Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתן לך דוגמה למקרה דומה שקרה לי לפני איזה עשר שנים, אבל היה מעורב בו סכום גדול בהרבה.

הייתי מעורב בתאונה שהיתה במאה אחוז לא באשמתי. המוסך שאליו לקחתי את הרכב עובד עם עו"ד שמטפל בכל נושא התביעה מול הביטוח של הרכב השני.

מידי פעם התקשרתי לשאול מה קורה וכל פעם הוא אמר לי אל תדאג, אל תתקשר אלי אני אתקשר אליך. אחרי כמה זמן הרגשתי שהוא מנפנף אותי ועברתי להתנהל מולו רק במיילים. שלחתי לו את הוידאו של התאונה שרואים שזו לא אשמתי ואמרתי לו שאני לא מוכן לקבל שום אחריות על התאונה והנזק, ובכל זאת ביום המשפט (שלא ידעתי עליו בכלל) הוא הסכים לפשרה עם הביטוח של הרכב השני תמורת השתתפות כזו או אחרת שלי וכמובן תביעה של הביטוח שלי עם עליית פרמיה וכל המשתמע מכך.

כשהוא התקשר אלי אחרי המשפט וסיפר לי פשוט התפוצצתי וצרחתי עליו בטלפון. מייד אח"כ שלחתי מייל לו ולמוסך שהוא לא מייצג אותי יותר ולקחתי עו"ד אחרת, שהוציאה לו בשמי מכתב זועם.  

בסופו של דבר שילמתי לעו"ד החדשה בסביבות 800 ש"ח (לא זוכר בדיוק) אבל לא תבעתי את הביטוח ולא הפסדתי כסף על התאונה.

גם הכנתי תלונה עליו לוועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין (בסוף לא שלחתי כי ביתי הקטנה נולדה באותו זמן) אבל אם אתה מרגיש שנעשה לך עוול אתה יכול לראות בקישור מה צריך לעשות https://israelbar.org.il/article_inner.asp?pgId=91294&catId=3319

במקרה שלי היה מדובר על הרבה כסף. במקרה שלך לקחת עו"ד אחר יעלה לך יותר מפי כמה עלות הקנס. לא יודע מה מצב הנקודות שלך וגם לא ברור איך וכמה אנשים נוהגים ברכב שלך ועושים עבירות בלי סוף, אבל אולי כדאי להפסיק לחלוק את הרכב לפני שהם יסבכו אותך עוד יותר. תעשה את השיקול שלך.

פורסם

דיברתי איתו צעקתי עליו אמרתי לו שאמרת לי ביום הדיון להגיד לך ועכשיו מתחמק אומר שלא  שלחתי לו רישיון לפני ולא כלום אומר לי שלא משנה לו להסב או להיכנס לדיון כי גם ככה מקבל על זה כסף

הוא אומר שלא היה שום טעות 

פורסם
לפני 20 שעות, ArikB כתב:

אני אתן לך דוגמה למקרה דומה שקרה לי לפני איזה עשר שנים, אבל היה מעורב בו סכום גדול בהרבה.

הייתי מעורב בתאונה שהיתה במאה אחוז לא באשמתי. המוסך שאליו לקחתי את הרכב עובד עם עו"ד שמטפל בכל נושא התביעה מול הביטוח של הרכב השני.

מידי פעם התקשרתי לשאול מה קורה וכל פעם הוא אמר לי אל תדאג, אל תתקשר אלי אני אתקשר אליך. אחרי כמה זמן הרגשתי שהוא מנפנף אותי ועברתי להתנהל מולו רק במיילים. שלחתי לו את הוידאו של התאונה שרואים שזו לא אשמתי ואמרתי לו שאני לא מוכן לקבל שום אחריות על התאונה והנזק, ובכל זאת ביום המשפט (שלא ידעתי עליו בכלל) הוא הסכים לפשרה עם הביטוח של הרכב השני תמורת השתתפות כזו או אחרת שלי וכמובן תביעה של הביטוח שלי עם עליית פרמיה וכל המשתמע מכך.

כשהוא התקשר אלי אחרי המשפט וסיפר לי פשוט התפוצצתי וצרחתי עליו בטלפון. מייד אח"כ שלחתי מייל לו ולמוסך שהוא לא מייצג אותי יותר ולקחתי עו"ד אחרת, שהוציאה לו בשמי מכתב זועם.  

בסופו של דבר שילמתי לעו"ד החדשה בסביבות 800 ש"ח (לא זוכר בדיוק) אבל לא תבעתי את הביטוח ולא הפסדתי כסף על התאונה.

גם הכנתי תלונה עליו לוועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין (בסוף לא שלחתי כי ביתי הקטנה נולדה באותו זמן) אבל אם אתה מרגיש שנעשה לך עוול אתה יכול לראות בקישור מה צריך לעשות https://israelbar.org.il/article_inner.asp?pgId=91294&catId=3319

במקרה שלי היה מדובר על הרבה כסף. במקרה שלך לקחת עו"ד אחר יעלה לך יותר מפי כמה עלות הקנס. לא יודע מה מצב הנקודות שלך וגם לא ברור איך וכמה אנשים נוהגים ברכב שלך ועושים עבירות בלי סוף, אבל אולי כדאי להפסיק לחלוק את הרכב לפני שהם יסבכו אותך עוד יותר. תעשה את השיקול שלך.

וואו חתיכת בלאגן אשקול מה שאמרת...

לפני 16 שעות, אלעדית כתב:

מה נפסק במשפט?

1800 קנס

פורסם
לפני 8 שעות, אלעדית כתב:

בלי נקודות?

ומה היה הקנס המקורי?

בלי נקודות המקורי 1500

לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

מה סעיף האישום בו הורשעת?

הורשעתי ברמזור צהוב...

פורסם
לפני 12 שעות, fatboy1340 כתב:

אין סעיף כזה. ראית את פסק הדין בעיניים שלך, או שזה מה שעורך דין אמר לך?

הסעיף שונה לאי ציות לרמזור צהוב  ראיתי את הפסק...

לפני 31 דקות, אלעדית כתב:

חוזר על המלצתי - לבדוק בנט המשפט.

בדקתי... 

פורסם (נערך)

מה סמל הסעיף בספרות? הוא בדרך כלל מופיע בשורת האישום, בצד שמאל.

אם יש לך אופציה לעלות לכאן את הפסד, בטשטוש פרטים, נשמח.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 14 שעות, fatboy1340 כתב:

אין סעיף כזה

לפני 4 דקות, fatboy1340 כתב:

מה סמל הסעיף בספרות

אתה מתייחס לסעיפי חנ״א. אכן עבירת הצהוב לא שם, אבל ביןת משפט יכול להרשיע בכל עבירה בתקנות. החנ״א היא בשביל השוטרים.

פורסם

לקחת עורך דין עם קשרים בתביעה כנראה. להוציא סעיף כזה מהבוידעם, כל הכבוד. זאת כמובן בהנחה שלא נפל פגם בעת צילום מעבר הצומת באור אדום.

שים לב שמצויין כי פסק הדין הוקרא לנאשם והוא הסכים. האם זה מה שהיה בפועל?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...