Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אתמול ביצעתי בלימת חירום בכביש , מערכת ה abs נכנסה לעבודה אבל לאחר שהשתחררה הרגשתי כמו וויברציה מוזרה כזאת כמו קפיץ שהתשחרר כזה ודופק על ברזל מאותו רגע כל פעם שאני בולם עד כדי עצירה או במהירות איטית ואז לוחץ על הגז אני מרגיש כמו פלסטיק נמתח כזה תזוזה כזה כמו של הדשבורש רועד אבל ממש בקטנה , חייב לציין שזה חשמלי מלא ואולי זה תגובה נורמלית ופשוט לא שמתי לב עד עכשיו , הייתי כרגע במוסך ואמרו שבדקו וראו שהכל תקין נה שכן שמעו את הרעש ולא יודעים להגיד לי מהיכן הוא .

פורסם (נערך)

תתכופף עם פנס לאזור הדוושות, נסה ללחוץ עלחהם עם כף היד, תראה  שלא זז שם משהו כמו קפיץ או תושבת גומי, או שפשוט השטיח זז ונוגע במשהו.

שם.

כאשר ביצעת את בלימה החירום, האם היה איזה רעש של מכה חזקה מאבן שפה, או כניסה לבור.

(בקיצור, מה הייתה הסיבה לבלימה?)

כתבת:

"חייב לציין שזה חשמלי מלא ואולי זה תגובה נורמלית ופשוט לא שמתי לב עד עכשיו "

כמה זמן הרכב ברשותך?

האם זה פעם ראשונה שאתה "דופק-ברקס" בצרוה חזקה?

נשמח להתעדכן.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

הרכב ברשותי חודש וקצת אבל הרכב כבר על 6000 בערך אני נוסע הרבה כמעט כל היום באוטו , הייתי במוסך לא ידעו מה להגיד לי אבל שמתי לב שהתופעה מגיעה רק אם אני לוחץ על הברקס או שהטעינה הרגנטיבית עובדת יש כמו מתיחה כזאת של רצועה משו חורק כזה … אני ממש מאמין שזה קרה עקב הבלימה שעשיתי , הבלימה התבצעה בעקבות זה שהגעתי מהר מדי לכיכר וכן הכביש היה די משובש באיזור הזה אבל לא ברמה של מכה לגלגל או משהו .

קצת מייאש חוויה לא נעימה מרכב מהניילון .

פורסם

יש לך קובץ קול?

רק בשביל הסקרנות, מעניין לשמוע.

זה לא ממש יעזור לפתור את הבעיה, במיוחד שהמוסך שלך שומע ולא יודע מאיפה מגיע הרעש, אבל אומר שהבדיקה שעה מראה שהכל תקין.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...