Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הדירה נמצאת לכוון רחוב נגיש והיא ברורה לעין - פשוט תתלה שלט שפונה לחזית הרחוב. אל תפרסם בכלל ביד2 

הדירה של אמא ז"ל פנתה לרחוב - לא ראשי, בקריית שרת חולון - תלינו שלט, בלי מתווך - מכרנו את הדירה בזמן קצר יחסית לקונה פרטי אחד מתוך שניים שמצאו חן בעינינו. 

קיבלנו את המינימום שרצינו, לא היינו גרידי והמשכנו הלאה בחיינו. 

סיפור אמיתי - תאריך הפטירה של אמא שלי היה הרביעי ליוני 2017. 

יום החתימה על חוזה מכר עם הקונים היה הרביעי ליוני 2018. 

ולא במתכוון. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

טוב שסיימת את השיחה בצורה מכובדת כי מותר הברווז מן הבהמה.

:rofl:

שיא אוכלי הנבלות היה בלוויה של חמותי שבאו בזמן הלוויה בוני מצבות לחלק כרטיסי ביקור ולנסות לסגור עסקה.

וואו. :mad2::cry:.

לעומת זאת בחברה קדישא אשקלון זכינו לחוויה מתקנת. מיד אמרו לנו שאנחנו לא משלמים כלום לאף אחד, שאין שום אגרות ושגם אם מבקשים טיפים לא לתת. לאחר מכן גם בשבעה שלחו מישהו לראות אם אנחנו צריכים סיוע כלשהו תוך הדגשה שזה ללא עלות. 

גם בחיפה, הם בסדר גמור וחצי. מכובד הוגן והגון לחלוטין. 

לפני 9 דקות, sperial כתב:

2. הקטע המגעיל אבל המציאות הטופחת על פנינו: המתווכים יגיעו לדירה עם הקונה הפוטנציאלי, אבל לא כדי למכור אותה, אלא ״לשרוף״ אותה - כלומר להציג אותה כהרבה פחות מוצלחת מהדירה שבבלעדיות שלהם - כלומר כאמצעי קד״מ שלילי. 

אז, אתה אומר שאני צריך לגלות איזו דירה נמצאת בבלעדיות שלהם כדי לשרוף אותה ראשון? :LOL:

לפני 3 דקות, lanosforce כתב:

אם הדירה נמצאת לכוון רחוב נגיש והיא ברורה לעין - פשוט תתלה שלט שפונה לחזית הרחוב. אל תפרסם בכלל ביד2 

יש הרבה שלטים כאלו ברחוב. הם שם הרבה זמן. 

לפני 3 דקות, lanosforce כתב:

בקריית שרת חולון 

צ'מע, אני תמיד אומר (אמיתי)- נולדתי באילת, עד היום חם לי. 

משם נדדנו לנו, עד שהגענו לחיפה. 

אחת התחנות שבהן גרנו לתקופה הייתה קריית שרת בחולון... :LOL:

עוד אנקדוטה. הדירה השכורה האחרונה שבה הורי (ואני כילד) גרנו הייתה כבר בחיפה. אני זוכר את הכתובת היטב משום מה. 

שנים עברו. 

קבעתי להיפגש עם חבריקו מתחום אספנות הסכינים, הזמין אותי להיפגש ליד ביתו. אומר לי את שם הרחוב, כי לא בטוח שאני מכיר אותו. 

אמרתי שבטח שאני מכיר, תיכף בטח גם תגיד לי שמדובר על מספר X.

"איך ידעת?! אתה STALKER או משהו?!".

הוא גר באותה! הדירה! שבה גרנו פעם:rofl:, לא רק באותו רחוב ובניין. אותה דירה.

קרה לי גם מקרה דומה, מדבר עם מישהו מהעבודה על בנייןו שחבר גר בו פעם, שהתקרה כל כך נמוכה שבשביל להחליף מנורה שם אני צריך להתכופף (אמיתי, אגב. לא נוח לעמוד זקוף ולהחליף אותה, תנוחה מאד לא טבעית לגב. נמוך, אמרנו?), הוא אמור לי כן, גם אני גר במקום כזה.

טוב, הוא גר באותה הדירה, הסתבר לי אחרי שביקש שאקפיץ לו כמה חפצים אישיים אחרי שעזב את העבודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש מקרים כאלה בחיים - אני ו"בוקי" כאן בפורום גילינו פעם אחרי בדיחה פרטית שזרקתי על סרטון שהוא שלח - 

שסבא שלו וסבא שלי עבדו באותה סדנאת נעליים בכפר קטן באוקריאנה, אבא שלי ואבא שלו מכירים ועוד זוכרים זה את זה. 

