Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם ההגה של רכבי ה- CHERY ?

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שקשור לסיני, מאיפה אתה חושב שהרכבים האלה, וזה כותב לך מישהו שהחליפו לו כבר פעמיים את ההגה בטסלה, זה לא אומר שלאירופאיות או אמריקיות זה לא קורה. במידה והאוטו עדיין באחריות צריך לתפוס את זה כש זה רק מתחיל ואחרי זה שמים כבר כיסוי הגה כזה או אחר.

• אהבתי 1
פורסם

תנוח דעתך שזה קורה גם במאזדה 3,6,CX30 חדשות

יש אחריות מורחבת לפחות אצל דלק מוטורס והם מחליפים גלגל הגה

מה שכן זה מעצבן לאחרונה מכרתי שברולט סוניק בת 12 עם הגה עור שהיה נראה כמו חדש מהחברה בלי שום כיסוי

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה מן הסתם באיכות העור, ראינו זאת במהלך השנים גם לפני טסלה - בסובארו ומאזדה, אפילו בטויוטה - היו דגמים שהתקלפו מהר יותר מאחרים - ובהחלט מכיר מקרים אצל כולם שההגאים הוחלפו אחרי תום אחריות כרצון טוב.

מה שחשוב לזכור -  הגורם המזיק ביותר הוא השמש. קרינת UV גורמת לבלאי ונזק בכל חלקי הפנים, ולכן -

השקעה במגן שמש לשמשה הקדמית היא הדבר הנכון, אישית אני לא מוותר על הטקס הנ"ל כבר עשרות

שנים ומעולם לא נתקלתי בבעיית קילוף. השקעה של כמה שניות לפני היציאה מהרכב - וגם אתם תנשמו

יותר קל כשתחזרו אליו ביום חם, לא רק ההגה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 10 שעות, לב טוב כתב:

לא היה לך ג'אקו 7?

יש לי  גיאקו 7 . לא מדובר ברכב שלי.

מדובר בפוסט גדול ב"פייס" שקשור לרכבי צירי שונים.

טיגו 8 ו-FX בעיקר .

חלקם הגדול עד שנה-שנה וחצי על הכביש.

הראשון פרסם תמונה, ואז הצטרפו אליו אחרים. עם תמונות או בלי..

• אהבתי 1
פורסם

אני חושב שזה גם בעקבות ניקוי הסלון בחומרים חזקים מידי (חומרי ניקוי ביתיים, או מה שמשתמשים בהם בשטיפות רכב מסחריות) או קרמים למיניהם וחומרי טיפוח ששמים על הידיים.

שמתי לב שזה נפוץ בעיקר ברכבים שנהגו בהן נשים, או ברכבים שחלקי הפלסטיק בהם מתקלפים וסדוקים גם מבחוץ (הפלסטיק והגומי אכול בגלל חומרי שטיפה חזקים מאוד).

היה לי פיג'ו 308 2014 עם סלון שנראה כמו חדש, ללא שום סימן לקילוף או תחילת התקלפות, מצד שני ראיתי רכבים מאותו הדגם בני 3 שכל ההגה שלהם וכל הפלסטיק בסלון מתקלפים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, mottis כתב:

גאקו זה צרי...

כן, אני יודע, אבל ברכב של ג'אקו לא כתוב על ההגה צ'רי...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

אני חושב שזה גם בעקבות ניקוי הסלון בחומרים חזקים מידי (חומרי ניקוי ביתיים, או מה שמשתמשים בהם בשטיפות רכב מסחריות) או קרמים למיניהם וחומרי טיפוח ששמים על הידיים.

שמתי לב שזה נפוץ בעיקר ברכבים שנהגו בהן נשים, או ברכבים שחלקי הפלסטיק בהם מתקלפים וסדוקים גם מבחוץ (הפלסטיק והגומי אכול בגלל חומרי שטיפה חזקים מאוד).

היה לי פיג'ו 308 2014 עם סלון שנראה כמו חדש, ללא שום סימן לקילוף או תחילת התקלפות, מצד שני ראיתי רכבים מאותו הדגם בני 3 שכל ההגה שלהם וכל הפלסטיק בסלון מתקלפים.

ההסבר הוא פשוט, חומרים זולים או פחות איכותים אשר פוגשים את השמש הישראלית. מדובר בד"כ בסדרות של ייצור ושימוש באחריות פותרת את הבעיה. 

*אצלי הוחלף ההגה פעמיים, פעם ראשונה להגה זהה לישן כמובן התחיל להתקלף ופעם שנייה להגה "משופר" שאני מקווה שיחזיק יותר.  

• מעניין 1
פורסם

מצטרף למקהלה שאומרת שזה השמש, אבל מסיבה טיפונת שונה: התאמת התוצרת למדינת היעד. 

בדיוק כמו שרכבי BMW למשל מגיעים עם מצנן לשמן למדינות המפרץ, שזה מותאם עבור האיזור שבו יחיו. 

אני בספק אם הסינים יודעים להנדס את המוצרים שלהם בצורה דומה או בכלל חשבו על זה. 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קרוב לשנתיים עם FX ליסינג, בלי מגן שמש ובלי חומרי ניקוי, מנקה לבד עם מטלית עדינה ומעט מים, ההגה חדש.

עוד הרבה רכבי צ'רי מכל הדגמים בחברה, שום בעיה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...