Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקשתי להישפט דרך עורך דין ולא עשה מה שאמרתי לו.

פוסטים מומלצים

שלום רב.

ביקשתי להישפט דרך עורך דין על דוח מצלמה שלא ביצעתי(בהתחלה חשבתי שאולי כי לא זכרתי) נהגו לי ברכב ביקשתי שיעביר את הדוח המקורי על שם נהג אחר ולא ביצע את זה למרות שאמרתי לו את זה, יכול להיות שהוא שכח אני לא יודע

אבל אמרתי לו את זה מלא פעמים ושהוא יעדכן אותי ולא עידכן ופשוט אמר שהוא בדיון נכנס לדיון והוא  ביטל נקודות מה אפשר לעשות לגבי זה?

רציתי את הקנס המקורי ואפילו להעביר בעצמי.

יש לי הוכחות לגבי מה שאמרתי לו בווצאפ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל ,אין דבר כזה לבטל נקודות. יש אפשרות להמרת סעיף אישום לסעיף אחר (לאל נקודות כנראה). תבקש לראות את פס"ד ותראה בסיכום האם קבלת זיכוי או שהורשעת בסעיף אחר שלא כולל נקודות.

שנית, להבנתי אתה מנסה לטעון להתרשלות של עו"ד שניהל את התיק שלך. השאלה המרכזית בשביל להתקדם בתהליך, היא מה הנזק שנגרם לך בעקבות מעשיו של עורך הדין שלך.האם נגרם נזק ממוני, נזק אחר שאפשר לכמת אותו?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם עו״ד לא יכול לדרוש מבימ״ש העברת דו״ח ע״ש נהג אחר, כל עוד הנהג שהנך טוען שביצע זאת אינו מתייצב ולוקח אחריות על העברה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, fatboy1340 כתב:

קודם כל ,אין דבר כזה לבטל נקודות. יש אפשרות להמרת סעיף אישום לסעיף אחר (לאל נקודות כנראה). תבקש לראות את פס"ד ותראה בסיכום האם קבלת זיכוי או שהורשעת בסעיף אחר שלא כולל נקודות.

שנית, להבנתי אתה מנסה לטעון להתרשלות של עו"ד שניהל את התיק שלך. השאלה המרכזית בשביל להתקדם בתהליך, היא מה הנזק שנגרם לך בעקבות מעשיו של עורך הדין שלך.האם נגרם נזק ממוני, נזק אחר שאפשר לכמת אותו?

איך אני רואה פסק דין אני אמור לקבל בדואר?

נראה לך הגיוני לא לעשות משהו שאני מבקש?

לדעתי ללא ניקוד... נזק? אממ ביקשתי משהו ולא עשה זאת

לפני שעתיים, Be roo כתב:

אין מספיק פרטים.

צריך לפרט מה העבירה שבה הואשמת, באיזו עבירה הורשעת בסוף ומה העונש שהוטל.

עבירת רמזור אדום... עונש לא יודע רק יודע שזה ללא ניקוד

לפני שעתיים, kompy כתב:

גם עו״ד לא יכול לדרוש מבימ״ש העברת דו״ח ע״ש נהג אחר, כל עוד הנהג שהנך טוען שביצע זאת אינו מתייצב ולוקח אחריות על העברה.

הוא אמר לי שיגיע הדיון להגיד לו וכל פעם זה נדחה אני אפילו אמרתי לו שאין טעם להישפט  בהתחלה ושאני רוצה לטפל בזה  ולבטל את המשפט והוא אמר לא לגעת בדוח ושהוא מטפל בזה

עכשיו ראיתי הודעה שלו רשמתי לא על זה והוא לא הבין שום דבר ושאתקשר אליו

ובmy.gov מראה לי את ההזמנה לדין שאפשר להעביר בלי מה שאמרת צילום רישיון ותצהיר

והנהג מודה כמובן 

הוא לא אמר לי שהנהג אמור להתייצב או משהו 

עריכה אחרונה על ידי noname1234
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, noname1234 כתב:

איך אני רואה פסק דין אני אמור לקבל בדואר?

אתה צריך ליצור קשר עם עורך הדין שלך ולבקש  ממנו פרטים מדוייקים בדיוק של מה שקרה: פסק הדין, הסעיף בו הורשעתי והעונש.

אחרי שיהיה לך את זה ביד, תוכל להבין מה ההשפעה של ההתנהלות שלו.

