Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
  • תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואוו... מאוד מאוד מזכירה את הגאיירדו!

מעניין עכשיו, כשלוטוס תהיה תחת שליטה מסויימת של VW, האם עדיין ישימו מנוע של BMW או את אחד מהV8/V10 של אודי :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לפי שמכסה המנוע פתוח וזה מאחור למכונית יש מנוע מרכזי.

פורשה מבטלים כל פרויקט שלא נראה להם בפולקסווגן,מי יודע מה יעבור על הלוטוס הזאת.א אתה צודק אז יש מה לדאוג , כי לא נראה לי שיש לפורשה משהו שיכול להתחרות באספרי של לוטוס (הם פשוט לא טובים מספיק לדעתי ) ודרך אגב אם מדברים לבוא עם ה911 ולשפר תכנון גרוע זה לא כמו לבוא מלכתחילה עם תכנון מעולה(אספרי) ולכן לא נראה שיש דרך שהיא תיוצר . אבל אני מקווה שהיות ויש בעלי מניות שמתנגדים לפורשה (יש מחוז שיש לו 20 ומשהו אחוז ) נקווה שהיות וכבר הכול מוכן יתנו לזה אור ירוק.

לפרארי אין תיבה אוטומטית.יש להם תיבה ידנית שמחוברת למחשב.מבחינתי לא אכפת לי כול עוד אין מצמד אין לי שום בעיה איך בדיוק עושים את זה

יש הבדל גדול בין שני הדברים.

זה למכירה בEBAY ,המכונית הופיע בסרט THE ISLAND

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הגריל והצורה הכללית מאוד מזכירה את הסידרה 3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מזכירה לי את הגאיארדו.

אם היו מרידים את הסמל ואת הכונסים האופיניים ללוטוס הייתי בפירוש חושב שהלוטוס הזאת היא בעצם מתיחת פנים לגאיארדו.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

יש לי הרגשה שהלוטוס הזאת היא בעצם גייארדו שעברה פוטושופ. ולא תמונה אמיתי של לוטוס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים, כל אחד היה מבין שהתמונה של הלוטוס היא בעתם עבודת פוטושופ מאוד טובה :)

ולמה הורידו לסאאב 9-3 את הפסי קישוט, עכשיו אין בה שום דבר מיוחד.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...