Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 קקטוס

פוסטים מומלצים

פורסם

היי וחג שמח,

קיבלתי הצעה לרכוש סיטרואן c4 קקטוס, 2018 מפרטי, עברה 70k קמ

נהג עליה בן אדם מבוגר שטוען שהוחלפה רצועת טיימינג בריקול ב51kז, טיפולים בזמן ומתועדים 

כדאי להיכנס להרפתקה הזו או שאין לי ממה לחשוש?

אני רואה בפורום חוסר אחידות על דגמים שונים של סיטרואן, למשל על c5 איירקרוס מסופר שאמין אבל על דגמים אחרים ממליצים לא להתקרב בגלל הרצועת טיימינג והמנוע 1.2 וקצת יצאתי מבולבל 

פורסם

אני חושב שבמחיר הנכון אפשר לקנות את הרכב, אני מחזיק C3 מודל 2017 שיש לה את אותו מנוע והיא בסך הכל עושה את העבודה, החלפתי לה טיימינג ב 100000 קמ לאחר שנדלקה מנורת תקלה, היא עכשיו מתקרבת ל 150000 קמ ועדיין סוחבת אם כי אוכלת קצת שמן, ואפילו קיבלתי את עלות ההחלפה מהיבואן בחזרה אבל נקודת החולשה של המנוע זה משהו שצריך לקחת בחשבון, אני מחליף שמן כל סביבות 10000 קמ או חצי שנה, צריך לשים שמן בתקןB71 2297 PSA , יש עכשיו כבר הרבה חברות שמייצרות את השמן והוא במחיר סביר(סביבות 150 שקל לגלון) הפלסטיקה מאוד עדינה, נשברה לי למשל ידית הפתיחה של התא כפפות, מוסכי היבואן יקרים, החולשות של הרכב מתרגמות אצלם לכסף,  הייתי מצפה שילכו לטובת לקוחות שנתקלים בבעיות סידרתיות אבל זה לא קורה, והמחירון של הרכב בשוק היד שנייה נחתך, אבל אם בא לך לנהוג במשהו קצת שונה, שגם מהנה לנהיגה ויש לו נוחות ונותן קצת חיוך אז לך על זה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לי יש גם קקטוס, אחלה רכב במחיר זול.

יש המלצה על החלפת שמן כול 10 אלף ורצועה כול 4 שנים או 80 אלף.

הריקול בוצע מתי?

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 דקות, yulianx כתב:

לי יש גם קקטוס, אחלה רכב במחיר זול.

יש המלצה על החלפת שמן כול 10 אלף ורצועה כול 4 שנים או 80 אלף.

הריקול בוצע מתי?

תודה יוליאן!

הריקול בוצע ב2023 אם אני זוכר נכון.

איך האחזקה שלו בעיניך ביחס לרכבים אחרים שהיו לך? מבחינת עלויות ודברים שצריך לשקול.

איך צריכת הדלק?

ומחירי הביטוח?

פורסם

אצלי הקקטוס ידני, בבין עירוני הררי כ 1/16 בערך.

ביטול מקיף וחובה לנהג יחיד 3500 אלף.

עלות טיפולים ביבואן דומה למיצובישי ביבואן.

טיפול כולל טיימינג ופירוק אגן שמן עלה בערך 4 אלף ביבואן.

תבדוק בהיסטוריה שלא נדלקה נורית תקלה ובגלל זה הוחלף.אם לא בוצע פירוק אגן שמן מאוד מומלץ לפרק ולבדוק שאין שאריות.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...