Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.9.2025 בשעה 21:55, sperial כתב:

יש לי ניסיון רע עם HFD ששלחה אותי למקומות מוזרים

דומני שהחבילה האחרונה שלי הגיעה עם HFD, לא סגור על זה. 

כן המגוון נקודות חלוקה היה לא להיט, אבל יש אחת קרובה למקום עבודתי אז ניחא. 

בתאריך 11.9.2025 בשעה 21:55, sperial כתב:

אבל האמת היא שאני מיואש מכל המפיצים. יש לי נקודת איסוף ממש קרבה לבית ועוד אחת או שתיים במרחק סביר, אבל חברות ההפצה עושות כשמן: מפיצות את החבילות בכל רחבי חיפה, עד כדי כך שכבר לא מתחשק להזמין מעליאקספרס.

תשמח בחלקך שלא שלחו את החבילה שלך לאחת הקריות, כמו קריית אונו. 

תשאל אותי איך אני יודע. 

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי להזמין לפני שלושה שבועות, ביחד בchoice ארבע פריטים, אז הם פוצלו, שניים נשלחו ביחד דרך hfd ושניים דרך דואר ישראל.

Hfd ביקשו לבחור מיקום מסירה ולהפתעתי פתחו מיקום במרחק הליכה מהבית, ובחרתי אותו.

אחרי שהגיע לארץ הם שלחו הודעה שלמען שיגיע מהר הם שולחים לנקודה אחרת בקצה השני של העיר.

שתי החבילות הגיעו כמה ימים אחת אחרי השניה.

נסעתי באותו יום לאסוף משני מקומות שונים, בקצוות אחרים.

• מבאס 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני כשעה, car_me כתב:

שתי החבילות הגיעו כמה ימים אחת אחרי השניה.

נסעתי באותו יום לאסוף משני מקומות שונים, בקצוות אחרים.

מודה ומתוודא שאיני יודע מה שעות העבודה שלך ומה מצב הפקקים מחוץ לגוש דן אבל כאן הכל פקוק כי שעות אחה"צ כולם חוזרים הביתה. השעות שהציעו היו 12-19 וללא יום שישי. אז מתי לדעתך אני יכול לאסוף חבילה בייחוד כשיש לי יומיים לאסוף? חייב להשקיע המון זמן על השטויות האלה.

אבל רגע, מישהו  יודע מה קרה שהחליפו את החלוקה בדואר לחברות פרטיות? בהתחלה זה היה נחמד כי היית מגיע לעסקים קטנים וזה היה חוסך את הריצה לדואר. רק עכשיו אני קולט שהדואר היה עדיף עשרות מונים על מה שנהיה פה. יש טעם לפנות אליהם? כי זה ממש מוריד את הרצון להרוויח כמה שקלים מצד אחד ולהפסיד יותר מצד שני. מה קורה עם המתחרים כמו טמו איביי ואתרים סיניים אחרים? נשבע שמוכן לשלם קצת יותר ולאסוף חבילה בראש שקט

פורסם

בעבודה שלי מחייבים להגיע יומיים למשרד והשאר מהבית, אפשר כמובן להגיע יותר פיזית לעבודה מי שרוצה.

אז אפשר לצאת לסידורים כשהכביש פנוי יותר.

עד לפני תקופה היה אפשר לשלוח את החבילות למשרד, וכל דואר ישראל היה מגיע לחדר דואר במשרד, אבל כרגע זה לא אפשרי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 16 שעות, anonport כתב:

אבל רגע, מישהו  יודע מה קרה שהחליפו את החלוקה בדואר לחברות פרטיות? בהתחלה זה היה נחמד כי היית מגיע לעסקים קטנים וזה היה חוסך את הריצה לדואר. 

הקורונה וההפרטה. 

הדואר היה קל יותר מבחינות מסויימות, אבל סיוט מאחרות- כל החבילות היו מגיעות (תיאורטית) לאותו המקום, שבו היית צריך להתייבש בתור לא מעט זמן. 

