Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שניתן להמליץ ניתן לציין חוסר שביעות רצון. זה חלק מהחיים.

לא כולם רוצים להשקיע זמן בלפרט. בודאי בביקורת שיכולה להחשב הוצאת דיבה. כך שיש הגיון להסתפק בהתרשמות אודות חוסר מקצועיות ולא לפתח סוגיות עובדתיות. זה גם דורש הרבה זמן.

אם הכל יפורט ותיפול טעות תקום זכות לתבוע את המפרסם. זו בעיה.

ככה הסתפק באמירה כללית שלא התרשם מהמקצועיות. 

נכון שצריך להזהר עם שם טוב ומוניטין. אולי עדיף פשוט לא לכתוב כלום אבל בהחלט לגיטימי לכתוב באופן שנכתב.

יש כאן קהל נרחב. שמעתי על הלוחש כאן בעיקר תשבוחות.

דוקא מוצב בו ביקורת כללית ולא מפורטת יכולה להיות רק חיובית לא יעשה חסד עם הלוחש. ככה יודעים שאפשר להתבטא כך וגם כך. ועדיין השבחים רבים בהרבה מהביקורות השליליות. 

איסור על ביקורות שליליות כלליות ייפגע בערכן של הביקורות החיוביות.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • לא הבנתי... 1
פורסם

מה עלות ליווי שכזה?

אנחנו בתהליכי רכישה לרכב מיני ביד2, תקציב  סביב 45 אלף.

ליווי מחיפוש, מיקוח, בדיקת הרכב ורכישה , כמה זה עולה בממוצע?

פורסם

אני בספק אם ניתן לקבל תשובה ישירה לעניין הזה. אני גם מניח שזה לא קבוע.

בסוף זו עבודה שאינה לשם שמיים. הקונים, וכנראה גם המוכרים משלמים עליה ישירות או בעקיפין.

מהשרוול אני משער שזה לא 1000 ולא 2000 אלא יותר. למי שאינו בקיא כלל ורוצה לחסוך זמן זה שווה בהחלט אם הרכב והמחיר מוצלחים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

המחיר תלוי בשווי הרכב. אאלט מבירור עבר שעשיתי עבור חבר. 3000-5000 פלוס מע"מ 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 1 דקה, For Martha כתב:

מה התמורה מהשירות הזה? מה תמהיל השירות כולל?

מיפוי צרכים עבור הקונה והכנת רשימת רכבים מתאימים 

לאחר מכן חיפוש רכב מתאים כולל בדיקתו ללא פשרות  ומיקוח 

לאחר הרכישה תהליך הסבר על הרכב ואחזקתו 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, razi_pazi כתב:

אני בספק אם ניתן לקבל תשובה ישירה לעניין הזה. אני גם מניח שזה לא קבוע.

בסוף זו עבודה שאינה לשם שמיים. הקונים, וכנראה גם המוכרים משלמים עליה ישירות או בעקיפין.

מהשרוול אני משער שזה לא 1000 ולא 2000 אלא יותר. למי שאינו בקיא כלל ורוצה לחסוך זמן זה שווה בהחלט אם הרכב והמחיר מוצלחים.

לפני שעה, סולל הדרך כתב:

המחיר תלוי בשווי הרכב. אאלט מבירור עבר שעשיתי עבור חבר. 3000-5000 פלוס מע"מ 

הבנתי.

הרעיון מאוד נחמד.

במקרה שלנו אנחנו מחפשים רכבים נפוצים (המיני למיניהן), נסנן עם אתר משומשת והיסטוריית טיפולים, כשנתקדם דו"ח בלקר ומשם בדיקת מוסך, ואז התייעצות עם מוסכניק משפחה ופה בפורום. משער שזה מעט מיותר עבור התקציב שהצבנו. חייב לציין, שאם זה היה  עד 2000₪  כולל מעמ, זה היה מאוד מפתה (פשוט לחסוך כאב ראש), אבל מבין ומכבד שזה דורש הרבה עבודה והמחיר לא יהיה תואם.

תודה על התשובה.

עריכה אחרונה על ידי malcolmx9
פורסם

אני יכול להעיד מנסיון של אחי עם יועץ אחר שיתרון נוסף הוא הגעה של היועץ למקומות יותר מרוחקים מה שאחי לא היה עושה מחוסר זמן וחשק.

עבורו זה היה שווה את התשלום , הרכב שירת את המשפחה שנים רבות בנאמנות וממרחק השנים התשלום ליועץ הוא בהבלעה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 9.1.2025 בשעה 23:07, razi_pazi כתב:

איסור על ביקורות שליליות כלליות ייפגע בערכן של הביקורות החיוביות

אף אחד לא אמר אסור. ביקורות הן דבר חשוב. אבל אמירה שלילית בעלמא, בלי שום קונטקסט, לא מועילה לאף אחד וכידוע להרוס מוניטין של אדם שבנה בעמל ושקידה קל מאוד. וכאן מצד מצטרפת חדשה כלפי חבר פורום ותיק ומוערך. כותבים = מנמקים. ב"ה יש מספיק רשתות חברתיות ששומר נפשו ירחק.  

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • אהבתי 5

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...