Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעושים הזמנה מאתר כלשהו, צריך להבין תוך כמה זמן יישלחו.

אם החלק במלאי ישלחו מיד.

יש אתרים שמזמינים את החלק אליהם רק אחרי שאתה מזמין, וזה יכול לקחת גם 20 ימי עסקים. אם לא ברור מראש והזמן חשוב לך - צריך לוודא לפני ההזמנה.

ואם ממש קריטי הזמן (רכב מושבת וכדומה) אז לוודא שאין חגים בדיוק כרגע בארץ שאתה מזמין ממנה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתה מרגיע אותי כיון שאני צריך לעשות עוד הזמנה של קיט טיימינג פלוס מחזירי שמן [כ145 דולר +משלוח] והם זולים בפער

ואני חושב להזמין דרך השם של אבא שלי [אותו בית] האם זה מייצר בעיה של איחוד חבילות?

כמו כן הם כתבו שתוך 8 ימים זה יגיע אלי, זה הגיוני או ש....

כמו כן האם על הדברים האלו אני צריך לעשות רשיון יבוא והאם יש מס [לכאורה אין]?

[כי קניתי רכב הדגם סודי בנתיין בלי קלאץ ואין להשיג קלאץ בארץ ואני מעמיד אותו במקום שאפשר להעמיד רק עד חודש ניסן ]

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)

אם הזמנת דרך DHL UPS או קורייר כזה, פשוט תחכה עם ההזמנה כ 4 ימים ותזמין על השם שלו, אבל אני לא מתחייב לך על זה. לא יצא לי מעולם להזמין חבילות שקרובות לרף המכס יום אחרי יום או אחרי 3-4 ימים אפילו.

ואם כן יצא, זה רק דרך אמזון שהמיסים מחושבים מראש וגם ככה יש להם משהו באלגוריתם, להבנתי, שאם הזמנת קרוב לרף המיסים הם מחכים כמה ימים או שולחים בדרך אחרת. קורייר אחר או משהו.

בקיצור, כנראה שהתשובה זה "תחכה לעוד תגובות"....

לגבי רשיון יבוא, תעבוד לפי המדריך של אלי דה כנופיה.

אבל תבדוק שאתה על הקובץ האחרון, המעודכן.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

כ4 ימים ממתי? ממועד ההזמנה או מאז שזה נשלח?

ואם 4 ימים זה טוב אז מה הענין לעשות ע"ש אבי?

ואם ע"ש אבי זה טוב אז למה לחכות 4 ימים?

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 2 דקות, פשטות כתב:

כ4 ימים ממתי? ממועד ההזמנה או מאז שזה נשלח?

ואם 4 ימים זה טוב אז מה הענין לעשות ע"ש אבי?

ואם ע"ש אבי זה טוב אז למה לחכות 4 ימים?

תכלס אם זה על שם אביך, ושחרור יתבצע עם הת.ז שלו במידת הצורך, והנייד שלו מוגדר על החבילה, לא רואה סיבה לחכות

זה נקרא "ייבוא אישי" אז ככה שסבבה

פורסם

למרות שלא נדרש אישור לחלקים האלה, תמיד תזמין אך ורק על שם בעל הרכב המופיע ברישיון הרכב. אחרת לא ניתן להוציא אישור.

אתה יכול בשקט להזמין הזמנה נוספת, כמעט לעולם לא מאחדים הזמנות מבחינת מכס, ואם אתה יכול להציג מסמכים שעברו 3 ימים אז בטח שלא.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אבל אבי לא יכול להגיד שזה מתנה לבן שלו?

ולכאורה עדיף להזמין רק אחרי שזה נשלח?

ואז למרות שזה הגיע יום אחרי החבילה הראשונה הם רואים שזה הוזמן 5 ימים אחרי החבילה הראשונה

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

לא ל2 השאלות.

• מעניין 1

עמוס

פורסם

אז להזמין עכשיו ולקוות שהם לא יאחדו?[ההזמנה הקודמת היתה כ370 דולר+כ80 דולר משלוח ואם זה יתאחד אוי וי וי]

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

יש לי בעית זמן, אני צריך תוך כ5 שבועות גם שהחלקים יבואו וגם להחליפם לבד [קלאץ+טיימינג...]

כיון שהרכב לא יכל לזוז ובעוד 5 שבועות אני חייב להזיז אותו

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, פשטות כתב:

יש לי בעית זמן, אני צריך תוך כ5 שבועות גם שהחלקים יבואו וגם להחליפם לבד [קלאץ+טיימינג...]

כיון שהרכב לא יכל לזוז ובעוד 5 שבועות אני חייב להזיז אותו

אז השלב הראשון זה לשלוח מייל ל 

[email protected]

ולשאול אותם האם זה במלאי או לא, אם הם צריכים להזמין את החלק מגורם אחר זה יכול לקחת זמן כפי שעמוס אמר

הם ענו לי למייל תוך 8 שעות, ושלחתי להם את ההודעה בערב והם ענו בבוקר, ככה שאתה תקבל תשובה תיק תק

אם אין להם אתה עובר לאתר הבא וכן הלאה

את המשלוח בפועל אתה מבצע דרך DHL EXPRESS או UPS וזה יהיה בארץ תוך 3-5 ימים מרגע השליחה (מניח שזה יישלח מאסטוניה לגרמניה ומשם לארץ, ל DHL EXPRESS יש כל יום או יומיים מטוס שמגיע לארץ מגרמניה, לא יודע איך זה ב UPS אבל דומה, קיבלנו משלוח מהונגריה לישראל דרך UPS שנשלח בחמישי והגיע אלינו לחברה ביום שני בצהריים עם שליח)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

באתר כתוב יש במלאי כך וכך חתיכות האם זה אומר שבאמת יש במלאי או שזה בלבול מח

ואני שואל שוב, ראיתי בפוסט שאנשים קנו חלקים וחילקו את זה לשני אנשים [ואולי לשניהם היה אותו רכב,לא יודע] ולכן אני שואל למה שלא העשה הזמנה על שם אבי?

מה אבי לא יכל לומר שהוא קנה לבנו מתנה?

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

כדי שתוכל להוציא רשיון ייבוא במידה וצריך

ורק בעל הרכב יכול להוציא על הרכב שלו

אתה מנסה לחסוך כסף וזמן 

בסוף תפסיד את שניהם 

לא תצליח להוציא רשיון ייבוא ואולי גם תפסיד את ההזמנה 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...