Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זרוע לטלוויזיה LG 75 אינץ

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, איציק נ. כתב:

עזוב, הם הזויים.

קנה זרוע כזאת
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=103360

וסגור את העניין.

במידה ובעתיד ארצה לשדרג ליותר מ 75",  הזרוע הזאת של ברקן תעשה את העבודה?  אני צריך להוציא 40 סמ וזו יוצאת עד 45 סמ

https://ksp.co.il/web/item/78511

או שעדיף לקחת זרוע שיוצאת עד 70 סמ (למרות שאני צריך 40)

https://ksp.co.il/web/item/95410

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

אלוהים גדול עד שתרצה להחליף את הטלויזיה לגדולה יותר, אבל אם עוד כמה עשרות שקלים פותרים לך את דילמת ה"מה יהיה אם בעתיד אקנה טלויזיה גדולה יותר" - אז תיקח את הזרוע שיוצאת 70 ס"מ ובא לציון גואל (99.99% שלא תשתמש בזה, אבל אם בא לך "שיהיה" אז לך על זה).

שים לב של"ברקן" יש פטנט (מתאמים מפלטיק בצבע אדום, רואים אותם גם בחלק מהתמונות ברשת) - זה עבור טלויזיות קעורות. בהתקנה רגילה אין צורך להשתמש בהם.

עקוב אחר הוראות ההתקנה, בהתחלה זה נראה קצת מסובך אבל ברגע שתקלוט את הרעיון תראה שזה דיי קל (כולל הפטנט שמעגן את הטלויזיה לזרוע עצמה - ובייחוד עניין הברגים והאומים שאחראיים על ה TILT מקדימה).

אם הסתבכת, תן סימן ותעלה תמונה ונכוון אותך.

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 47 דקות, איציק נ. כתב:

אלוהים גדול עד שתרצה להחליף את הטלויזיה לגדולה יותר, אבל אם עוד כמה עשרות שקלים פותרים לך את דילמת ה"מה יהיה אם בעתיד אקנה טלויזיה גדולה יותר" - אז תיקח את הזרוע שיוצאת 70 ס"מ ובא לציון גואל (99.99% שלא תשתמש בזה, אבל אם בא לך "שיהיה" אז לך על זה).

שים לב של"ברקן" יש פטנט (מתאמים מפלטיק בצבע אדום, רואים אותם גם בחלק מהתמונות ברשת) - זה עבור טלויזיות קעורות. בהתקנה רגילה אין צורך להשתמש בהם.

עקוב אחר הוראות ההתקנה, בהתחלה זה נראה קצת מסובך אבל ברגע שתקלוט את הרעיון תראה שזה דיי קל (כולל הפטנט שמעגן את הטלויזיה לזרוע עצמה - ובייחוד עניין הברגים והאומים שאחראיים על ה TILT מקדימה).

אם הסתבכת, תן סימן ותעלה תמונה ונכוון אותך.

איציק

תודה איציק. עוד שאלה אחת.. הזרוע שיוצאת 70 סמ עדיפה על הזרוע שיוצאת 45 סמ בגלל עניין טכני שקשור לזה שאני מוציא 40 סמ את הטלוויזיה או שסתם כדי שיהיה למקרה ו...? 

פורסם

במקרה הספציפי הזה, אין הבדל.

2 הזרועות בלינקים שציינת מתחברות לקיר ע"י 4 או 6 ברגים באמצעות תושבת (סרגל) מלבנית עם מרווח גדול בין הברגים, זה מאוד חזק ומאפשר פיזור עומסים טוב.

אני קניתי לפני כחודש זרוע של ברקן למסכים של מ 13 ועד 83 אינץ (עבור מסך 50" לחדר).
הסיבה שבחרתי בזרוע הזו כי היא יכולה להתרחק מהקיר 67 ס"מ, וזה מאפשר לי התקנה של הטלויזיה כאשר הזרוע היא משמאל למסך (הטלויזיה מותקנת בצורה פינתית בין 2 קירות בזווית 45 מעלות, אז לא רואים את הזרוע בכל מקרה).

בגלל שפחדתי שאולי תהיה בעיה במיקום של המסך בזווית הזו, הלכתי על הקיצון והעדפתי זרוע שיכולה להחזיק את המסך בזווית של 90 מעלות לקיר, על כל צרה שלא תבוא (מה שכן, זה הרבה יותר נוח שהיא אכן זזה לכל כיוון - אם צריך לחבר איזה כבל למשל).

רק צריך לשים לב שהזרוע הזו מגיע עם סרגל קיבוע אנכי בעל 3 ברגים (התושבת באורך של 30 ס"מ אז יש פיזור עומסים טוב) ואני תמיד ממליץ שיהיה קיר נורמלי שאפשר להתפס עליו, ולא כזה בן 200 מתפורר.

בעניין הסחורה של ברקן, לפחות מההתרשמות שלי מהזרוע הזו (דגם 3400LB) https://ksp.co.il/web/item/31599
נתחיל עם תמורה למחיר - מעולה - ואני אסביר:

המוצר מרגיש ממש, אבל ממש, HEAVY DUTY. גם במשקל שלו וגם בכל האלמנטים והאביזרים שממנו הוא מורכב\בנוי. עובי הזרועות המתכווננות למידת ה VESA הרצויה (אלו שתופסות את המסך) ממש חזקות\עבות והמוצר ממש נראה ומרגיש FINE. כבר הרבה זמן שלא רכשתי זרוע לטלויזיה ממותג מוכר - והאמת שהייתי מופתע לטובה (יש לי זרוע ממותג NO NAME דומה לו, וזה לא קרוב בכלל מבחינת רמה האיכות ועובי הדופן\משקל של המוצר).

עוד משהו שקשור לזה - זה המפרט של המוצר.

יצרן שמכבד את עצמו נותן את כל המידות והזוויות.

ברקן בכל דגם נותנים לך את כל המידות והזוויות האפשריות, זאת אומרת שאין סיכוי שתיפול עם מוצר שלא מתאים לצרכים שלך (אלא אם אתה לא יודע להחזיק סרט מדידה ואין לך מושג מה המספרים האלו אומרים). הם מגדילים ומוסיפים בחלק מהמוצרים איורים שמדגימים לך את הזווית שהזרוע יכולה לספק לך - בגדלים מסויימים של מסכים (למשל: עם זרוע מדגם X אם תתלה מסך של 50" אז יש לך זווית 90 מעלות לקיר, אבל ב 65" יהיו לך [כדוגמא] 41 מעלות - וכו').

המסקנה שלי היא שבמחיר של 150-300 ש"ח לזרוע של ברקן, זה NO BRAINER  להמר על משהו אחר - במיוחד כשמדברים על זרוע עם מפרקים\מתכווננת).

איציק

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...