Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא :)

סימטרי - כנראה , מאופס ? כמעט לא הסטאפ הנכון באף רכב.

עצה להבא - עושים שיעורי בית - בודקים מה המספרים המקוריים , מבינים את ההשפעה של הפרמטרים ומה הסטאפ שלך בכלל מאפשר כרגע מבחינת טווחים ואיזה אפשרויות כיול ואז ניגשים לזה - אחרת מה שהם יעשו יהיה במקרה הטוב משהו דומה למקור , או במקרה הרע לאזן / לאפס ולשלוח אותך לדרכך.

אנשים מפספסים כמה השפעה יש לכיוון מתלים וכיוון פרונט נכון.

(סיפור עדכני - כי זה נכון גם באופנועים - בדיוק אתמול רכבתי אני ואשתי שעה וחצי לכל כיוון לסדנא שכל ההתמחות שלה זה כיול וכיוון מתלים באופנועים ועשו הבדל של שמיים וארץ באיך שהם נוסעים ב2 האופנועים שלנו … )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליפני הכיוון ההגה נטה קצת ימינה בנסיעה ישרה חיה חריקות קטנות מהצמיג בהתחלת נסיעה לפעמים והרגיש לא חלק

היום נסעתי הכול פיקס-האם אתה אומר שיש עוד מה לכוון?

כי המוסכניק שלי אמר לי שמה שאני צריך זה כיוון 4 גלגלים ושיעשה עבודה טובה לפי המחשב

פורסם

זה שלפני זה היה לא מאוזן ועכשיו מאוזן זו התחלה טובה - אבל לא אומר לי יותר מדי מה הוא עשה.

״לפי המחשב״ - לא ברור לי מה זה אומר.

אם כרגע אתה מרוצה - סבבה , אם יש לך אפשרות לשאול אותו / לבקש ממנו להדפיס אם יש לו את זה שמור זה יה מעולה.

אם לא - קשה לי ממש לומר לך אם זה טוב או רע ואם אפשר יותר או לא.

לרוב האנשים לא אכפת מעבר ל״תעשה לי שיסע ישר ולא יאכל צמיגים״ על רכבים סטנדרטים עם טווח שאפשר למצוא בספר רכב.

לרוב המכונים - הם מעדיפים לעשות משהו סביר כדי להשיג את זה בלי להיכנס עם הלקוח לשיחה בהתאם למטרות / סטאפ - כי הרוב נוסעים במכוניות אוטומטיות שכל המטרה שלהן זה להביא מא לב׳ - אבל אנחנו פה בחלק של השיפורים בפורום נכון ? :)

זה לא כמו איזון גלגלים - שיש מאוזן או לא מאוזן. זה כיול על טווח.

Then dying is forgetting

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 26.10.2025 בשעה 01:12, Liviur כתב:

לפי המחשב״ - לא ברור לי מה זה אומר

רוצה להאמין שהבנאדם העלה פרמטרים שמורים שיש לו במחשב וכיוון לפיהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 24.10.2025 בשעה 04:32, דובצע כתב:

לגבי טסט כניראה אני יצטרך ״קומבינה״

אמנם זה נכון ללפני 10 שנים אבל אף פעם לא אמרו לי משהו בטסט על הנמכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן הרכב נוח ונוסע ופונה כמו חלום לפחות להרגשתי הלא מלומדת

אין לי מוטיבציה ללכת לאנשי מקצוע ולחפור להם על דברים שאני גם לא מבין בהם ואולי לא אדע לשים את האצבע על הנקודה

השאלה אם יש מקום שאני יגיע והשרות יהיה לראות בכללי את האוטו ולהגיד איפה נקודות לשיפור

פורסם

שיפורים עושים כנגד מטרה - לא בשביל לעשות.

אפ אתה מרוצה מההתנהגות - והצמיגים לא נאכלים - תהנה.

כשיגיע הזמן לשדרג / לשנות - תסתכל שוב (לדעתי)

Then dying is forgetting

פורסם

תודה

אני מדבר על ביקורת על הקיים. להוסיף דברים חדשים לא צריך

כמו שתלך למסאזיסט ועם כמה לחיצות נכונות תרגיש הרבה יותר טוב 

אז גם ברכב אני אישית מרגיש מצויין אבל אם יש מישהוא שיעשה סיבוב ויגיד פה משוחרר ופה לחזק וכולי אני מעוניין לשלם לשרות כזה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...