Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא מרצדס A class שנת 2015.

יש לרכב מפתח אחד.

אני רוצה להזמין מפתח נוסף אך המחיר בחברה בארץ גבוהה . תהיתי אם אפשר להזמים ממרצדס בחו"ל את המפתח(בהנחה שהמחיר שם זול יותר)?

שאלה נוספת, חלק מבעלי המקצוע (רובם) אומרים שאי אפשר לשכפל ושולחים אותי לחברה מנגד מצאתי כמה שכן יכולים לשכפל(לפחות ככה הם טוענים), האם באמת אי אפשר לשכפל או  לאלו שלא יכולים לשכפל פשוט  אין את המכשור המתאים(יקר)?

תודה

פורסם

בדקתי באתר של מרצדס בחול ושם נאמר שאין אפשרות ליצור מפתח נוסף אלא אם כן הרכב מגיע אליהם למרכז השרות.

האם יצא למישהו להזמין מפתח חלופי מצד שלישי(לא מהחברה...) או בדרך אחרת מחו"ל?

תודה

פורסם
לפני 3 שעות, ofir106 כתב:

בדקתי באתר של מרצדס בחול ושם נאמר שאין אפשרות ליצור מפתח נוסף אלא אם כן הרכב מגיע אליהם למרכז השרות.

כנראה רוצים למנוע מצב שהם משתפים פעולה עם גנב רכבים.... (לפי מה שקראתי, חובת הנוכחות קיימת גם בחו"ל)

פורסם

אני יודע שהמנטרה כל המוסכים גנבים, אבל לפעמים היצרן מחליט להוריד גרזן, וזה מה יש! צריך לקחת את זה בחשבון שאין דברים זולים במרצדס מ-2015+ עם FBS4 שזאת הגנה מטורללת.
ולא חשוב מה ניראה לך מחיר סביר, אתה לא רק תשלם לא מעט (כמו באירופה, ויותר מארה"ב) וגם תחכה שבועעים או עם המלחמה לך תדע אם בכלל יסכימו...
הרבה חברים השקיעו טונות של כסף ברישיונות ל-ABTRITES ולמדו בדרך הקשה...רק דרך יצרן (עוד הרבה יצרנים בדרך לזה!).
ואתה בכלל רוצה רק לשכפל..לא מקרה של ALL KEY LOST אז בכלל היית משלם הרבההה יותר...אולי שיהיה מחשב קוונטי, תחזור לבדוק את הנושא :laugh:

FBS4.thumb.png.215b5bc5fe30bee106705ad1a8293697.png

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...