Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש מיני מקרר פשוט למשרד שיכול לקרר כמה פחיות שתייה, בתקציב מוגבל.
ראיתי באמזון דגמים במחיר של כ-50-60$ כולל משלוח, אך הם 110 וולט ובארץ הקודש 220 וולט, אז זה לא מתאים.
מישהו מכיר פתרון זול ופשוט לעניין הזה? או אולי ממליץ על דגם שניתן לרכוש בארץ?

פורסם

כולל משלוח? לקופסה כזאת גדולה?! תן דוגמה, סתם מתוך סקרנות.

אין שום היגיון בלהזמין כזה דבר מחו״ל, קנה את הכי זול שיש בארץ וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

זה מבוסס על לוחות פלטיה - שיהיה לך בהצלחה, כי זה מאוד לא יעיל. משהו מקביל עולה בארץ 250-300 ש״ח (מקרר לרכב). תשקיע 400-500 ש״ח במקרר משרדי מבוסס מדחס, תהיה קניה הרבה יותר מועילה. או שתקרר את הפחיות בבית ותביא בצידנית עם קרחומים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

500₪ ומטה, ויש לך מקרר עם מקום ל-2 בקבוקים או צמד שישיות בירה.

הרבה יותר נוח מהצעצוע בקישור, בהפרש קטן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

+1 לאושר עד

בזמנו קניתי ב400 ש''ח לקליניקה של אשתי, עובד מעולה כבר כמה שנים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 17 שעות, carsgo כתב:

אך הם 110 וולט ובארץ הקודש 220 וולט, אז זה לא מתאים.

בלי להתייחס לאיכות המוצר הזה, אפשר בכמה עשרות שקלים לקנות שנאי וזה מתאים, לדוגמא:

https://a.aliexpress.com/_olsSlRg

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

תודה למשיבים, כמו שציינתי - הדגש כאן מוצר סופר קטן שבסה"כ יקרר כמה פחיות, זה הכל.

אין לי מטרה לקנות מיני מקרר גם בלי קשר לתקציב, אין לי מקום לזה גם. אני מתכוון לשים אותו מתחת לשולחן ואני לא נמצא במשרד לבד.

לכן חשבתי על פתרון כזה, אבל אם אתם אומרים שאין מוצר איכותי בגדלים שאני מחפש, כנראה שארד מזה... 

עריכה אחרונה על ידי carsgo
  • תוכן חדש...