזה עד הסוף, ליבואני הרכב יש לובי חזק בכנסת , הם ידאגו לנטרל את המהלך בדיוק כמו בתחום המזון למשל.

ואם לא יהיה יבואן חדש?

אתה רואה יבואן קטן שמקים מערך שלם בשביל 2.5 kgm או jac שנמכרים פה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 שעות, ברווז כתב:

רק שבכלי רכב, המחירים הרבה יותר משמעותיים כי הסכומים גבוהים-נקודתית; לעומת ההבדל שכולנו מרגישים היטב בכיס, לאורך זמן רב מדי.

אה אההההמ...

דווקא באוכל משמעותי יותר, ופחות נתון לבחירת הלקוח, בשונה מרכב.

תאר לך שהיה רק יבואן אחד למזון ברווזים(!)

פורסם
לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

ברור שלא.

הם שוכחים שברמות המיסוי שקיימות בארץ, ופוטנציאל המכירות של מותג חדש כגון הנ"ל, כמות המכוניות שתימכר לא תפצה על הקמה מחדש לחלוטין של מערך שיווק הפצה ושירות - וזה היתרון שיש ליבואנים קיימים; הכל כבר שם, נדרשת רק הכשרה של הצוות (ולעיתים גיוס עובדים בכמות מאוד קטנה) בשביל להעלות את המותג לארץ.

אם זה יקרה, כל הקטנים ימחקו.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

כמו שמשרד האוצר רוצה להפריט את הרכבת. המהלך נוסה כבר בעולם, למשל באיזה ״מדינונת״ שבה המציאו את הקטר, וזה הביא לירידת הדיוק וטיב השירות, עליית מחירים ועליה בכמות התאונות. אבל המומחים של האוצר ממציאים את הגלגל מחדש כל יום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

ואם לא יהיה יבואן חדש?

לדעתי יהיה גם יהיה , פוטנציאל המכירות של הטורס פלאג אין גדול משמעותית מ 1900 יחידות.

מה שברור שהיבואן הנוכחי אשר מחזיק את המותג קיה לא צריך להחזיק מותגים נוספים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...