וכנכדים הוא ואני עורכים פורומים באותו האתר כאן בארץ. 

אפילו היתה תמונה שאבא שלי סיפק לי שבה רואים את סבא שלי וסבא שלו ביחד - ואפשר בקלות! להבין מי הסבא של מי. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו, אהבתי את הסיפור. מה הסיכויים.

פורסם

ובוא קבל עוד משהו - כשהבת הבכורה נולדה - במקום לצחוק היא "בירווזה" -גיעגעה ממש כמו ברווז. 

אמא שלי - יצרה את הדבר הבא:

image.png.e464a309345e51f7b9ef677571163fd7.png

זה גרעין אבוקדו... מגולף בסכין יפנית - שני חלקים שהודבקו זה לזה. גם הלמינציה כוכב שלג שלה - זה גזיר נייר מהעטיפה הפנימית של הסיגריות שהיתה מעשנת (ואלו שהרגו אותה בסופו של דבר) יש לי מאות כאלה אבל ה"ברווז" זה הומאג' לצחוק של הבת. 

• אהבתי 2

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

גם בחיפה, הם בסדר גמור וחצי. מכובד הוגן והגון לחלוטין. 

לא יודע היום אבל לפני 10 שנים כשחמי נפטר ניסו להוציא כסף בכל דרך אפשרית.

לפני 4 דקות, lanosforce כתב:

זה גרעין אבוקדו.

במנבט ראשון זה נראה בהתחלה כמו האבוקדו אחרי שאכלו אותו. רק במבט שני רואים את היצירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, lanosforce כתב:

מגולף בסכין יפנית

?!

זה קשה לעשות גם עם כלים יעודיים.

סכין יפנית?!?! שאפו. 

פורסם

סיפור יפה על בוקי.

כשמכרתי דירות תמיד כתבתי במודעות לא למתווכים.

התקשרו אלי מתווכים אמרו לי "יש לי לקוח בדיוק בשביל זה, אני רוצה לבוא איתו". אמרתי להם, לא, שיתקשר הוא אלי ויבוא לבד. היה אחד שממש בכה לי שהוא קונה עבור לקוח בחו"ל ועדיין סרבתי.

פעם בכמה חודשים, עד היום, מתקשרים או שולחים לי הודעות מתווכים על דירות שמכרתי לפני שנים. לא יודע מאיזה ארכיון הם מוציאים את המודעות האלה. אולי הם גם חושבים שאני מוכר במחיר של לפני עשור. אבל עכשיו נזכרתי, שפעם הבאה שאחד כזה יתקשר אגיד לו לקרוא את המודעה עד הסוף.. כתוב ללא תיווך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

:rofl:

.אז, אתה אומר שאני צריך לגלות איזו דירה נמצאת בבלעדיות שלהם כדי לשרוף אותה ראשון? :LOL:

בשביל זה אתה צריך להפוך למתווך. עדיף שתשאר ברווז.

אגב סיפורי משפחה, היו לנו שכנים שהילדים שלנו ושלהם חברים קרובים. בדרך פתלתלה גילינו שהיו קשרים הדוקים (לא קשרי משפחה ישירים) בין משפחתה של אשתי למשפחתו של הבחור. בכפר נידח במרוקו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נמשיך ככה ומהשרשור הזה נוכל לכתוב סקרין פליי לעונה חדשה של DARK - מתוסבכת מתמיד. 

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אשאיר לך את האחריות על השיר פתיחה. 

• מעניין 1

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

שיא אוכלי הנבלות היה בלוויה של חמותי שבאו בזמן הלוויה בוני מצבות לחלק כרטיסי ביקור ולנסות לסגור עסקה.

שברת את השיא. בשבעה על גיסי הם הגיעו לשבעה והקאתי עליהם .

ברווזי

למתווכים 

כל מחיר שתשיג מעל X ש"ח הוא שלך.  מהקונה תיקח מה שבא לך. אין בלעדיות .

ממחיר ה X אתה תהיה מוכן לרדת במחיר לקונה רציני. המתווך לא אמור לדעת זאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

אני אשאיר לך את האחריות על השיר פתיחה. 

לא רק שיר גם הוידאו.... 

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

פורסם

ברווז איך מתקדם הפינוי דירה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לאט יותר ממה שהייתי רוצה האמת. 

כמו תקציב המדינה, הייתי צריך לפרוץ את הדד-ליין כבר פעמיים:LOL:

כרגע אני חושב שאני מסתכל על כשבועיים עד לסיום הפינוי בתקווה שלא יהיו אירועים חריגים נוספים שיברווזו לי את הלו"ז שוב. תודה על ההתעניינות. 

• מצחיק 1

• תוכן חדש...