Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר dsp

שלומיש

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי קומפומנט jbl 609. מגבר rock ford ישן.וסאב boston  יחסית קטן.לא מרוצה מאיכות השמע.לפעמים שומע רעשי רקע.לפעמים לא שומע באס בגדול היה לי למעט הקומפונט ברכב הקודם ואיכות השמע היתה טובה יותר.שמעתי שמגבר. Dsp יכול לשפר את האיכות ויכול להיות שאחד המרכיבים במערכת שמע לא תקין או שיש בעיית מגעים.הפרעות שידור וכדומה.

השאלה שלי האם יש צישהו שיכול לעשות דיאגנוטיקה.לא רוצה ללכת לחנויות. התקנות  ולשרוף שם יום שלם .מכירים מישהו אמין ומקצועי שיכול לבדוק.להמליץ לתקן/ להחליף?

והאם מגבר dsp  יכול לשפר? ראיתי ברשת מחירים שנעים סביב 2000שקל. האם יש איזה מגבר בץשל דוד עלי שאתם ממליצים?

פורסם

איזה רכב (דגם  ושנתון)?

מערכת מקורית/תואמת מקור/אפטרמרקט? איך המגבר מחובר אליה?

מה מקור המוזיקה שלך (שרותי הזרמה-באיזה איכות ואיך מחובר למערכת, קבצים בטלפון דרך BT, נגן חיצוני וכד')?

מה דגם המגבר המדויק?

מה דגם הסאב המדויק?

המגבר מגביר גם את הקומפוננט וגם את המגבר או שיש ציוד נוסף ברכב?

מה מפריע לך בשמע הנוכחי (כשהוא עובד תקין)?

רוצה דיאגנוסטיקה זולה? תעשה לבד. תשלול את הבעיות האפשריות צעד אחר צעד.

יש בארץ מוצרים רלוונטיים בתחום התקציב או מעט מעבר.

חשוב להבין שצריך לדעת איך לכוון DSP, ומעטים הם אנשי המקצוע בארץ שיודעים לעשות זאת כראוי.  וגם לזה יש להקדיש תקציב.

כמו כן, לניצול מלוא הפוטנציאל של הוספת מעבד, תצטרך לעבור להגברה אקטיבית של הסט הקדמי. כלומר 4 ערוצי הגברה עבורו, פלוס עוד אחד לסאב כמינימום במקרה כזה.

עיין קצת בפורום. יש מספר שרשורים לאחרונה שעשויים להיות רלוונטיים (חלקם רק בהמשכם ולא ישר בהתחלה).

פורסם

אני לא מכיר מוצרים ספציפיים שם, למעט מוצרים של Sennuopu, שעלו פעם או פעמיים בפורום. לא יודע להגיד לגבי טיבם אבל סביר שלא מדובר במוצרים "מושלמים".

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...