Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפכפים - המלצות?

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקציב?...

האם תהיה מוכן לשלם 200~ ש"ח ויותר על כפכפף איכותי שיחזיק מלא זמן?

או שמבחינתך כפכף הוא כפכף והוא צריך להירכש ב- 100 ש"ח גג בהגזמה ולא שווה את מחירה של נעל?

גם ה- havaianas  הפשוטות והספרטניות שלי מחזיקות 5-7 שנים כ"א (אולי אפילו יותר).

אז השאלה כמה בא לך "להתפנק".

כשלי התחשק להתפנק, הזמנתי מאמאזון בקלי קלות Reef והן מאוד מוצלחות, אחת עלתה 50$ במבצע שווה והשנייה 35$ במבצע שווה.

קניתי אותן אך ורק במבצעים.

מבחינתי שוות את הכסף שלהן ואיכותיות למדי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לי יש את אלה כמעט שנה , כמו חדשות ואני נועל אותן ביום יום בבית. 

https://a.co/d/5uE8exB

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בגלל זה אני אוהב כפכפים שהם "יציקה אחת", לא אצבע. 

קניתי לאחרונה זוג כזה בלי מותג ב 40 שח, נראה כמה ישרדו

17523429483415031709617706221522.jpg

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בדוק גם את אלה - עם פטנט לפותחן בקבוקים 😊. https://a.co/d/4r1prRc

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 26 דקות, GTאי כתב:

תקציב לא משנה.

אם ככה, אז הייתי נותן סיכוי לכפכפי REEF Fanning המאוד פופולאריים ומוצלחים, שהם הכפכפים הכי "נעליים" שאני מכיר.

מה הכוונה הכי "נעליים"?

זה אומר שהם מרגישים הרבה יותר "נעליים" מכפכף רגיל בגלל הסוליה עם שיכוך האוויר הרציני מאוד, הרבה יותר איכותיים מכל כפכף שהיה לי אי פעם, גם יותר כבדים מכפכפי האצבע הרגילים שעשויים ספוג, אבל גם הרבה יותר נוחים מהם וממש עם בולמי זעזועים שמרגישים אותם (בהליכה אתה מרגיש את השיכוך).

הם לא כוס התה של כל אחד בגלל הרגשת ה"נעל" של הכפכף והמשקל שלהם, אבל באמת שהסיכוי שייקרעו לך תוך שנה נמוך מאוד.

לגבי איך הם נראים - לא עניין שלי. בעיניי הם מצאו חן ועל טעם וריח אין מה להמליץ. זה סובייקטיבי.

הם איתי כבר 5 שנים (מתחילת 2021) בשימוש קייצי רגוע (בערך ממאי עד אוקטובר בכל שנה - 5~ חודשי שימוש) אך אינטנסיבי ויומיומי (כולל ריצת אמוק ברחוב למקלט השכונתי המרוחק, מספר פעמים ביום למשך 12 ימים), ושמרו על עצמם כמעט כמו חדשים, בקושי התבלו ברמה שהם 95% ממה שקניתי אותם כחדשים... בקצב הזה הם יחזיקו לי יותר מעשור.

לא משחק איתם כדורגל ולא נכנס איתם למים בים וכו' כי חבל, שומר עליהם, אבל חוץ מזה הולך איתם המון כולל הליכות בשכונה והם לא כפכפי בית בלבד ואני יוצא איתם בחוץ.

עלו לי 40$ בזמנו בעמהזון, שהיו סביבות ה- 140~ ש"ח... בארץ עולות 280 ש"ח בלי שום בעיה. אל תקנה בארץ. חכה למבצע טוב בעמהזון ותקנה אותם.

פירסם אותם פה הממליץ מעליי.

הנה גם סקירת וידאו רלוונטית.

איך תדע מה המידה שלך?

תעקוב אחרי המדריך הזה ולא תטעה.

תדבר עם המידות בס"מ ולא במידה של היצרן ולא תטעה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, SurfHigh כתב:

בגלל זה אני אוהב כפכפים שהם "יציקה אחת", לא אצבע.

שים לב שהוא ביקש כפכפים שלא מזיעים בהם, כלומר האנטיתזה לסוג שאתה מציע.

לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

בירקנשטוק הם אחלה ממש אבל המראה זה לא כוס התה של כולם.

המראה, המחיר, וגם מבנה הסוליה ה'אורטופדית' לא נוח לכולם. זה משהו שלא מומלץ לקנות בלי לנסות.

@GTאי - אתה מחפש משהו לשימוש ביתי/הליכה ברחוב/נהיגה? קשה להמליץ בלי להבין מה הצרכים שלך.

• אהבתי 1
פורסם

שימוש יומיומי - זה גם נעלי בית, זה גם לצאת לרחוב, נהיגה (שאינה ספורטיבית) ועד ליציאה בערב כשבדרך כלל אני שורטס וכפכפים.

ספציפית בירקנשטוק תופסים ריח אחרי תקופה (לפחות כך היה אצלי בעבר) אז לא בטוח שהם אופציה טובה

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני עם בירקנשטוק גומי (2 רצועות רוחביות). אחלה כפכף. כשקניתי אותן בכלל לא הייתי צריך עוד זוג כפכפים (או סנדלים), אבל די מהר הן החליפו את כל הזוגות האחרים. נשטפות פעם בכמה ימים כי מה אכפת לי לשטוף פריט שמתייבש תוך כמה שעות. אז גם לא תופסות ריח ועדיין נקיות.

משמעותית נוחות מכל כפכף אחר שהיה לי (במיוחד כפכפי אצבע).

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 3
פורסם

קניתי כאלו לפני שנתיים ואני מרוצה. סוף סוף משהו שלא נקרע אחרי יומיים.

https://www.bumpersisrael.com/

• אהבתי 1
פורסם

מתעניין גם. איזה כפכפים הכי פחות מזיעים בהם + תופסים פחות ריח? הריף נראים סבבה, יש כמה דגמים, אפשר הסבר שבטוח יהיה יותר מגפט?

פורסם
לפני 5 שעות, daniel.asu כתב:

משמעותית נוחות מכל כפכף אחר שהיה לי (במיוחד כפכפי אצבע).

מסכים, 

אבל במקרה הזה, גם קרטון עם 2 חבלים לקשירה יהיה יותר נוח מ havaianas. באמת שהם כפכפים שלא מיועדים לכלום חוץ מלבית. 

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

שים לב שהוא ביקש כפכפים שלא מזיעים בהם, כלומר האנטיתזה לסוג שאתה מציע.

לא בטוח למה הכוונה "שלא מזיעים בהם". 
לי חשוב שהכפכפים יהיו ניתנים לשטיפה (מבלה הרבה בבריכה), נוחים, ושלא יקרעו במפתיע כמו שקורה לא מעט בכפכפי אצבע.

למשל, הכפכפי עור למיניהם כמו ריף ובירקנשטוק מאוד רגישים למים.
בכל אופן הם החליפו את הכפכפים האלו, שנהנתי מהם במשך כמה שנים והיו נוחים מאוד:
image.png.3d5d295fcd6e95185d7bf92c73364903.png

הבונוס הוא שבצורה שהבאתי קודם אפשר גם ללכת עם גרביים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...