ואז באה הקורונה ורוב סניפי הדואר נסגרו. נותרו סניפים בודדים שמחלקים חבילות וכל התנועה נותבה אליהם. 

בסופו של דבר הגיע הפתרון בצורה של חלוקה לעסקים. מן הסתם את העלות אנחנו משלמים במחיר קצת יותר גבוה על המוצר בעלי. 

תלוי על איזו חברת הפצה המשלוח שלך נופל, יש כאלו שאני מעדיף על פני אחרות כי נקודות החלוקה מתאימות לי יותר. 

יש גם כאלו שיש לי ניסיון חיובי איתם למרות שלאחרים יש ניסיון שלילי איתם. 

פורסם
לפני 21 שעות, anonport כתב:

כאן הכל פקוק כי שעות אחה"צ כולם חוזרים הביתה. השעות שהציעו היו 12-19 וללא יום שישי. אז מתי לדעתך אני יכול לאסוף חבילה בייחוד כשיש לי יומיים לאסוף?

אם תיתן לעלי את כתובת העבודה שלך, לא יהיה לך יותר קל? 12-19 ללא שישי נראה תקין לפי רישיון הדואר, יומיים לא, ולדעתי, לא מתעסקים עם זה אלא אם ממש מוגזם. אדם נמצא בחו"ל, אז יזרקו לו את החבילה אחרי יומיים? לא. אבל תפנה לעלי ותראה מי אחראי לחלוקה בארץ.

פורסם
בתאריך 14.9.2025 בשעה 16:30, anonport כתב:

שהדואר היה עדיף עשרות מונים על מה שנהיה פה.

לדעתי ממש לא, זה היה שירות גרוע יותר, או לפחות באותה מידה.

מיעוט סניפים, שעות עבודה מוגבלות, ועל זה תוסיף תורים מוגזמים של פעולות שלוקחות הרבה יותר זמן מאיסוף חבילה.

אומנם יש עוד מקום לשיפור, אבל בכל מה שנוגע לאיסוף חבילות, הכל מתנהל הרבה יותר טוב.

יש לי נקודת איסוף אחת נהדרת (קרובה לבית, שעות נוחות, יעילות באיתור ומסירה), ועוד כמה נקודות קצת פחות טובות, כל אחת מסיבותיה שלה (שעות, גישה) אבל עדיין עדיפות בהרבה על הצורך להזמין תור לסניף, לתזמן את ההגעה 10 דקות ממנו, ואז להמתין עוד 20 דקות בחוץ, כי בפנים מפוצץ במשלמי מע"מ (לא קובעים תור ל-15 לחודש!!!)

היה עדיף לו היו למשל, מבקשים פידבק על נקודת איסוף, ודורשים מאלה שמקבלים ציון רע להשתפר בהתאם. ואז אולי צ'יטה היו מרחיבים את השעות או שהיו מפסיקים לעבוד איתם.

פורסם
Just now, Be roo כתב:

היה עדיף לו היו למשל, מבקשים פידבק על נקודת איסוף, ודורשים מאלה שמקבלים ציון רע להשתפר בהתאם. ואז אולי צ'יטה היו מרחיבים את השעות או שהיו מפסיקים לעבוד איתם.

בצ'יטה (בלינק) יש דירוג לנקודת המסירה.

בדואר התחילו לאשר משלוחים ע"י לינק ב SMS שמקבלים (זה עם מספר החבילה ושם הנקודה\חנות).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 41 דקות, איציק נ. כתב:

בצ'יטה (בלינק) יש דירוג לנקודת המסירה

נתקלתי בעבר בבקשות דירוג, של חברות ההפצהף לא של הדואר. מבחינתי הם אלה שצריכים לדאוג לאיכות השירות. 

ראיתי גם את אישור הקבלה בדואר, לא ידוע לי מה הם עושים איתו, יש מקומות שלא דורשים שתלחץ עליו. 

