Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת מכסה מנוע

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בעקבות שריטה עמוקה על מכסה מנוע החלטתי לצבוע אותו.

על המכסה מנוע היו גם די הרבה נקודות קטנות שכנראה נגרמו מאבנים שעפו ממשאית. 

הפחח הסתכל על המכסה מנוע ומיד קבע שבעבר כבר צבעו אותו. ולא ברמה גבוהה וזה הסיבה לנקודות.

מה שאומר שהיבואן צבע לפני מסירה ולא אמר לי שום דבר...

אחרי חצי יום עבודה לקחתי את האוטו, במבט ראשון הכול היה נראה מושלם, כמו חדש ומבריק כמו מראה.

אבל כשהסתכלתי עוד פעם בערב שמתי לב שיש כמה נקודות קטנות שמרגישים אותם כשמעבירים את היד על הצבע.

כמה מהנקודות בולטות החוצה וכמה שקועות פנימה.

כשחזרתי לפחח הוא אמר שהוא עשה את העבודה הכי טובה שאפשר היה לעשות.

אי אפשר לעשות יותר טוב מזה.

וכול מה שנעשה מעבר רק יפגע בתוצאה הסופית.

ואם אני ממש מתעקש עוד חודש אפשר לעשות פוליש.

הפחח צודק?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

מנסיוני, לרוב הנקודות האלו הן לכלוך שנתפס על הצבע בתהליך הצביעה או הייבוש. את זה רוב הצבעים מתקנים עם מה שנקרא ״שלייף סבון״ שזה בעצם פוליש עדין שמתבצע עם מים כדי להוריד את השכבה הזו.

בתור מי ששילם בחייו עשרות אלפים על צבע לרכב, וגם חזר למקומות פעמיים ושלוש למקצי שיפורים, הגעתי למסקנה שאין צבעי רכב טובים בארץ. פשוט אין. המקום היחיד שאני יכול אולי להמליץ עליו זה ״בוואריאן״ בנתניה. 

ממליץ לך לחיות עם זה, ולהבא להימנע כמה שיותר מצביעת הרכב בישראל. 

• רעיון טוב! 2

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

במקרה שלי בלתי אפשרי היה להימנע...

הייתה לי שריטה ארוכה לרוחב כול המכסה מנוע.

אולי הנקודות האלה שאני מרגיש נגרמו בגלל הכנה לא טובה של המכסה מנוע לפני הצבע?

יש הרגשה שהוא טיפל רק בשריטה העמוקה ולא נגע בשאר הפגמים.

אם אני מבין נכון, שלב ראשון צריך לשייף את כול הפגמים/שריטות, אחרי זה למלא עם שפכטל, לשייף את השפכטל, צבע יסוד, צבע רכב לפי קוד, לכה.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
לפני 13 שעות, Fraysa כתב:

מנסיוני, לרוב הנקודות האלו הן לכלוך שנתפס על הצבע בתהליך הצביעה או הייבוש. את זה רוב הצבעים מתקנים עם מה שנקרא ״שלייף סבון״ שזה בעצם פוליש עדין שמתבצע עם מים כדי להוריד את השכבה הזו.

בתור מי ששילם בחייו עשרות אלפים על צבע לרכב, וגם חזר למקומות פעמיים ושלוש למקצי שיפורים, הגעתי למסקנה שאין צבעי רכב טובים בארץ. פשוט אין. המקום היחיד שאני יכול אולי להמליץ עליו זה ״בוואריאן״ בנתניה. 

ממליץ לך לחיות עם זה, ולהבא להימנע כמה שיותר מצביעת הרכב בישראל. 

היום נסעתי לבעל מקצוע אחר לשמוע את דעתו. 

אמר בדיוק את מה שאמרת.

שלייף סבון יתקן הכול

• אהבתי 1
פורסם

באופן כללי, תמיד טוב לקבל חוות דעת של בעל מקצוע נוסף. ממליץ לך לבצע את תהליך ה״שלייף סבון״ אצל בעל המקצוע השני, גם אם זה יעלה עוד 200 ש״ח.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...