Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד עולם הרכב

shay76s

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, shay76s כתב:

האנגלית שלי בנונית ואני לא כל כך יבין.

זה מה שטוב בסרטונים, צפה בהם שוב ושוב, בקצב איטי מעט מהרגיל, ולא כזה שמעוות את הקול.

תפעיל את התרגום האוטומטי (לחצן cc) בתחתית הסירטונים צד ימין. ואז תוכל גם לקרוא . אם בכל זאת אתה מתקשה מאד תשתמש בגוגל טרנסליט , העתק והדבק את הטקסט ותרגם לעיברית.

התהליך יהיה איטי אבל יאפשר לך להבין טוב יותר. 

עם הזמן גם האנגלית שלך תשתפר. 

בני נוער היום לומדים שפות שונות מצפיה חוזרת בסרטונים, אין כל סיבה שזה לא יצליח גם לך. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 6 שעות, shay76s כתב:

באסה כי זה באיכות מאוד גבוה! ואני לא יודע אנגלית איך אני אמור להבין ? האנגלית שלי בנונית ואני לא כל כך יבין.

איזה ספרים ?

צודק שצריך ניסיון בפועל אבל צריך גם תאוריה קודם לא? 

תלמד אנגלית, ולא רק של עולם הרכב. זה יעזור לך הרבה בחיים וגם בעולם הרכב.

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, zaf כתב:

זה מה שטוב בסרטונים, צפה בהם שוב ושוב, בקצב איטי מעט מהרגיל, ולא כזה שמעוות את הקול.

תפעיל את התרגום האוטומטי (לחצן cc) בתחתית הסירטונים צד ימין. ואז תוכל גם לקרוא . אם בכל זאת אתה מתקשה מאד תשתמש בגוגל טרנסליט , העתק והדבק את הטקסט ותרגם לעיברית.

התהליך יהיה איטי אבל יאפשר לך להבין טוב יותר. 

עם הזמן גם האנגלית שלך תשתפר. 

בני נוער היום לומדים שפות שונות מצפיה חוזרת בסרטונים, אין כל סיבה שזה לא יצליח גם לך. 

אלוף תודה

אני מסתכל שוב על הסרטון אני חושב שיש אפשרות ללחוץ על הCC רק ביוטיוב אבל נראה לי שבאתר הסרטונים מופעלים עם תוכנה אחרת ואז אין תרגום אוטמטי אני צודק?

לפני שעה, borsood כתב:

תלמד אנגלית, ולא רק של עולם הרכב. זה יעזור לך הרבה בחיים וגם בעולם הרכב.

צודק

אני מת ללמוד אנגלית מחפש קורס רציני פרונטלי... מקווה למצוא משהו טוב

עריכה אחרונה על ידי shay76s
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 26 דקות, chrono כתב:

כן,האתר שאני קישרתי אליו, מכיוון שהוא בתשלום, התוכן שלו לא ביוטיוב. לכן אין תרגום אוטומטי (אולי יש כתוביות באנגלית, לא זוכר).

עד כמה יהיה אפקטיבי ללמוד בלי תרגום ? אם האנגלית שלי היא לא משהו....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, shay76s כתב:

אני מת ללמוד אנגלית מחפש קורס רציני פרונטלי... מקווה למצוא משהו טוב

אין לי מושג בן כמה אתה, אבל יש קורסים לחיילים משוחררים.. עד חמש שנים מהשחרור אאל"ט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.9.2024 בשעה 08:27, EliC25 כתב:

מופתע (וגם קצת פגוע) שאף אחד עוד לא ציין את הערוץ שלי, שכולל מעל 200 סרטונים, רובם הדרכתיים.

https://youtube.com/@knufia?si=DGB5-3YH2oSv9GD2

וכמובן את קבוצת הפייסבוק שמונה מעל ל30000 חברים.

בתגובתי (שהינה הראשונה בשרשור) הכנסתי בתחילה לינק לערוץ שלך.

לאחר מכן שמתי לב שפות"ש הדגיש שמחפש קורס, יצאתי מנקודת הנחה שכבר מכיר את הערוץ וערכתי את ההודעה.

בדיעבד כמובן שהייתי צריך להשאיר.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, TDI כתב:

בתגובתי (שהינה הראשונה בשרשור) הכנסתי בתחילה לינק לערוץ שלך.

לאחר מכן שמתי לב שפות"ש הדגיש שמחפש קורס, יצאתי מנקודת הנחה שכבר מכיר את הערוץ וערכתי את ההודעה.

בדיעבד כמובן שהייתי צריך להשאיר.

עברתי ממש מעט על היוטיוב ונראה ממש מעולה העניין שהייתי רוצה גם לשלב משהו מעשי אם הייה איזה קורס של איזה כמה חודשים רציני באיזור הצפון זה הייה מדהים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצטרף לקבוצת הפייסבוק ותחבור לאנשיםש כבר עובדים תדיר לבד על הרכב שלהם ותלמד. עשיתי זאת לא מעט בתור "מתלמד" ולאחר מכן בתור "מורה"

@TDIלך אני תמיד מוחל

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

תצטרף לקבוצת הפייסבוק ותחבור לאנשיםש כבר עובדים תדיר לבד על הרכב שלהם ותלמד. עשיתי זאת לא מעט בתור "מתלמד" ולאחר מכן בתור "מורה"

@TDIלך אני תמיד מוחל

אתה מכיר קבוצת פייסבוק ספציפית?

משהו במקרה מכיר ספר על עולם הרכבים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע עד כמה זה רלוונטי לכל אחד, אבל מכיר כמה חבר'ה שנכנסו לעבוד במוסך למשך כמה חודשים בשביל לקבל ידע 

זה ודאי פחות נוח מלגגל, אבל אתה מקבל מורה צמוד ורכבים להתנסות עליהם

מה שכן צריך לבדוק שהמעסיק לא ידפוק אותך בלעשות טיפולי 10K כל היום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מחסור גדול במוסכניקים ולכן ישנם כאלה מוסכים שמחפשים ידים עובדות אפי' ללא ניסיון.

תכל'ס ללמד עובד לעשות טיפול 10K זה תרגול של פעם פעמים וזה רוב העבודה, כנ"ל החלפת בלמים וצלחות

חבר שלי מנהל מוסך גדול בפתח תקווה מחפש, אם זה מעניין אותך תשלח לי הודעה בפרטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...