Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שניתן להגיש בקשה לאישור נסיעה זמני אונליין באתר הממשלתי.

תוך כמה זמן מקבלים תשובה? זה מידי? ומעודכן במחשב או שצריך להדפיס משהו?

פורסם

תודה. נראה שמאז הוסיפו אפשרות לשלם אונליין, אבל עדיין לא ברור אם האישור הוא מיידי, או שהיא תצטרך לעבור אישור של פקיד אנושי...

אנצל את האפשרות לבקש מראש לתאריך מסויים. בתקווה שזה יאושר עד אז.

פורסם
לפני 7 שעות, Be roo כתב:

אבל עדיין לא ברור אם האישור הוא מיידי, או שהיא תצטרך לעבור אישור של פקיד אנושי...

השתמשתי באפשרות הזו כמה פעמים. 

זה לא מיידי. עובר אישור ידני של פקיד. 

פעם אחת הגשתי בחול המועד פסח, ביקשתי במלל לתאריך שהיה גם כן בחול המועד. 

לא לקחתי בחשבון שמשרד הרישוי לא עובדים בחול המועד. עברו על הבקשה ביום ראשון שאחרי חול המועד ושלחו לי אישור לאותו יום, שכבר לא הייתי צריך אותו.

בפעם אחרת הגשתי בשבוע עבודה רגיל, למחרת היום שהגשתי הגיע האישור (שולחים במייל) לתאריך ולשעה שביקשתי. 

זה היה לפני כשנה וחצי - שנתיים. אז עדיין היה צריך לשלם בדואר. לא יודע אם הוסיפו אפשרות לשלם אונליין.

פורסם

מהניסיון שלי- כמה פעמים ביקשתי ולא שלחו בכלל, וכמה פעמים שלחו לתאריך לפי בחירתם. אם אתה צריך לתאריך מסויים עדיף לך לנסוע למשרד הרישוי. בירושלים וחיפה יש תורים בזמינות טובה.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, 2pac כתב:

שלחו

מה הם אמורים לשלוח? זה לא פשוט מתעדכן במחשב? מה הטעם בהגשת בקשה אונליין, אם  צריך לחכות לדואר או לעמוד בתור כדי לקבל איזה דף, כשהכל היום ממוחשב...

לפני 8 שעות, Buki כתב:

למחרת היום שהגשתי הגיע האישור (שולחים במייל) לתאריך ולשעה שביקשתי. 

זה כבר הגיוני יותר. ויום לקבלת אישור זה סביר לגמרי.

אמורים להדפיס משהו? 

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 9 דקות, Be roo כתב:

אמורים להדפיס משהו? 

כאמור אני הדפסתי והלכתי לשלם את ה 42 ש"ח פיזית בדואר. אז לא הייתה אפשרות אחרת. פעם אחרונה שהשתמשתי באישור הזה הייתה לפני שנה וחצי - שנתיים. 

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Buki כתב:

כאמור אני הדפסתי

כן, הבנתי, השאלה כוונה למקרה שיש פה מישהו שניסה לאחרונה.

בכל מקרה, תודה לכולם, מלאתי את הבקשה.

היה לי מוזר שאין שדה יעודי לבחור תאריך, אז מלאתי את זה בשדה טקסט חופשי שהיה שם, נקווה שישימו לב.

בתקווה שיענו מהר ואשלם אונליין ובזה יגמר הסיפור (גישה מוגבלת למדפסת)

אחזור לדווח.

פורסם
לפני 23 שעות, Be roo כתב:

מה הם אמורים לשלוח? זה לא פשוט מתעדכן במחשב? מה הטעם בהגשת בקשה אונליין, אם  צריך לחכות לדואר או לעמוד בתור כדי לקבל איזה דף, כשהכל היום ממוחשב...

כתוב באתר שאפשר לשלם רק בדואר. קרה לי פעם שבדואר לא הסכימו או לא הצליחו לקבל תשלום על זה.

פורסם (נערך)

אז הרשיון הגיע במייל הבוקר.

ובוצע תשלום אונליין דרך האתר הממשלתי.

ממש שנות ה-2000

image.thumb.png.625df18449916defbba3560b9a27882d.png

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מרגש!!!

המדינה המסורבלת שלנו התקדמה לתשלום אונלין!

ממש שנות ה2000,

אם זו לא היית את, הינו חושבים שאת הוזה, שיש אפשרות לשלם אונלין, מי המציא את זה,😀

חקר החלל יותר פשוט כאן במדינה, מנגישות נצרכת במקומות רלונטים

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

מילא תשלום אונליין, אתר ממשלתי מכיר בקיומם של GooglePay ו-ApplePay....

רצתי לחלון לראות אם חזירים עפים בחוץ...

רק הערה: ענין בקשת האישור לתאריך מסויים לא ברור. אין שדה יעודי ואולי יש אנשים שלא מודעים לכך שאפשר לבקש. בנוסף, אני ביקשתי לתאריך מסויים, והם החליטו להחיל את התוקף מאותו תאריך ב-8 (שזה הגיוני), בעוד שאני הנחתי שזה מתחיל בחצות, כי ככה עובדים תאריכים בחוק. לרגע לא חשבתי לבקש שעה ספציפית. לומדים.

אם מישהו יטרח לבקש משוב, אציע להם להוסיף שדה יעודי.

פורסם
לפני 3 שעות, WE988244 כתב:

מרגש!!!

המדינה המסורבלת שלנו התקדמה לתשלום אונלין!

ממש שנות ה2000,

אם זה לא היתה אתה, הינו חושבים שאתה הוזה, שיש אפשרות לשלם אונלין, מי המציא את זה,😀

חקר החלל יותר פשוט כאן במדינה, מנגישות נצרכת במקומות רלונטים

אל תחשוב שבמקומות אחרים זה שונה. למשל, בפורום המשפטי כל כמה חודשים מישהו שקיבל קנס בגרמניה ומסתבך עם התשלום כי מקבלים רק מזומן או העברת swift, או שירותים בארה"ב שמקבלים רק צ'קים, ואם מוכנים לקבל כ"א יש עמלה שמנה .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 8.7.2024 בשעה 08:55, Be roo כתב:

רק הערה: ענין בקשת האישור לתאריך מסויים לא ברור. אין שדה יעודי ואולי יש אנשים שלא מודעים לכך שאפשר לבקש. בנוסף, אני ביקשתי לתאריך מסויים, והם החליטו להחיל את התוקף מאותו תאריך ב-8 (שזה הגיוני), בעוד שאני הנחתי שזה מתחיל בחצות, כי ככה עובדים תאריכים בחוק. לרגע לא חשבתי לבקש שעה ספציפית. לומדים.

אם מישהו יטרח לבקש משוב, אציע להם להוסיף שדה יעודי.

מתנצל מאוד, ציינתי את עניין השעה בכמה פוסטים כאן בעבר, לדוגמא פה, הפעם שכחתי להתייחס לזה במפורש. 

שמחתי לדעת שהשתדרגו ואפשר לשלם אונליין. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...