לפני 28 דקות, noname1234 כתב:

נראה לך הגיוני לא לעשות משהו שאני מבקש?

לדעתי ללא ניקוד... נזק? אממ ביקשתי משהו ולא עשה זאת

זה לא סביר, אבל זה לא אומר שנגרם לך נזק של ממש.

אבל בלי לדעת מה התוצאה של מה השהוא עשה אי אפשר להתקדם. 

אם רק רצית להעביר את העבירה על שם נהג אחר, למה פנית לעו"ד? ניתן לעשות זאת לבד. ולמה ביקשת להשפט?

מי הגיש את הבקשה להשפט, אתה או עו"ד?

תשיג פרטים ממנו, ספר לנו את השתלשלות הארועים כדי שנבין מה קרה, ואולי נוכל לכוון אותך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Be roo כתב:

אתה צריך ליצור קשר עם עורך הדין שלך ולבקש  ממנו פרטים מדוייקים בדיוק של מה שקרה: פסק הדין, הסעיף בו הורשעתי והעונש.

אחרי שיהיה לך את זה ביד, תוכל להבין מה ההשפעה של ההתנהלות שלו.

זה לא סביר, אבל זה לא אומר שנגרם לך נזק של ממש.

אבל בלי לדעת מה התוצאה של מה השהוא עשה אי אפשר להתקדם. 

אם רק רצית להעביר את העבירה על שם נהג אחר, למה פנית לעו"ד? ניתן לעשות זאת לבד. ולמה ביקשת להשפט?

מי הגיש את הבקשה להשפט, אתה או עו"ד?

תשיג פרטים ממנו, ספר לנו את השתלשלות הארועים כדי שנבין מה קרה, ואולי נוכל לכוון אותך.

אתמול הוא אמר לי שהוא בדיון שלי ב14:30 הוא אמור לקבל את הפסק דין ישר אחרי הדיון? כי הוא לא שלח לי ומן הסתם הוא ישלח לי בלי לבקש

למה ביקשתי להישפט? כי בהתחלה ראיתי את הדוח ולא  ידעתי שאפשר להעביר וחשבתי שאני אולי עשיתי את זה כי נכנסתי בצהוב ואחרי זה התחלף לאדום ואמרו לי שהרמזור אמור להיות אדום מלא לפני פס העצירה בשביל שהמצלמה תצלם. ולא ידעתי בכלל בהתחלה שאפשר להעביר שמקבלים דוח.

קיבלתי גם עוד דוח מצלמה שאנשים נהגו לי ברכב אבל עכשיו אני יודע להעביר.

כמובן שאנשים לא יודו מהר

העורך דין שלח את הבקשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.12.2024 בשעה 14:55, kompy כתב:

דיברתי איתו שמע הוא  הלך לדיון אמר לי שהוא בדיון שלי שאלתי אותו בזמן הדיון איך הולך העברת הדוח לא ענה כנראה נכנס ישר לדיון

עכשיו אמר לי שזה לא הולך ככה צריך תצהיר ת.ז לא אמר לי על זה כלום!  הנהג לא צריך להתייצב כמו שאתה טוען 

וכל פעם אמר הכל טוב לא לגעת בדוח והוא מטפל אני אמרתי לו שלא צריך אני אטפל בזה חבל מאוד שהקשבתי לו 

אני מאוד עצבני על זה

• לא הבנתי... 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, fatboy1340 כתב:

בינתיים תנסה לבדוק היסטוריית עברות תעבורה באזור אישי.אולי פס"ד כבר התעדכן

אין כלום כרגע בטח ייקח לזה זמן אפילו הדיון של המשפט המקורי בתאריך  13/10 מופיע  מוזר שהוא לא שולח לי את זה אין כלום כרגע בטח ייקח לזה זמן  להתעדכן

והוא טוען שביטל נקודות...הוא לא פירט יותר מידי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אניח זאת פה, כי נראה לי שזה המקרה.

1.jpg

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, kompy כתב:

רק אניח זאת פה, כי נראה לי שזה המקרה.

1.jpg

כן זה המקרה דיברתי עם כמה חזקים אחת שיש לה ניסיון רב ושהייתה תובעת משטרתית אמרה שהיא תסב את הדוח ותטפל לי בזה

וגם דיברתי עם משרד מוכר אמרו צריך לראות פרוטוקול ולהגיש בקשה לביטול

אני לא מתכוון לשלוח בעצמי רק דרך עורך דין מוכר עם ניסיון

כמובן שסיפרתי להם על המקרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...