Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צמיגים חדשים - 215/45R17

מעבר לפיתרון נפתר ע"י vladclar,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש צמיגים חדשים לרכב i20 החדשה סוף 2021.

כיום מורכבים Ventus Prime 3 מהיצרן אשר התייבשו, סימני סדק וכו'.

התקציב (מהעבודה) הוא עד 300/400 שקלים לצמיג, בעבר היה אפשר להביא צמיגים טובים במחיר הזה.. היום כל עסק כמעט צוחק עליי.

אני מחפש צמיגים איכותיים (לא סיני!) בסגנון גודייר/קונטיננטל.

האם כאן אוכל לקבל הכוונה לצמיגים או לעסק אמין בתחום? או שאין לי מה לחפש בתקציב הזה?

*קיבלתי הצעה לצמיגי Accelera Phi-R במחיר של 400 לצמיג כולל מע"מ והתקנה - מה דעתכם? אני לא מכיר את המותג*

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי BestCar
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, BestCar כתב:

תעלה תמונות ברורות אם יכול.

כמה ק"מ עברו וכמה אתה עושה שנתי?

האם קוד עומס ומהירות ברשיון 91V או אחר?

קיבלתי הצעה לצמיגי Accelera Phi-R

חברה אינדונזית. הצמיג עם ביקורות פושרות ומבחן בלימה אחד מלפני 4 שנים בו הגיע אחד לפני אחרון.

האם כאן אוכל לקבל הכוונה לצמיגים או לעסק אמין בתחום? או שאין לי מה לחפש בתקציב הזה?

לעסק - ציין אזור בארץ או חפש בפורום.

לצמיגים - יתכן וניתן להשיג פאלקן ZE310 קרוב לגבול העליון של התקציב או כאלו של חברות הבת של גודייר Sava Intensa UHP 2 או Debica Presto.

באתרי מכירת צמיגים שונים אכן המחירים גבוהים יותר מהתקציב - זאפ, Tires4u, iTire, Tiredeal, Tireplus, Tireclub וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, Tom_22 כתב:

תעלה תמונות ברורות אם יכול.

כמה ק"מ עברו וכמה אתה עושה שנתי?

האם קוד עומס ומהירות ברשיון 91V או אחר?

חברה אינדונזית. הצמיג עם ביקורות פושרות ומבחן בלימה אחד מלפני 4 שנים בו הגיע אחד לפני אחרון.

לעסק - ציין אזור בארץ או חפש בפורום.

לצמיגים - יתכן וניתן להשיג פאלקן ZE310 קרוב לגבול העליון של התקציב או כאלו של חברות הבת של גודייר Sava Intensa UHP 2 או Debica Presto.

באתרי מכירת צמיגים שונים אכן המחירים גבוהים יותר מהתקציב - זאפ, Tires4u, iTire, Tiredeal, Tireplus, Tireclub וכו'.

תודה רבה אלוף.

אני מאשדוד

קוד ברישיון 91V

הרכב עומד על 45,000 עלייה לכביש 10.2021

ביקרתי ב- 2 עסקים שונים (יבנה, אשדוד)

אחד טוען שהם יבשים אבל אפשר להמשיך לנסוע, השני טוען שלא נשאר עוד הרבה למרות שיש עדיין "בשר"

אני מבין שאקסלרה פחות מומלצת ו- 400 לצמיג עבור חברה ללא נתונים עדכניים זה פשוט חתול בשק.

לגבי Sava קיבלתי הצעה של 450 לצמיג באשדוד.

ופלקן הכי זול בטייר דיל כולל התקנה לרביעייה - 2000

20240630_153931.jpg

פורסם (נערך)

כל הצמיגים נראים ככה או רק קדמיים?

הצמיג שצילמת צריך להחליף בגלל סדקים. 

יש באתר היבואן Sava Intensa  UHP בתקציב. תתקשר תבדוק, גם לגבי המלאי , תאריכי ייצור, וגם לגבי צמיגיה שעובדת איתם באזור שלך. אסל זה דגם ישן שכבר הוחלף ל UHP 2 היותר מוצלח.

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=215&height=45&koter=17

Falken ze 310 נמכרים ברמת גן ב 460₪ לצמיג.

Debica בבת ים בקצת יותר מ 400₪

https://tires4u.co.il/tire/26241/215-45r17-91y--presto-uhp-2-fp-xl-tl

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 דקות, vladclar כתב:

כל הצמיגים נראים ככה או רק קדמיים?

הצמיג שצילמת צריך להחליף בגלל סדקים. 

יש באתר היבואן Sava Intensa  UHP בתקציב. תתקשר תבדוק, גם לגבי המלאי , תאריכי ייצור, וגם לגבי צמיגיה שעובדת איתם באזור שלך

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=215&height=45&koter=17

לגבי סדקים שמתי לב רק באחד, אחורי שמאל.

מצרף תמונות של מצב שאר הצמיגים.

Sava נחשבים לטובים יחסית?

ותודה לכם!

20240703_172006.jpg

20240703_172025.jpg

20240703_172048.jpg

20240703_172102.jpg

20240703_172111.jpg

פורסם

ערכתי את ההודעה הקודמת שלי.

הייתי מחליף את כולם לפני הטסט. 

והייתי נוסע לרמת גן ל"צמיגי שואף " וקונה Falken ZE310, רק צריך להתקשר ולוודא קודם לגבי ההספקה והמחיר הסופי.

Sava כנראה בסדר, אבל הדגם הישן והזול פחות מומלץ. 

