Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עברנו מרכב שנת 2006 לרכב שנת 2018 (קיה ספורטאז') וכל הנושא של ה android auto חדש לנו מאד.

עכשיו יש לי מכשיר גלקסי A24 ויש בו android auto אבל כשאני מחברת אותו עם חוט לא קורה כלום.

ניסיתי דרך בלוטוס' והוא מתחבר לי אבל לא ב android auto אלא רק לצורך שמע כאילו הוא קולט את האנשי קשר ולצורך שיחות/שירים.

עכשיו ניסיתי איזה שעה לראות סרטונים וזה וקלטתי שאין לי בכלל android auto במסך המולטימדיה ברכב (הבעלים שלפני גם לא כ"כ הבין בזה ואמר שעבד לו דברים אבל בעצם הבנתי שהיה לו אייפון אז אולי בגלל זה...) אשמח לעזרה בבקשה האם יש דרך כלשהי להתקין android auto ברכב ? כי אני חושבת שאין לי אפשרות לחבר אינטרנט ברכב..

בקיצור אשמח בבקשה לעזרה מאיפה להתחיל בכלל וגם אני רוצה ביום יום לחבר עם כבל ולא בלוטוס'..מקווה שתדעו איך לעזור לי פה.

תודה.

פורסם

בשרשור הנ"ל עלו 2 אפשרויות. שימוש ב"פותח מסך" או עידכון תוכנה במוסך.

כנראה תלוי בדגם הספציפי של המולטימדיה אצלך (מקורי וגרסאתו או התקנה מקומית כלשהי).

אפשרות נוספת במידה והנ"ל אינם רלוונטים מסיבה כלשהי, היא רכישה של מכשיר אפטרמרקט שכולל אנדרואיד-אוטו/קארפליי.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...