Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תוכנה ל"הקלטת" המסך במחשב

אלעדית

פוסטים מומלצים

מישהו מכיר תוכנה ל"הקלטת" המסך במחשב ושמירתו כקובץ וידאו?

(גם בענן זה טוב אבל יצריך הרבה משאבים בהעלאה, מה שיגרום בעיה במקום עם אינטרנט לא רציף)

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Licecap

שומר כ-animates gif, אפשר לכוון איכות ומספר פריימי לשנייה, הכול. מאוד שימושי להדגמות של עד 30 שניות ובגודל קובץ מינימלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך לא הציעו OBS? 

לפני 42 דקות, Tom_22 כתב:

כשאני ניסיתי להשתמש באפליקציה הזו, היא לא היתה הכי wow והיה לי קשה להשתמש בה, היא לא מספיק טובה. משהו דפוק בכפתורים שמה..

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Xbox game bar עובד טוב, אבל מוגבל בעצם להקלטת אפליקציה, ולא כל הפעולות במחשב.

אופציה נוספת (לא אידאלי, אבל עובד), לפתוח Google meet/זום, לייצר פגישה וגם להקליט את המסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי להשתמש ב obs היה נחמד אבל משום מה תפס רק 80% מהמסך,

Apowersoft עבד להקלטות עד שעה ותמיד עשה בעיות (פתאום אין סאונד למרות שוידאתי שעובד, פתאום מפסיק להקליט באמצע),

בסוף נכנעתי וקניתי גוגל פרימיום כלשהו והקלטתי דרך meet. 

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...