Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילה של 9 חודשים

פוסטים מומלצים

שלום

אני בעוד פחות מחודש מסיים שלילה של 9 חודשים (בגין גזר דין בבית משפט על נהיגה בזמן פסילה מינהלית של חודש)

אני נהג חדש (בזמן הפסילה ובזמן פסק הדין, כביכול אם היה לי רישיון הייתי גומר להיות נהג חדש לפני כ4חודשים במידה וזה רלוונטי...)

יש לי אישור מבית המשפט על הפקדת הרישיון

אשמח לדעת מהמומחים מה יהיה עלי לעשות בסיום השלילה

לגשת למשרד הרישוי

והאם אצטרך לעשות טאוריה וטסט או לא

או משהו נוסף...?

אשמח לעזרה בנידון

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש את תקנות התעבורה. סעיף 12(א) עוסק בנהג חדש ומפנה לתוספת השלישית, שם מצויין כי נהג חדש שהורשע ונגזרו עליו יותר מ-3 חודשי שלילת רישיון ידרש לתיאוריה ומבחן מעשי, ויהיה נהג חדש לשנתיים נוספות.

מכל מקום, מי שקובע את הדרישות היא רשות הרישוי, אולי ידרשו פחות, אבל במקומך לא הייתי אופטימי.

אגב, מה סיבת הפסילה המנהלתית? גם העבירה שגרמה לה יכולה להיות גורם לדרישות של רשות הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, sperial כתב:

חפש את תקנות התעבורה. סעיף 12(א) עוסק בנהג חדש ומפנה לתוספת השלישית, שם מצויין כי נהג חדש שהורשע ונגזרו עליו יותר מ-3 חודשי שלילת רישיון ידרש לתיאוריה ומבחן מעשי, ויהיה נהג חדש לשנתיים נוספות.

מכל מקום, מי שקובע את הדרישות היא רשות הרישוי, אולי ידרשו פחות, אבל במקומך לא הייתי אופטימי.

אגב, מה סיבת הפסילה המנהלתית? גם העבירה שגרמה לה יכולה להיות גורם לדרישות של רשות הרישוי.

הפסילה המינהלית היא נהיגה ללא מלוה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על נהיגה ללא מלווה אתה אמור לעמוד לדין. האם קיבלת הזמנה למשפט על עבירה זו?

אין לדעת מה יגזור השופט, אבל צפה לשלילה נוספת. ורשות הרישוי עשויה לדרוש תיאוריה וטסט חוזרים. וכמובן שאם וכאשר תעבר אותם תהיה שוב נהג חדש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, sperial כתב:

על נהיגה ללא מלווה אתה אמור לעמוד לדין. האם קיבלת הזמנה למשפט על עבירה זו?

אין לדעת מה יגזור השופט, אבל צפה לשלילה נוספת. ורשות הרישוי עשויה לדרוש תיאוריה וטסט חוזרים. וכמובן שאם וכאשר תעבר אותם תהיה שוב נהג חדש.

עמדתי לדין כבר

והשופט גזר על שני התיקים (גם על נהיגה ללא מלווה וגם על נהיגה בפסילה) סה"כ 9 חודשים שלילה שמסתיימים עוד פחות מחודש

האם יש אפשרות למנוע תיאוריה וטסט מחדש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואוו.

אז קיבלת שלילה מנהלית כי נהגת בלי מלווה ואז תפסו אותך נוהג? הפעם עם מלווה??

9 חודש שלילה זה ממש זול על זה. חודש בכלא היה מלמד אנשים לקח.

מזכיר לי שלפני שנים אבא שלי לקח רכב מחבר שהיה בשלילה. משטרה הורידה אותו מהכביש, היו בטוחים שזה נהג בשלילה...

בטח בארהב היית עף לכלא. חבל שלא בישראל.

• רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצאת מאוד בזול. שופט רחמן בן רחמן ביום בו זכה במפעל הפיס.

בא לי לחרוג מכללי הפורום.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחכות להם, בידיעה שמצבך לא טוב.

אולי להתייעץ עם עורך דין, אם כי כנראה שהיית צריך לעשות זאת לפני המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החוק מתייחס בצורה מאוד יבשה לנושא הזה

נהג חדש שקיבל שלילה מעל 3 חודשים צריך לעשות עוד פעם תאוריה וטסט

לא יודע איך בדיוק אפשר לברוח מזה 

אני משער של@Be roo יהיה ידע בנושא 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...