Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין מגברי 6 ערוצים

פוסטים מומלצים

ההליקס אמור להיות יותר נקי לפי הנתונים שלו. מצד שני הפוקאל קצת יותר חזק, אבל נראה שהוא עולה גם בערך כפול (?).

לשניהם יש קרוס רחב עד 4kHz, כך שאולי לא יהיה לך בכלל צורך בקרוס חיצוני, כל עוד עובד בשיטה שכזו.

האלפיין גם עם נתונים טובים, ועם קרוס רחב עוד יותר, עד 6kHz. בנוסף, היענות התדרים שלו רחבה ומגדירה אותו כתומך Hi-Res. מה שכן, הערוצים שלו לא בעלי הספק זהה (מה שלא בהכרח חסרון, משום שיש שני ערוצים חזקים למידבאס וארבעה ערוצים חלשים יותר למיד ולטוויטר שזה בסדר גמור).

שוב שואל כמו בשרשור אחר, מה הוא אמור להגביר בפועל?

בהתחשב בשרשורים הקודמים שלך, ממליץ שוב לשקול ללכת על מגבר משולב DSP (אם לא נפרד). ה-M SIX נמכר גם בגרסה כזו שאמורה להיות עוד יותר נקיה.

לשמוע חזק אפשר גם רק ע"ב וואטים נוספים (כל עוד הרמקולים יעמדו בזה, לפי הצהרותיהם וחיתוך תדרים מושכל). אפשר לקנות מגברים ברזילאים/קוריאנים עתירי וואטים שאולי יהיו זולים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Audio system x80.6

4x80

2x150

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי שרשור ישן שלך שבו אמרת שיש לך מידים הרץ מילה אני מניח ML1600 וטוויטר בריליום של פוקל 

מוגברים אקטיבי עי גנסיס סידרה 3 ,אמרת שגם הוספת קווסאלי של הרץ מילה אחורי.

אני רוצה להבין איזה חלקים נוספים יש במערכת 

סאב יחידת ראש DSP מגברים נוספים?

למה מגבר 6 ערוצים .?

מה התוכנית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפוקאל שהוצע כאן ממה שאני זוכר זה בעצם זד אוידו לווייתן בתחפושת (דור שני) - מגבר שאני מאוד אהבתי באופן אישי, מדבר על הזד אודיו. 

האודיו סיסטם שהוצע כאן גם אופציה חכמה היות ושני ערוצים בו עם ספק נפרד לחלוטין והם מיועדים לוופרים\מידבאסים או סאב וופר בגישור. 

אני מניח שאתה מחפש מגבר שישה ערוצים כי אתה רוצה פחות בלאגאן לעין בהתקנה? פחות חוטים פחות מקום? 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...