Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה של עשן שחור לפעמים כשאני נותן הרבה גז פעם שעברה שזה היה החלפתי פלאגים וזה עבר אבל עכשיו אני שוב שם לב שכשאני מושך הילוך יש עשן שחור וגם תמיד יש ריח כזה של עשן מהאגזוז

החלפת חוטי הצתה יעזור? כל כמה ק"מ צריך להחליף אותם וכמה הם עולים?

כיון (לא ניקוי כי זנה כבר היה) קרבורטור יכול לעזור? (הטורים אצלי הכל נורמלי חוץ מהצ;וק שהוא מנותק לגמרי)

ועוד שאלה האים צריך לעשות כל תקופה מסויימת כיוון שסתומים? אם כן למה איך כמה ועל מה זה משפיע?

פורסם

שלום רב

הדבר היחידי שאתה צריך לעשות הוא ללכת למכון קרבורטורים מכיוון שכרגע הרכב שלך זוללללללל

דלק מזדהם ומזהם את הסביבה אז הכי זול והנכון הוא לסדרו

נ.ב

הבנתי שצביקה קרבורטורים הוא המומחה לכך מה גם שתוכל ליצור איתו באתר זה

בברכה זיסו יוסי

פורסם

יתכן וסביר למדי שהמשנק (צ'וק) אמנם מנותק אך הדלת שלו בתוך הקרבורטור חצי סגורה כך שבפועל הוא מופעל למחצה ולכן תערובת הדלק עשירה ולכן, כפי שכתבו קודמי, פנה למכון קרבורטורים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לבוקסר 19 שלום רב!

אפלאוז 92 ידוע עם בעיות של צוק אוטומטי תפוס ובעייתי!

צוק תפוס שלא נפתח במנוע חם גורם לתערובת עשירה , לעשן שחור , לפיוח הפלגים , ותצרוכת דלק גבוהה!

טיפול בצוק האוטומטי יפתור לך את רוב בעיותיך!

בדבר פרטים נוספים פנה אלי בה.פ ו/או בטלפון הרשום בפרופיל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
צביקה אתה סגרתה לי אותו כי אמרתי לך שהאוטו נחנק :-)
מה זאת אומרת אני סגרתי לך אותו?

מתי היית אצלי ולמה?

בברכה

צביקה

פורסם
מזמן כי האוטו היה נחנק........אבל א זה העניין זה שהצ'וק מנותק לא מפריע לי..........יש עוד דעות?

אתה מדבר בקודים ? תספר את כל הפרטים...

8):oops::-)
פורסם

איזה פרטים צריך אני אגיד.....

מה שאני יודע זה שיוצא עשן שחור חלוחצים הרבה גז ויש פלאגים חדשים וזה עזר מאוד אבל עדיין יש עשן

אז כיוון קרבורטור? או חוטי הצתה? או בכלל משהו אחר? והצ'וק זה שהוא מנותק לא מפריע לי גם כשהמנוע קר הוא בלי בעיה מחזיק על 1000 סל"ד בערך ולא ניכבה...אולי עדיין זה משהו שקשור אליו?

פורסם
איזה פרטים צריך אני אגיד.....

מה שאני יודע זה שיוצא עשן שחור חלוחצים הרבה גז ויש פלאגים חדשים וזה עזר מאוד אבל עדיין יש עשן

אז כיוון קרבורטור? או חוטי הצתה? או בכלל משהו אחר? והצ'וק זה שהוא מנותק לא מפריע לי גם כשהמנוע קר הוא בלי בעיה מחזיק על 1000 סל"ד בערך ולא ניכבה...אולי עדיין זה משהו שקשור אליו?

בוקסר 19 שים לב!

אף אחד בפורוםלא יעזור לך אם אתה תדבר בחידות ולא תעזור לעצמך!!

הכנס למכון קרבורטורים ומיד!

את בעייתך לא ניתן לפתור מעל גבי המחשב!

רק במכון קרבורטורים/ מוסך בלבד!!!

בברכה

צביקה

פורסם

שמתי לב שלמרות שהצ'וק מנותק עדיין בבוקר המנוע עולה קצת בטורים בערך ל 1400 ומהר מאוד זה נעלם אחרי נסיעה קצרה

אולי הוא לא סגור טוב או משהו כזה ובגלל זה יש תערובת עשירה?

פורסם

אמרו לך כבר כמה פעמים ואתה לא מקשיב.

תילך למכון קרבורטורים(צביקה) לתיקון הבעיה, יכול להיות שיתקנו לך אותה בחמש דקות ואתה סתם מבזבז זמן בפורום.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...