Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

להחזיק רכב ל10 שנים זה אומר שהילדים שלך יהיו נערים בוגרים כבר והCHR תהיה עונש עבורם מאחורה.

רחב מאוד צפוף מבחינת מרווח רגליים.

אגב הקרוס עדיפה גם מבחינת הביצועים והכח ואתה בירושלים ככה שזה גם שיקול לדעתי

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני שעה, llaavvii כתב:

אבל אמינה הרבה פחות...
פותח השרשור אמר שהוא גם התחבר למותג אבל בעיקר לאמינות ולשקט שהמותג נתן לו.

נכון וזאת הבעיה שלי עם היחידות ההיברידיות של יונדאי קונה או קיה נירו וגם שאין בהן אפשרות להארכת אחריות על רכיבים עיקריים ברכב כמו בטויוטה.

אחרת הייתי מעדיף את הרכבים הנ"ל על רכבי טויוטה הנ"ל פשוט בגלל שיש להם מרווח רגליים גדול מאד במושב האחורי (מבין שניהם אני מעדיף את הנירו כי הוא יותר מרווח מהקונה וחומרי הפנים שלו עדיפים, בקונה פלסטיקה נוקשית ובקונה יש לי בעיה עם בית הגלגל בצד של הנוסע ליד הנהג, הוא מפריע לרגל ימין).

מבחינות אחרות יש יתרונות וחסרונות ברכבים הנ"ל לכאן ולשם אל מול דגמי טויוטה.

לפני שעה, mottis כתב:

כירושלמים, אצם חייבים לבצע נסיעת מבחן בתוואי עם עליות - הגיר הרציף רועש ולא נעים במאמץ.

כדאי לכם לשקול חלופות היברידיות כמו קיה נירו או יונדאי קונה בהם תיבת ההילוכים היא כפולת מצמדים ונעימה יותר במאמץ.

אני נוסע באזור הררי והכל בסדר כל עוד שאתה נוסע בהתאם למגבלות הכוח של יחידת ההנעה.

אני כבר לא בטוח שבתנאי עומס יחידות ההנעה של הקוריאניות יהיו נעימות יותר מכיוון שבטויוטה קורולה קרוס ו- chr יש יחידות הנעה היברידיות מדור חדש וחזקות יותר. נתוני התאוצה של רכבי טויוטה הנ"ל טובים מהקוריאניות לצורך העניין.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

הוא מתכוון לרכישת רכב חדש CRV לא רלוונטי.

לכן כדאי אולי לשקול רכב משומש , מרווח הרבה יותר מהיאריס קרוס  \ קורולה קרוס , אמין לפחות כמותם ונותן תמורה הרבה יותר משני האחרונים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 4 שעות, green כתב:

יש יחידות הנעה היברידיות מדור חדש וחזקות יותר. נתוני התאוצה של רכבי טויוטה הנ"ל טובים מהקוריאניות לצורך העניין

הבנתי שהיבואן מביא גרסא עם מנוע 1.8 140 כ״ס וקיים ייבוא מקביל לגרסא בעלת מנוע 2.0 חזקה משמעותית.

מישהו יודע על זה משהו?

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם

אם אתה מעונין לשלם 200000 ש"ח ויותר - יש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לגבי CHR - קודם תבדוק שקיים במלאי למכירה. זה רכב שמיוצר בטורקיה, ולאור ההדרדרות ביחסי המסחר איתם,אינני יודע האם הרכב בכלל מיובא לארץ והאם קיים במלאי.

למיטב ידיעתי, אין CHR במלאי. אז כעת זה הכל דיון תיאורטי.

היבואן הרשמי הביא גם CHR בגרסת מנוע 2 ליטר. המחיר המופיע באתר הוא 220K. החסרון העיקרי שלו - תא מטען יותר קטן לעומת גרסת מנוע 1.8.

במידה ויש CHR במלאי, אני חושב שזאת יכולה להיות בחירה מעולה. הגרסא החדשה נראית מאוד מוקפדת. מאוד איכותית (גרסה לאחר רענון, הגיעה בתחילת 2023). 

לגבי קורולה קרוס - בעקרון זה אותו מנוע כמו CHR (שניהם מנוע 1.8 ליטר, 140 כ"ס.  רק ל-CHR יש גרסה עם מנוע 2 ליטר).

בעולם כבר הציגו גרסה מעודכנת. אינני יודע מתי תגיע לארץ (לפי האתר של טויטה/ יוניון מוטורס, כנראה אין כרגע קרוס למכירה. האם זה לקראת הגעת הגרסה המעודכנת ? )

לא הספקתי לעשות נסיעת מבחן על CHR, כך שאינני יכול להשוות. נהגתי בקורולה קרוס - נראה נחמד. מרווח.

כאשר שקלתי להחליף רכב, ה-CHR החדש מאוד קרץ לי. בסוף ירדתי מנושא החלפת רכב (ב-CHR, הנושא של תא מטען קטן פסל את הרכב, ואני עוד חשבתי על גרסת 2 ליטר)

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

ככל שידיעתי מגעת יש CHR במלאי, ואפשר גם לרכוש בייבוא מקביל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

ככל שידיעתי מגעת יש CHR במלאי, ואפשר גם לרכוש בייבוא מקביל.

רק מסייג שאין אפשרות להרחבת אחריות במוסכי טויוטה לרכב שנרכש  ביבוא המקביל.

פורסם

לחלקנו לא לראות את הנוף הזז משבש את מערכת הניווט הפנימית ומביא לבחילה. לכן פסלנו את CHR בגלל מבנה החלונות בדלתות אחוריות.

קורולה קרוס הרבה יותר שימושית אבל גם לא מרגשת במיוחד. 

אם התקציב מאפשר, ממליץ לך לבחון את כבוד הראב4.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...