יש גם Nexen N Fera SU1, שצריכים להיות גם בסדר

https://tires4u.co.il/tire/25924/215-45r17-nex-n-fera-su1-91w-tl

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

ערכתי את ההודעה הקודמת שלי.

הייתי מחליף את כולם לפני הטסט. 

והייתי נוסע לרמת גן ל"צמיגי שואף " וקונה Falken ZE310, רק צריך להתקשר ולוודא קודם לגבי ההספקה והמחיר הסופי.

Sava כנראה בסדר, אבל הדגם הישן והזול פחות מומלץ. 

יש גם Nexen N Fera SU1, שצריכים להיות גם בסדר

https://tires4u.co.il/tire/25924/215-45r17-nex-n-fera-su1-91w-tl

המון תודה!!! :)

פורסם

אצל דורון לדרך בראשון לכאורה הפאלקן ב-395 לצמיג, אם אכן יש מלאי. ואם לא ינפיצו תוספות לעלות (היו מקרים).

וכן, הסדקים בכתף באותו צמיג לא נראים יפה, אבל אין בכך להעיד בהכרח שהצמיג מסוכן כעת (וזו לא דעה מקצועית!), אבל בהחלט הייתי נוטה להחליפו.

בראשון יש גם את צמיגי אור שהומלצו בפורום, ובאשדוד צמיגי מנשקו.

באמצע יש לך גם את צמיגי מוריס בבית עובד.

זה לא אומר שיש אצלהם הצעות זולות.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, BestCar כתב:

שלום לכולם,

אני מחפש צמיגים חדשים לרכב i20 החדשה סוף 2021.

התקציב (מהעבודה) הוא עד 300/400 שקלים לצמיג, בעבר היה אפשר להביא צמיגים טובים במחיר הזה.. היום כל עסק כמעט צוחק עליי.

אני מחפש צמיגים איכותיים (לא סיני!) בסגנון גודייר/קונטיננטל.

*קיבלתי הצעה לצמיגי Accelera Phi-R במחיר של 400 לצמיג כולל מע"מ והתקנה - מה דעתכם? אני לא מכיר את המותג*

תודה רבה.

יחסית לכל מותגי הווליו פור מאני שהציעו פה (רובם לא מוצלחים), ממליץ על TOYO PROXES , יש לי אותם כמה שנים במידה קצת יותר קטנה, מחזיקים הרבה זמן גם שהרכב לא חונה במקורה, מה שכן הם יותר אוחזים, לכן על הנייר הם טיפה יותר רועשים (לא משהו שאני שמתי לב אליו), גם (על הנייר) הם טיפה פחות חסכוניים מאותה סיבה (שוב, לא משהו מורגש).

אם אתה יכול להשיג אותם טריים במחיר הזה: צמיג לרכב Toyo Proxes Sport 91W 215/45ZR17 - זאפ השוואת מחירים (zap.co.il) 450-490 אל תחשוב פעמיים...

נראה לי מטורף לנסוע מאשדוד לרמת גן בשביל סט צמיגים שלא בטוח שיש במלאי, תמיד לפני שאתה נוסע תוודא שיש במלאי והמחיר כולל הכל (מע"מ, איזון, הרכבה, "ונטיל" ואוויר 😁), תגיד שלא תקנה שום דבר אחר חוץ מזה ושאתה מגיע מרחוק, תשקול גם לתת אשראי כדי ל"תפוס מלאי" / לבדוק שיש באמת במלאי.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם (נערך)

תודה לכולם,

מסתבר שיש מחסור בצמיגי פאלקן.. רוב העסקים מציעים Sava.

אמשיך בחיפושים.

אבדוק גם את ה- Toyo במידה ואין חריגה גדולה מהתקציב והצמיג אכן שווה את זה.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, Tom_22 כתב:

אצל דורון לדרך בראשון לכאורה הפאלקן ב-395 לצמיג, אם אכן יש מלאי. ואם לא ינפיצו תוספות לעלות (היו מקרים).

וכן, הסדקים בכתף באותו צמיג לא נראים יפה, אבל אין בכך להעיד בהכרח שהצמיג מסוכן כעת (וזו לא דעה מקצועית!), אבל בהחלט הייתי נוטה להחליפו.

בראשון יש גם את צמיגי אור שהומלצו בפורום, ובאשדוד צמיגי מנשקו.

באמצע יש לך גם את צמיגי מוריס בבית עובד.

זה לא אומר שיש אצלהם הצעות זולות.

התחלתי הבוקר את המסע אחר חיפוש צמיגים (בטלפון) המצב כיום לא טוב.. צמיגים טובים אפילו לא פרימיום החל מ- 500/600+

פאלקן אין מלאי וצפי אצל היבואן למידה שלי, חנות אחת טענה שיש אצלה אבל במחיר של לא פחות מ- 500 לצמיג (במקום 600).. לא מתכוון לנסוע אליו.

בנוסף גם דיברתי עם אור מ- צמיגי אור, קודם כל השירות - מדהים!

יחס מעולה ללקוח, בדק כל צמיג וחזר אליי גם כמה פעמים לעדכן אותי.

המחיר הכי נמוך מכל העסקים שקיבלתי לצמיגי Sava UHP2 זה 425₪

וזה הצמיג אשר נכנס לתקציב פחות או יותר, שאר הצמיגים לא מומלצים (רייקן / סיני למינהם) / צמיגים ללא מלאי וצפי / מחירים מופרזים.

מה אומרים? לסגור אצל אור 425₪ עבור Sava גרמני?

ייצור 15/24 (אזור אפריל 2024)

• רעיון טוב! 1
  • פיתרון
פורסם

כן, אם זה במצב, Sava UHP2 צמיג סביר לגמרי.

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...