פורסם

אני דווקא מבסוט על צ'יטה למרות שאני צריך לנסוע ל"חנות" שלהם עוד 2-3 דקות מעבר לחנות אביזרי-סלולר שאני מקבל בה משלוחים (בחנות אביזרי-סלולר הוא סוגר בצהריים ודופק שנ"צים בין 14:00 ל 16:00 ואם אני "בטעות" מגיע הביתה לפני 16:00 אני צריך לנסוע הביתה ואז לצאת במיוחד לאחר מכן לאסוף את החבילה).

צ'יטה פתוחים מ 10 בבוקר עד 7 בערב רצוף - זה יתרון משמעותי לחלק מהאנשים (ולפחות אצלנו, גם יש מגרש חניה בצמוד - מה שחוסך לעיתים עוד צרה, שהיא החניה בסמוך למרכזי המסירות\חנויות).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלנו ברמת גן, החנות של צי'טה במקום שקשה למצוא חניה בשעות הערב. 

בחבילה האחרונה (שחוברה לה מהרבה חבילות מסין) החלטתי לשלם 37 שקל, ושיגיע עד הבית. 

הזמן של מציאת זמן להגיע לשם, לחפש חניה וחזרה לבית לא תמיד משתלם.

אם היתה חבילה של 3 דולר, היא היתה נרקבת אצלם.

אני משתדל שלא להזמין דרכם. לפעמים מפספס.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, IsraCar כתב:

דווקא צ'יטה אחת מחברות המישלוחים עם הפריסה הרחבה ביותר בארץ. 

צר לי, אי אפשר לקרוא ל-5 נקודות בכל תל אביב "פריסה רחבה".

כשהדואר מאפשר לי לבחור עסק למסירה יש רשימה של עשרות.

נקודות איסוף דואר צריכה להיות במרחק נגיש ונוח, במרחק הליכה, או נסיעה של נקודות ספורות (עם חניה נוחה), וזה לא מתקיים, לפחות לא בת"א.

יש נקודה אחת בכל עבר הירקון הצפוני, נקודה אחת ממזרח לאיילון, ובין הנקודה הדרומית של יפו זו שצפונית לה במרכז העיר המרחק ענק.

הנקודה שלי מחייבת נסיעה של כרבע שעה, ללא פקקים, ולמזלי היא נגישה מבחינת חניה. אבל כאמור, הבעיה עם צי'טה היא לא רק המיקום, אלא גם השעות. 

לעומת זאת, כאשר שולחים אותי לבית עסק, יש 3-4 במרחק 3 דקות נסיעה, כך שאפילו אופניים זו אופציה, שעות הפעילות נוחות בהרבה כמעט בכולם, כך שהרבה יותר קל לשלב את זה בנסיעה לעבודה או ממנה. ולפעמים גם שולחים ללוקח שנמצא במרחק הליכה, תבוא מתי שאתה רוצה. תענוג.

לפני 4 שעות, איציק נ. כתב:

צ'יטה פתוחים מ 10 בבוקר עד 7

כאמור, לא בכל המקרים, הנקודה שלי פתוחה מ-12 בלבד, וכמו שצויין לא ביום שישי.

הפתיחה עד 7 מאפשר לי לאסוף אחרי העבודה, אבל לאנשים שגרים יחסית רחוק מהעבודה זה לא תמיד פשוט להגיע הביתה עד השעה הזו ,ואם האופציה של שישי לא קיימת זו בעיה.

אציע לפות"ש לנסות לשלוח לכתובת של העבודה, אולי זה יהיה נוח יותר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, Be roo כתב:

להזמין תור לסניף

זה התחיל רק בתקופת הקורונה. לפני זה היה ניתן להגיע חופשי. 

ומאחר והתחיל עומס בדואר, נפתחה עמדה יעודית לחבילות; רק שלא תמיד היא הייתה מאויישת... 

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, ברווז כתב:

התחיל רק בתקופת הקורונה

התחיל לפני.

ולא בכל הסניפים יש עמדה יעודית, ואם האיוש שלה לא קבוע, זה לא עוזר לי. לא מיידעים אותי מתי היא מאויישת.

עריכה אחרונה על ידי Be roo

• תוכן חדש...