Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של רכב חדש

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה מוזר אבל אחד הדברים שמונעים ממני לקנות רכב חדש זה הריח של רכב חדש. יש ריחות של רכבים שעושים לי בחילה גם חודש אחרי שהרכב על הכביש (למשל זה קרה לי עם הסובאארו SUV, לא יודעת בדיוק איזה דגם, שהיה יותר מחודש על הכביש, מאוורר, וכמעט הקאתי כשנכנסתי לתוכו).

האם אתם יודעים:

1. האם הריח הזה רעיל? האם יש קש לפורמאלדהיד שהבנתי פעם שמורחים על כל העור שבמכונית?

2. יש דרך לנטרל את הריח? מפחדת מאז מקרה הסובארו שגם איוורור עלול במקרים מסויימים לא לעזור

פורסם

השאירי חלונות פתוחים מס’ שבועות, עדיף בשמש.

קחי בחשבון שתצטרכי נקיון ברכב לאחר מכן.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

במקום לחפש דרך לנטרל את ה"הבעיה" אני מציע הסתכלות אחרת על המצב.

אין כאן בעיה בכלל. יש כאן מצב משובח.

הריח החדש בד"כ מעורר משיכה של אנשים לרכב חדש. משיכה יקרה שלעיתים מביאה להפקרות כלכלית.

לפותח השרשור נטיה ברוכה ומוצלחת. והפתרון הוא המנעות מרכב חדש ומהעלויות העודפות הנלוות אליו

• אהבתי 2
פורסם

מאמין שאחת מחברות הדיטיילינג המבצעות גם חידוש תא נוסעים יכולות להעלים את ריח הרכב החדש.

חייב לציין שברכבים החדשים האחרונים שלי לא היה רכבבשל רכב חדש

פורסם

פות”ש רגישה לריחות מסוימים, וכמובן יש קשר לאדי הנפט/ווטאבר שנלווה למוצרים חדשים.

לא חושב שחברת דייטלינג זה הפתרון, רק אוורור ארוך.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא יודע אם זה עוזר לריח של רכב חדש אבל יש מוצר שנקרא רימון עשן שמרחיק ריח מהרכב (לי שימוש המוצר העלים ב 98% ריח של עישון מהרכב).

אולי שווה לבדוק.

פורסם

לפי הויקיפדיה - https://en.wikipedia.org/wiki/New_car_smell

יש כל מיני מחקרים שבדקו את הנושא ומדובר בגזים הנפלטים מחומרי ההדבקה ואיטום של הרכב שמביאים לתופעה כמו של הסנפת דבק.

בכל מקרה, לפי המחקר היפני (שם, שם) רק לאחר 3 שנים רמות הגזים יורדות מהמינימום שנקבע ע"י הממשלה היפנית.

אם ממש חוששים מהנושא - כנראה שהפתרון היחיד הוא לקנות רכב משומש, כי גם רימוני ריח לא יעזרו כיוון שהגזים הנ"ל נפלטים שוב במיוחד בימים חמים.

פורסם

לא יודע איך אצלך, אבל השילוב הכי נוראי זה רכב חדש ביחד עם עישון כבד.

נסעתי בזמנו  ברכב כזה, למרות שהנהג לא עישן לידי,  יצאתי קבוע עם סחרחורת וכאבי ראש.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אי שם בשנות ה 80

יום ראשון בבוקר קו 947 מנתניה לירושלים : 

אוטובוס לא ממוזג 

יום חם

עדיין אין איסור לעשן באוטובוס והרבה נוסעים עישנו

מישהו מנוסעי האוטובוס אכל כנראה חמין מקולקל בשבת ושיתף את כל הנוסעים בתוצרים

זה סיוט שאני זוכר

פורסם

כשקראתי את הכותרת חשבתי שמדובר בהמלצה על מוצר שמדיף ניחוח של רכב חדש.... אני מכור לריח הזה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
בתאריך 8.6.2024 בשעה 17:39, spring כתב:

לא יודע איך אצלך, אבל השילוב הכי נוראי זה רכב חדש ביחד עם עישון כבד.

נסעתי בזמנו  ברכב כזה, למרות שהנהג לא עישן לידי,  יצאתי קבוע עם סחרחורת וכאבי ראש.

ועם חלון שלא ניפתח ורואים דרכו מטושטש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...