Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שיצאה הודעה של משרד התחבורה חשוב לציין שזוהי חברה פרטית שנותנת את השירות הזה, זהו לא שירות ממשלתי, כלומר שווה לבדוק את הצהרת הפרטיות שלהם וכו'

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני תמיד מגיע עם הפתיחה וחוסך את התור הארוך לטסט עצמו ולקבלה.

בנהריה/ירכא  למשל,בזמן שמחכים לטסט עצמו עובד עובר בין המכוניות ולוקח את הניירות.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 דקות, yulianx כתב:

בנהריה/ירכא  למשל,בזמן שמחכים לטסט עצמו עובד עובר בין המכוניות ולוקח את הניירות

גם בירושלים, ב"טסטליין" בגבעת שאול.

פורסם

המכון בדיקה פשוט מגוחך. אתה צריך להחנות את הרכב, להכנס למשרד ברגל, לצאת, להכנס לאוטו ולעמוד בשיירה, לצאת מהרכב בגמר מסלול ולשוב למשרד. הגיוני היה שכל המסלול תעשה במכון בלי לצאת מן הרכב, הדבר היה חוסך זמן. אוהד

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

בנהריה/ירכא  למשל,בזמן שמחכים לטסט עצמו עובד עובר בין המכוניות ולוקח את הניירות.

גם בפרדס חנה (מכון רישוי חן) זה ככה (העובד הזה גם בודק את האיתות וכו' תוך כדי). הרבה יותר יעיל ונוח.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 22 דקות, o_prime כתב:

המכון בדיקה פשוט מגוחך. אתה צריך להחנות את הרכב, להכנס למשרד ברגל, לצאת, להכנס לאוטו ולעמוד בשיירה, לצאת מהרכב בגמר מסלול ולשוב למשרד. הגיוני היה שכל המסלול תעשה במכון בלי לצאת מן הרכב, הדבר היה חוסך זמן. אוהד

ברמת גן ,אתה לא יוצא מהאוטו ,עד הסוף..

פורסם
לפני 37 דקות, o_prime כתב:

בגלל זה לוקחים את האישה. פעם הייתי תופס תור לטסט ואישתי הייתה נכנסת למשרד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, מיץ פטל כתב:

אני פשוט חוסם את התור עם הרכב - יוצא לשלם - ועד שלא מטפלים בי לפי התור שתפסתי בהגעה - לא יטפלו באף אחד...

😜

ככה עושים רוב הנהגים בפ"ת.

פורסם

וברצינות. ב- מממ בני ברק כל התהליך היה ללא יציאה מהרכב ולמעשה תחושת ההוגנות של התור הייתה גבוהה.

בשנה האחרונה הקימו משרד שצריך לצאת אליו. יש בו 2 תורים. ולכן מי שרץ מהר מהרכב ונעמד בתור ה"נכון" יעקוף את מי שלא... וזו כבר חוויה פחות מוצלחת שההגיון שלה אינו ברור.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יצא לי להיות בכמה מכוני רישוי שונים ובכולם העובד אסף את הניירת בזמן שכולם עומדים בתור למסלול.

במכון הדרום בתל אביב לא זכור לי שזה היה.

בתכלס' אני חושב שזה רעיון מעולה לעשות את כל עניין הניירת הזו בצורה מקוונת.

מעלים טפסים ואישורים, משלמים, ומגיעים למכון רק למסלול. ללא בלבולים והדפסות, ובכל חור אפשרי כותבים מה המייל ומספר הווצאפ לשליחת מסמכים ורשיונות.

אנשים מבולבלים ונשים לחוצות בקבלה, כן הגיע, לא הגיע.

סתם מיותר.

עריכה אחרונה על ידי cohen motor 377
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, מיץ פטל כתב:

מסכים.

חסכון בתור לתשלום ומסמכים - זה פשוט.

מבחינת קביעת שעה. מה יקרה אם בדרך היה פקק ואיחרת בחצי שעה? לא יקבלו אותך?

אפשרי כמו בבית מרקחת ,קח מספר חדש ..

• מעניין 1
פורסם

לפני חודש עשיתי טסטים לשני רכבים בשני מכונים שונים.

במכון הראשון המתנתי בתור, ראיתי את השלט על המערכת החדשה והיה כתוב לחיסכון בזמן תעלה את הניירת ותקבע תור.

נכנסתי לקישור, העליתי את הניירת, שילמתי דרך המערכת ואז קיבלתי הצעה לקבוע תור החל ממחר.. כשאני כבר ממתין בתוך התור, לא היו לי שום כוונות לחזור מחר.

בסיום הטסט לא היה לפקידה שום חיווי שכבר שילמתי והיא נאלצה להאמין לי.

שבוע לאחר מכן במכון השני כבר התעלמתי מהמוצר הלא אפוי והמשכתי בתור כרגיל.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...