Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים נוח 55k

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

לאחרונה מחפש רכב שיהיה נוח ורחב לנסיעה. רחב חובה כי יש 3 ילדים ..

במחירים האלה כמעט ואין רכבים עם קילומטראז' נורמלי. 

ראיתי לאחרונה אופל אינסיגניה 2019 במחיר הזה. מנוע 1.5 . הבעיה זה החוסר סחירות. אני כרגע עם רכב צרפתי ובגלל הסטיגמה הוא לא סחיר בעליל. מה שגרם לי להפסיד לפחות 30k בירידת ערך שלו בשנתיים האחרונות. אני חושב שהמצב יהיה גם עם האופל. 

יש לכם המלצות? אין לי בעיה לרדת בשנתון. ולא היברידי (אין לי ראש להחליף סוללה).

תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

סחירות זה משהו שמשחק לטובתך בקניה ולרעתך במכירה. בסוף הכל נמכר במחיר הנכון.

כל הקטגוריה הזאת לא סחירה בגלל שאנשים מעדיפים suv. היחידים שמצליחים איכשהו לשמור על הערך זה מאזדה 6 (שלדעתי לא נוחה מספיק ומרווחת מאחורה) וטויוטה קמרי (שכולן היברידיות). 

תגדיר מה הכי חשוב לך (נוחות, סחירות, חיסכון, אמינות) ולפי זה יהיה יותר קל להמליץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

סחירות זה משהו שמשחק לטובתך בקניה ולרעתך במכירה. בסוף הכל נמכר במחיר הנכון.

כל הקטגוריה הזאת לא סחירה בגלל שאנשים מעדיפים suv. היחידים שמצליחים איכשהו לשמור על הערך זה מאזדה 6 (שלדעתי לא נוחה מספיק ומרווחת מאחורה) וטויוטה קמרי (שכולן היברידיות). 

תגדיר מה הכי חשוב לך (נוחות, סחירות, חיסכון, אמינות) ולפי זה יהיה יותר קל להמליץ.

פיגו 3008 זה נחשב סחיר? כי המחירים יחסית נמוכים. אבל עדיין יהיה לי יותר קל למכור את הרכב הזה ? 

מה שחשוב זה הנוחות ..

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, netanel1014 כתב:

פיגו 3008 זה נחשב סחיר? כי המחירים יחסית נמוכים. אבל עדיין יהיה לי יותר קל למכור את הרכב הזה ? 

מה שחשוב זה הנוחות ..

במחיר הנכון הכל סחיר. אי אפשר להגיד לך אם זה ימכר בשבוע או תוך שנה. הכל תלוי במצב השוק באותו זמן ובמחיר. 

אתה קונה בזול מוכר ביותר זול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, לירון .ה. כתב:

תחפש סובארו B4

מנוע 2.5.

רכב לא סחיר. בגלל זה מחיר נמוך.

מבחינת גודל, היא עונה על הדרישות.

האמת אחלה רעיון. הייתה כזאת לחבר. נוחות פנטסטית.. 

פעם היינו באיזה אירוע בדרום. גנבו לו את הממיר ועל הדרך עשו נזק כבד לרכב שעלה חצי מהערך שלו. הוא השבית את הרכב. 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...