Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מ BRZ 2017 ל BRZ 2024

fizban

פוסטים מומלצים

פורסם

היא חילול הקודש ולא רעה בו זמנית.

אם אתה מחפש רכב ספורט אוטומט, הנעה אחורית ובתקציב נמוך - אני לא חושב שיש לך בכלל אפשרות אחרת - אז למה לא?

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

😂

תודה רבה על התשובות.

העניין באוטומט הוא בעיקר מאחר ורכבים אלו מגיעים עם מערכות בטיחות כמו eyesight שאגב, אין לי מושג כיצד מתפקדת ב brz.

נכון שמבחינת הנוחות היום-יומית אוטומט יותר נח אך זה לא שיקול כבד משקל.

כך שבראייתי אם הגרסא האוטומטית מהנה לנהיגה, והגיר לא פוגע באופן ניכר בביצועי הרכב (לדוגמא העברת הילוכים איטית/השהייה גדולה) ולצד זאת נהנים ממערכות בטיחות שאין בגיר הרגיל אז הבחירה הופכת קלה בעיני.

אך אם הגיר בעל תגובה איטית וישנה השהייה ניכרת בין הפעלת המנופים להעלות/להוריד הילוך ובין שילובו בפועל אזי שאלך על הידני.

חפרתי… בשורה תחתונה , שאלתי: כיצד הגיר מתנהג?

תודה!

פורסם
לפני 7 שעות, ארז ב.א כתב:

העניין באוטומט הוא בעיקר מאחר ורכבים אלו מגיעים עם מערכות בטיחות כמו eyesight

דגמים נוכחיים מגיעים עם eyesight גם בגירסא הידנית שלהם. אתה יכול לדפדף את היתרון הזה החוצה.

לפני 7 שעות, ארז ב.א כתב:

והגיר לא פוגע באופן ניכר בביצועי הרכב (לדוגמא העברת הילוכים איטית/השהייה גדולה)

הבדל משמעותי. ב0-100 יש הבדל של בערך שניה. זה המון. הגיר סביר כן ? אבל בהחלט פוגע בביצועים

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, Liviur כתב:

דגמים נוכחיים מגיעים עם eyesight גם בגירסא הידנית

לא רלוונטי לארץ, כי הגרסה בתקינה האירופאית סיימה את חייה, ולא נראה שסמלת מתכוונים לייבא את הגרסה בתקינה האמריקאית. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 10 שעות, ארז ב.א כתב:

😂

תודה רבה על התשובות.

העניין באוטומט הוא בעיקר מאחר ורכבים אלו מגיעים עם מערכות בטיחות כמו eyesight שאגב, אין לי מושג כיצד מתפקדת ב brz.

נכון שמבחינת הנוחות היום-יומית אוטומט יותר נח אך זה לא שיקול כבד משקל.

כך שבראייתי אם הגרסא האוטומטית מהנה לנהיגה, והגיר לא פוגע באופן ניכר בביצועי הרכב (לדוגמא העברת הילוכים איטית/השהייה גדולה) ולצד זאת נהנים ממערכות בטיחות שאין בגיר הרגיל אז הבחירה הופכת קלה בעיני.

אך אם הגיר בעל תגובה איטית וישנה השהייה ניכרת בין הפעלת המנופים להעלות/להוריד הילוך ובין שילובו בפועל אזי שאלך על הידני.

חפרתי… בשורה תחתונה , שאלתי: כיצד הגיר מתנהג?

תודה!

אני לא יודע לענות על השורה התחתונה, אבל ההבדל בין הידני לאוטומט על הנייר הוא 0.5 שניות ל 100 ויש לי תחושה שזה בעיקר בגלל שבידני מושכים את ההילוך השני רוב למנתק ובאוטומט ההחלפה היא בסל"ד יותר נמוך (רק השערה).

ליום יום, eyesight נחשבת לאחת המערכות היעילות בעולם מבחינת בטיחות, כך שאם הרכב מיועד להיות דיילי בעיקר, ואתה מוכן לבלוע את המבטים של "פייי, יש לו אוטומט" אני חושב שזו קניה מצויינת.

נשמע אתה לא "מת" על ידני, אז אין סיבה ללכת בכח על זה. 

פורסם

חברה, אתם פשוט נהדרים!

הייתי פעיל בפורום הזה לפני כ 20 שנים (לא מאמין איך הזמן טס!) ופשוט כיף גדול לקרוא את התשובות המחכימות!

הפור נפל - אוטומט :).

רב תודות!!!

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יפה מאוד, ג'אנט אגרסיבי יותר מהמקורי (המשעמם) אבל לא אגרסיבי מדי והצבע פצצה. תתחדש!

לפני 58 דקות, fizban כתב:

הג'נטים שוקלים 9 ק"ג כל אחד (שקלתי). המקוריים אני חושב 10.5 (לא שקלתי - על פי האינטרנט).

הג'אנטים המקוריים שוקלים 10 ק"ג בדיוק.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, itaimoto כתב:

הג'אנטים המקוריים שוקלים 10 ק"ג בדיוק.

תודה על התיקון!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אחלה סטאפ. תחליף גם את האחרים עם הARP. כמו שכתבתי פה בעבר - המקוריים פשוט אשפה וזה לא עניין של כמה עדין או נכון אתה עובד - אלא עניין של כמה זמן עד שהם ישברו או Cross thread.

וכל גרם משנה המון - ופה זה כפול כי גם הרחבת את הג׳אנט וגם חסכת משקל בלתי מוקפץ! רווח כפול.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

הרכב נראה ממש טוב! תתחדש.
לפני כמה ימים כשבדקתי את מצב הBRZ בלוח יד 2 (תמיד משתעשע ברעיון של להחזיר אותה, אם כי הוא ידחה בשנתיים כנראה עקב פרוייקטים עם עדיפות) ראיתי BRZ דור 2 עם מספר מוזר, המספר של הרכב שמכרתי, אבל משהו היה מוזר ברכב, הוא היה אפור!
מי לעזאזל לוקח את הכחול המדהים הזה ועוטף אותו באפור??? ממש כעסתי, וגם ריחמתי על המסכנה שככה נטשתי אותה לגורל אכזר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עיטוף כזה עולה גם הרבה כסף. הזוי שעטף אותו לצבע כזה משעמם. אבל אולי מי שיקנה יוריד את העיטוף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

הרכב נראה ממש טוב! תתחדש.
לפני כמה ימים כשבדקתי את מצב הBRZ בלוח יד 2 (תמיד משתעשע ברעיון של להחזיר אותה, אם כי הוא ידחה בשנתיים כנראה עקב פרוייקטים עם עדיפות) ראיתי BRZ דור 2 עם מספר מוזר, המספר של הרכב שמכרתי, אבל משהו היה מוזר ברכב, הוא היה אפור!
מי לעזאזל לוקח את הכחול המדהים הזה ועוטף אותו באפור??? ממש כעסתי, וגם ריחמתי על המסכנה שככה נטשתי אותה לגורל אכזר.

יותר מעניין למה הוא מכר אותה אחרי כל כך מעט זמן. התרשמת מהקונה שהוא לא יודע לאן הוא באמת נכנס או שסתם קונה רכב לפוזה מבלי להבין את המהות שלו? זה שצבע לאפור כבר אומר הרבה…

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...