Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,
רק רציתי לשתף במקרה מתסכל שקרה לי – ואולי לחסוך מכם את אותו כאב ראש.
אחרי שיטוט בפורומים מסתבר שאני ממש לא היחיד, וזה אפילו נראה כמו סוג של "שיטה" (לכאורה).

לפני כמה ימים לחצתי על קישור להתנסות חינמית ב-Gemini Advanced (ה-AI של גוגל). נשמע אחלה.
אבל... מה שלא היה כתוב בבירור, זה שזה מבטל את מנוי ה-Google One שכבר שילמתי עליו מראש לשנה.

ניסיתי לדבר עם התמיכה של גוגל – קיבלתי תשובות קרות, לקוניות, ובסוף פשוט אמרו לי לשלם שוב (לשנה מראש) אם אני רוצה לחזור למנוי הקודם.

אז – אם אתם שוקלים לעבור ל-Gemini Advanced, קחו בחשבון: זו לא תוספת, אלא תחליף למה שכבר יש לכם.
ואין דרך חזרה בלי לשלם מחדש.

לידיעה,

• אהבתי 2
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 3

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לפחות מקבלים החזר על החלק היחסי של השנה ששילמת עליו ולא זכית להשתמש?

אם לא, זו ממש נוכלות

יום טוב גם לך

פורסם

נשמע לא חוקי בעליל, אני הייתי פונה לאגודה לצרכנות ומברר מה אפשר לעשות.

בכל מקרה זה מריח כמו תביעה יצוגית כנגד גוגל.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם

הזמן והכאב ראש לא שווים את ה 120 ש"ח האלו.

רק עוד סיבה להיפתר לגמרי מהזרועות של החברה הזו.

תאכלס, מייל ודפדפן כבר עברתי.

אחסון ותמונות גם כן.

גם AI -לאחר חודש שימוש, הג'ימני אדוואנס לא מתקרב לקרסוליים של ChatGPT פלוס. לפחות בשימושים שלי של ניתוח טבלאות, קבצי PDF ומיקוד התשובות.

נשאר רק להעיף את יוטיוב איכשהו וזהו.

הטריק הזה הוא רק עוד מסמר בארון הקבורה שלה.

המינימום מבחינתי היה לפרסם בעברית כי אין לזה זכר בגוגל לעומת המון פוסטים ברדיט (אנגלית וספרדית בעיקר).

• רעיון טוב! 1

פורסם

לאן עברת באכסון התמונות?

התקשתי למצוא תחליף ראוי לגוגל, במיוחד בקלות השימוש, שיתוף עם אחרים, חיפוש תמונות, קיטלוג וכלי AI שיכול לסייע באיתור תמונות.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

לדרופ בוקס.

אמת, בענן גוגל עושים עבודה דיי טובה. אבל כיום החיפוש שמתבצע על המכשיר באופן מקומי בעזרת AI (One UI7) עושה עבודה לא רעה גם כן.

או בוא נגיד, מספיק טובה כדי להצדיק בעיטה של גוגל פוטוס מכל המדרגות.

פורסם

עדכון דיי מהיר, קיבלתי עכשיו מייל. לא יודע אם בעקבות הצאט עם הנציג או בעקבות הפוסט כאן - אבל זיכו את החשבון ב 79 ש"ח (חלק יחסי בתמורה לשמונת החודשים שנותרו במינוי הקודם).

• רעיון טוב! 1

פורסם

עם כל הכבוד אני בטוח שזה לא בעקבות הפוסט כאן 😂
לדעתי זה היה קורה בכל מקרה, פשוט הטיפול לקח זמן.

לא הגיוני שככה יגרמו לך לשלם בלי תמורה, זה לא חברה ישראלית 😉

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 25.5.2025 בשעה 17:18, Igalz כתב:

עם כל הכבוד אני בטוח שזה לא בעקבות הפוסט כאן 😂

לדעתי זה היה קורה בכל מקרה, פשוט הטיפול לקח זמן.

למה לא בעקבות הפוסט? תראה מה אמרו לו. אם הנושא בטיפול אז אומרים פשוט שהנושא בטיפול.

בתאריך 25.5.2025 בשעה 12:33, Muzic4Ever כתב:

ניסיתי לדבר עם התמיכה של גוגל – קיבלתי תשובות קרות, לקוניות, ובסוף פשוט אמרו לי לשלם שוב (לשנה מראש) אם אני רוצה לחזור למנוי הקודם.

נראה לך שחברה כמו גוגל לא תנטר את הרשת לראות מה כותבים עליה?

• משעמם 1
פורסם
לפני 7 שעות, mcaspi כתב:

למה לא בעקבות הפוסט? תראה מה אמרו לו. אם הנושא בטיפול אז אומרים פשוט שהנושא בטיפול.

נראה לך שחברה כמו גוגל לא תנטר את הרשת לראות מה כותבים עליה?

אתה מניח שלכל נציג תמיכה יש את כל התמונה על כל התהליכים שמתרחשים במעצמה כמו גוגל.. לא, ממש לא. 

הדבר האחרון שמעניין את גוגל זה מה כותבים עליה בעיברית בקארספורום. נו באמת, התמימות.. 

יום טוב גם לך

פורסם

לא מניח שלכל נציג תמיכה יש את כל התמונה על כל התהליכים שמתרחשים במעצמה כמו גוגל, אלא רק את התמונה הקטנה של מה הוא צריך לעשות במקרה כזה. לא סיפור גדול עבור נציג תמיכה.

פורסם

עוד מעט הם יוחלפו בנציג אייאיי שיהיה לו גישה לכל, לכן גם יציע לך שמפו נגד קשקשים, על הדרך, כי הוא רואה את המקלדת שלך דרך מצלמת המחשב...

• מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 25.5.2025 בשעה 06:01, Igalz כתב:

לפחות מקבלים החזר על החלק היחסי של השנה ששילמת עליו ולא זכית להשתמש?

אם לא, זו ממש נוכלות

אני קיבלתי. שדרגתי מוקדם יותר השבוע בגלל שאשתי סטודנטית והם מקבלים 15 חודשים בחינם. קיבלתי זיכוי על החלק היחסי של Google One ששולם מראש.

• אהבתי 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...