Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאריס Sol 2017 גיר ידני 1.5 ליטר 112 כ"ס

הגיוני שהחלפת קלאץ' (הכי בסיסי, שלושה חלקים) עולה 10,000 שקלים?

רק מקורי כי אין אופציה אחרת

סה"כ 22 יחידות על הכביש 2017-2018 אבל האם זה הגיוני שזה משלש את המחיר של הקלאץ' עד כדי כך?

שוב, רק החלפת קלאץ' עקב בלאי טבעי, עבודה+חלקים+מע"מ, לא כולל שום דבר אחר.

הרכב עצמו שווה כ40,000 שקל זה נראה קצת מוגזם אפילו שהוא נדיר וזה משחק לרעה מבחינת זמינות חלקים

הצעת מחיר משני מוסכים, אפילו לא מטויוטה עצמם שכנראה יעלה 15,000 שם

פורסם

אם אין את הקלאץ' הזה בשום מקום חוץ ממחסן ראשי של  היבואן ושם הוא עולה 8500 ש"ח, ומסכים לוקחים 1500 על עבודה אז זה הגיוני. 

תבדוק אפשרות לייבא מחו"ל סט קלאץ'. 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

אם אין את הקלאץ' הזה בשום מקום חוץ ממחסן ראשי של  היבואן ושם הוא עולה 8500 ש"ח, ומסכים לוקחים 1500 על עבודה אז זה הגיוני. 

תבדוק אפשרות לייבא מחו"ל סט קלאץ'. 

זה יכול להיות קצת בעייתי כי צריך לדעת להתאים בדיוק ולוודא שזה מתאים בדיוק

הדגם שיש בחול עם מנוע טיפה שונה ולגבי הגיר אני לא בטוח

גם לא כל מוסך יסכים להתעסק עם זה והבנתי שצריך אישור ממשרד התחבורה גם אם החלק OEM

פורסם

הכל נכון אבל מה שאתה מתאר זה קלאסי לכל המכוניות שיש מהן מספר יחידות קטן בארץ. 

יבואמי חלקי חילוף בדרך כלל לא מייבאים  חלקים בשביל למכור 1 או 2 בשנה או לא למכור בכלל. 

זה או לשלם את המחיר הגבוה על המקורי או לקבל את המק"ט המדוייק של הסט ולנסות לייבא עצמאית. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

זה או לשלם את המחיר הגבוה על המקורי או לקבל את המק"ט המדוייק של הסט ולנסות לייבא עצמאית. 

מחזק, לעיתים מדובר בחסכון של מאות (!!) אחוזים.

פורסם
לפני 3 שעות, איזה אחד גבר כתב:

יאריס Sol 2017 גיר ידני 1.5 ליטר 112 כ"ס

הגיוני שהחלפת קלאץ' (הכי בסיסי, שלושה חלקים) עולה 10,000 שקלים?

רק מקורי כי אין אופציה אחרת

סה"כ 22 יחידות על הכביש 2017-2018 אבל האם זה הגיוני שזה משלש את המחיר של הקלאץ' עד כדי כך?

שוב, רק החלפת קלאץ' עקב בלאי טבעי, עבודה+חלקים+מע"מ, לא כולל שום דבר אחר.

הרכב עצמו שווה כ40,000 שקל זה נראה קצת מוגזם אפילו שהוא נדיר וזה משחק לרעה מבחינת זמינות חלקים

הצעת מחיר משני מוסכים, אפילו לא מטויוטה עצמם שכנראה יעלה 15,000 שם

פשוט קח מספר שלדה וחפש לפי זה מקט לסט קלטץ תדבר עם שירות לקוחות של אותו אתר שעזרו לך.

לפני שעה, Buki כתב:

יבואמי חלקי חילוף בדרך כלל לא מייבאים  חלקים בשביל למכור 1 או 2 בשנה או לא למכור בכלל. 

אפשר לבקש מקט מדוייק במוסך מורשה של טויוטה ואז פשוט לחפש בגוגל לפי מקט

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

לפני כשעה, xdmanxd99 כתב:

פשוט קח מספר שלדה וחפש לפי זה מקט לסט קלטץ תדבר עם שירות לקוחות של אותו אתר שעזרו לך.

אפשר לבקש מקט מדוייק במוסך מורשה של טויוטה ואז פשוט לחפש בגוגל לפי מקט

כשדיברתי עם המוסך הם אמרו לי שהם יכולים לתת הצעת מחיר וכל השאר רק אחרי צילום של רישיון הרכב ותעודת הזהות וזה לא אפשרי כי זה רכב שאני מתכנן לקנות הוא לא שלי עדיין

בדקתי את מחיר הקלאץ' כי אני יודע שזה רכב נדיר עם מספר מצומצם של יחידות וחשדתי שקלאץ' לא יהיה זול

פורסם
לפני שעה, איזה אחד גבר כתב:

כשדיברתי עם המוסך הם אמרו לי שהם יכולים לתת הצעת מחיר וכל השאר רק אחרי צילום של רישיון הרכב ותעודת הזהות וזה לא אפשרי כי זה רכב שאני מתכנן לקנות הוא לא שלי עדיין

בדקתי את מחיר הקלאץ' כי אני יודע שזה רכב נדיר עם מספר מצומצם של יחידות וחשדתי שקלאץ' לא יהיה זול

בשביל לקבל מקט אל מול היבואן לא צריך ת"ז וכלום, רק מספר רכב. גם את מספר השלדה אתה יכול להשיג בקלות על ידי בדיקה לפי מספר הרכב באתרים כמו משומשת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...