Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום , 

אני מחפש רכב קטן זול וידני (לא אוטומט) ,אמין אבל לא חלש מדי (לכן הוצאתי מהמשוואה את יונדאי i10) 

אני מתלבט בין - 

ניסאן מיקרה שנת 2018 ידנית נפח מנוע 1.2 . אני רואה המון אופציות למכירה . עם קילומטר יחסית נמוך (70-100 אלף) ובמחירים של 20-27 אלף שח 

או- 

שברולט ספארק שנת 2015 ידנית נפח מנוע 1.2. עם 144 אלף קילומטרים . מחיר 14 אלף 

מבין שתי האופציות הבאות , ובהנחה ששני הרכבים במצב תקין , מה הייתם בוחרים ולמה ? 

אשמח לתשובות מבעלי ניסיון 

תודה !

עריכה אחרונה על ידי אבי36
פורסם

הייתי בוחר במיקרה עקב מושבים תומכים יותר.

היא גם מרווחת יותר ועם תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

3 שנים קדימה וכמה עשרות אלפי ק"מ פחות שווים לדעתי תוספת של כ10k לכן כדאי לתת עדיפות למיקרה אך יש לבדוק את בורר החום / קור במזגן.

הוא נוטה להתקלקל והתיקון מאוד יקר.

אם תבחר במיקרה ההמלצה שלי היא כמעט לא להשתמש בחימום כי יש לאוטו הזה מחממי מושב שנותנים פתרון חלקי

• רעיון טוב! 1
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 26.9.2025 בשעה 16:33, אבי36 כתב:

שברולט ספארק שנת 2015 ידנית נפח מנוע 1.2. עם 144 אלף קילומטרים . מחיר 14 אלף 

רכב מעולה היה לי אותו דבר 2012, סחיבה טובה לגודלו, מחלה של הדגם מנגנוני חלונות שלפעמים מתקלקלים

המחיר 14 נשמע מעט גבוה, לדעתי גם ב 10- 12 אפשר למצוא. [אולי המוכר יתגמש]

מיקרה ידנית: לשכן שלי יש 2018 בדיוק יד 00 מהחברה, עד היום 0 תקלות.

אם אתה מוגבל בתקציב הייתי מארגן איזה ספארק חמודה [חשוב שתדע שהשוק שלהנמוך מהמיקרה בעת מכירה]

הערה: לספארק תא מטען ממש קטן, אבל תנוחת הכביש שלו גבוהה ונוחה. מזגן פגז.

לפני כשעה, levy כתב:

המיקרה אמינה יותר.

המנוע שלה יכול לעבור את ה 400000 קמ.

היה לי ספארק רכב ראשון עם מנוע שעבר 180K והמנוע וגיר היו מעולים, לא אכל מים ושמן [היה רק נזילת דלק מצינור כלשהוא סיפור של 500 ש''ח]

בתאריך 27.9.2025 בשעה 20:21, zvigolden כתב:

3 שנים קדימה וכמה עשרות אלפי ק"מ פחות שווים לדעתי תוספת של כ10k לכן כדאי לתת עדיפות למיקרה

אני לא בטוח בזה, כי הוא יכול לשים כמה שקלים יישור קו ולהנות מהמנוע של הספארק לפחות עד 250 וצפונה.

לכן אמרתי, תלוי מה יכולתו הכלכלית.

אגב פות''ש: שקלת פיאט פנדה? 2017 יעלה לך אולי 12K..

משתדל לעזור

פורסם

שימו לב לתאריך השירשור. מניח שאחרי 7 חודשים הוא כבר קנה רכב.

• מצחיק 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...