Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנווט, לוקח פניה לא נכונה, נכנס בטעות לאיזור ZTL בברגמו. מאחורי רכבים שלא מאפשרים לי לבצע פרסה לפני המצלמה... מבצע מייד פרסה אחרי וכמובן מקבל מכתב מיורוקאר אחרי חודשיים.

הם יבצעו הסבה והדוח ישלח לכתובת 

הכתובת שיש להם לא נכונה (טעות בשם העיר)

אני מעדכן את שרות הלקוחות שלהם ללא תגובה

אני חושש שלא אקבל את הדוח בגלל הכתובת השגויה וגם מעוניין לבצע תשלום מיידי כדי להקטין את גובה הקנס (אם ישלח באמת בדואר יחלפו יותר מ 5 ימים לקבלת ההודעה)

עצה? רעיון? איך להתנהל?

כרגע לא ניתן לשלם את הקנס ללא קבל ה"קנס" המוסב

תודה 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פניתי למייל של יורוקאר כפי שהופיע במייל... פעמיים... לא הגיבו

פניתי למשטרה... פעמים שלחו אישור קבלה... ולא הגיבו

פניתי לספק בארץ, שפנה ליורוקאר במייל שונה, נקווה שמישהו יענה.

הלקח הוא לבדוק ולאשר את כתובת המגורים בשכירת רכב, אף פעם לא בדקתי ומצד שני אף פעם לא קיבלתי קנס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ניסית לפנות לשגרירות איטליה? ניסית את מחלקת ה-ztl בברגמו (אני אופטימי אלא אם אתב דובר איטלקית)? פנית ליורופקאר (סניף ההשכרה) בשח רחוק?

אני בטוח שקנסות מסוג זה יוצאים בקצב של עשרות ביום ושיש להם פיתרון לעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רק שאלה, למה לטרוח לשלם את מלכודת התיירים הזו?

קיבלתי 3 דו"חות כאלו עוד לפני שהיה מעודכן בוויז ולא שמתי לב לשילוט מתאים ברומא.

כבר כמעט עשור עבר ו...נאדה.

פורסם

בעידן ה AI אין צורך לדעת איטלקית

פניתי ל ztlהם הפנו אותי למשטרה שמנפיקה את הדוחות

פניתי לכתובת המייל של חברת ההשכרה עם הודעת הקנס לפניות בעניין הקנס

אני לא לוקח סיכון וגם בנאדם ישר באופן כללי.

תכלס zיינו אותי סתם

אבל כפרות, שילך להם הכסף לתרופות.

רק רוצה לשלם ולשכוח מזה

פורסם

תתנהג כמו בשנת 2,000 ותתקשר בטלפון לתחנת ההשכרה. יענו לך באנגלית. בסבירות גבוהה יפתרו את הבעיה או יפנו אותך לגורם המתאים. רק דאג שחוזה ההשכרה ופרטי הרכב יהיו לפניך. והקלט את השיחה.

@BeBest עבר עשור? הטכנולוגיה התקדמה. יתכן שהדו״ח ייעלם בקטקומבות וייתכן שתנחת בעוד שנתיים באיטליה ותמצא עצמך לפני איזה כפל קנס אקספוננציאלי. אתה מתעסק עם מקור הכנסה חשוב של העירייה, הם עלולים להשקיע מאמץ בלכידתך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, שיחת טלפון היא האופציה הבאה.
האנגלית שלהם לא ממש עושה לי חשק לשוחח איתם. לכן כרגע מעדיף לכתוב

פורסם

בתחנת השכרה יש מספיק לקוחות שאינם דוברי איטלקית ויהיו עובדים דוברי אנגלית מספקת. לדעתי הטלפון הוא האופציה המועדפת, כי ממייל אפשר להתעלם או לדחות את ההתייחסות, משיחה ישירה הרבה יותר קשה.

אגב, יתכן שחלק מהבעיה שלך עם המיילים היא סוף השבוע - משרדים שחוץ ממסירת וקבלת רכב לא עושים דבר בשבת וראשון, ואולי יגיבו היום כשיגיע תור המייל שלך. במקומך הייתי מתקשר עכשיו, סביר שזה במסגרת הדקות הבינלאומיות בתוכנית הסלולר שלך כך שגם לא יעלה כסף. וכמובן - שמסמכי ההשכרה יהיו לפניך (מספר הזמנה, מספר רישוי של הרכב, תאריכים ושעות).

פורסם

התקשרתי לתחנת ההשכרה... עד שענו... אמרו שהם לא יודעים לעזור

נתנו את הטלפון של שרות הלקוחות. מערכת ניתוב שיחות רק באיטלקית

שלחתי מייל לשגרירות. ענו שזה לא משהו שהם יכולים לעזור בן

שלחתי הודעה דרך האתר של יורוקאר באיטליה, ענו שיש לפנות לעיר בה התקבל הדו"ח מבלי לפרט מעבר (שרות ללא תחרות)

כבר פניתי לעירייה... הם הפנו אותי למשטרה... שלא עונה למיילים 

לא יודע מה לעשות?

עצות???

פורסם

איזה חומר לאפרים קישון….

אין מספר טלפון של תחנת המשטרה? אבל לגייס מישהו דובר איטלקית. בעיה. אההה. אולי לגייס את גיפיטי לכתיבת מכתב באיטלקית?

נראה שהכי פשוט יהיה לקנות כרטיס טיסה לאיטליה ולשכור רכב בחברה המתחרה (עם כתובת נכונה) ולגשת אישית למשטרה [/ייאוש].

• מצחיק 1

פורסם

בעיה - שני רדיטים שקישרת הם באיטלקית, ונראה שכל השלושה כבר התקדמו.

נושא ה-ZTL נטחן כאן במהלך השנים עד דק, ופות״ש מודע לכך. אבל טעויות ניווט בסביבה לא מוכרת הן עניין של שגרה, והמערכת האיטלקית מענישה על כך בחומרה. אם היה מדובר בשווייץ לא הייתי דואג - המשטרה היתה מאתרת אותך - אבל איטלקים… לך תדע.

פורסם
לפני 42 דקות, Rשף כתב:

שואל בשביל חבר- למה אתה חושב שזה "סתם"? 

ניסית לשאול בפורומים של מקומיים, למשל ברדיט, כמו 

https://www.reddit.com/r/Bergamo/

או

https://www.reddit.com/r/ItalyTravel/

או

https://www.reddit.com/r/italy/

?

לשאול בפורומים מקומיים כנראה יחזירו אותי למשטרה המקומית שלא מגיבה.

וכמו שענה ספיראל... מי שלא מכיר ולוקח פניה לא נכונה פשוט חייב לעבור במצלמה ולא יעזור לך אם אחרי 10 מטר ברגע שתאפשר עשיתי פרסה ויצאתי חזרה.

תכלס..ת גם זה מצולם. יכלו להחליק את האירוע

אבל כפרות, רק רוצה לשלם להיפטר מזה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...