Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני בעסקה מתקדמת של רכישת רכב יד2. ביצעתי בדיקה באתר הממשלתי על משכון ויש רשומה אחת על משכון פעיל לבנק דיסקונט מהבעלים הקודמים (לא זה שמחזיק עכשיו ברכב ורוצה למכור לי אותו). המוכר טוען שאין משכון והיה מוכן ללכת אפילו לסניף הבנק בכדי לוודא את זה. הבנק טוען שאין שעבוד על הרכב ואפילו הוציא מסמך חתום עם מספר הרכב ורשום שהרכב לא היה משועבד. האם זה פותר אותי מהרשומה של המשכון או שאלה 2 דברים שונים? ואם אלו אכן 2 דברים שונים, למי פונים כדי להסיר המשכון אם הבנק בעצמו טוען שאין כזה?

אשמח לעזרה בכדי להמנע מטעויות.

תודה.

עוד משהו קטן, התקשרתי לרשם המשכונות בכדי לוודא את הרשומה. כשהפקידה חיפשה לפי מספר רכב היא טענה שאין משכון, אך כשחיפשה לפי מספר משכון, כן הופיע המשכון. אני כבר מבולבל לגמרי ואם יש מישהו שיודע ויכול לעזור זה יהיה מעולה.

פורסם

נשמע כמו איזו תקלת מיחשוב או תקלה ביורוקרטית.

יש לך מסמך מהגוף הממשכן שמעיד על הסרת המשכון? דאג שבעלי הרכב הנוכחי ייפנה לרשם המשכונות ויתקן את המעוות או יוציא מסמך רשמי שהרכב אינו ממושכן. וכמובן לוודא שהרכב אינו משועבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה ללא הסרת המשכון בפועל לא הייתי מתקדם עם הרכב. לא משנה אם זו טעות או לא, אתה כרוכש הרכב צריך לעשות את המיטב שביכולתך לוודא את כל הפרטים. עניין המשכון זו אחריותו של המוכר לספק לך אישור מתאים על הסרת המשכון. אין טוב ממראה עיניים. בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

מהקל לכבד -

1. וודא שהוצאת את רשימת המשכונות הפעילים.

2. אם אכן המשכון פעיל, הבנק (הזוכה) צריך לפנות לרשם המשכונות לביטול רישום המשכון. יתכן שהפעולה כרוכה בעמלה / אגרה.

3. מסתבר שהם לא יסכימו לדבר איתך אלא יהיה צורך לעשות זאת דרך החייב - אם פרטיו אינם ידועים לך, אפשר להשיג כתובת לפי ת.ז. במשרד הפנים (מרשם האוכלוסין) בעלות 20 ש"ח.

בהצלחה

פורסם

מעדכן שהייתי בבנק, הפקידה (מנהלת סניף) אמרה שהמשכון בוטל לפני כ-7 שנים ושהם לא יבואו בדרישה על הרכב הזה.

עניין פורמלי ככל הנראה שלא הסירו את הרישום ברשם המשכונות.

פורסם
לפני 1 דקה, yahaga כתב:

אמרה? שתכתוב מכתב רשמי עם לוגו וחתימה של הממונה עליה. 

טענה שאין לה אפשרות כזאת.

בכל מקרה, היא העבירה פנייה להסרה ממרשם המשכונות. עניין של כמה ימים.

תודה לכולם על העזרה.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...