Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע CARS245 שולחים רק עם EMS. 

פעם אחרונה הזמנתי עם פדאקס- השירות מעולה וזריז והמחיר גבוה.

יש עוד חברי פורום עם נסיון עם EMS בעיקר בעלויות?

• תגובות 538
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אל תקבל את זה כתורה מסיני לדעתי.

תדבר איתם במייל ותשאל אם יש אפשרות ב DHL EXPRESS או DHL GLOBAL FWD. 

או פדקס.

הרי בתכלס, DHL EXPRESS עובדים עם מטוסים שלהם, ואפשר להניח שמגיעים לפה כל יום עם מטוס. נגמרה המלחמה. ( עבדתי כמנהל ייבוא מעל שנה... )

EMS זה הגרוע מבין האופציות (דואר ישראל שליחים) , למעט DHL GLOBAL FWD שזה איטי פשוט ביחס ל DHL EXPRESS ו FEDEX.

יכול להיות שהם רוצים שתזמין EMS כי יש להם מחירים טובים איתם, והם יקבלו הנחה במחירון שנה הבאה אם יהיו X הזמנות,

אבל אם הם יראו לקוח פוטנציאלי במייל זה יכול להיראות אחרת.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

לא מפריע לי (בהזמנה הנוכחית) איטיות.

בהזמנה הקודמת בחרתי EMS ובסוף שלחו עם פדאקס ושילמתי הרבה כסף (כתבתי על זה בשרשור למעלה). שאלתי אותפם במייל למה שינו ולא ענו תשובה עניינית.

אם יש מספר מעקב ויקח עוד חודש לא מעניין. מה שאכפת לי (הזמנה הזו) שלא יגבו ממני עמלות בשמים.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם (נערך)

במקרה הזה יש לכל אחת מהחברות, גם DHL וגם פדקס, מנהלי פיתוח עסקיים שיושבים חזק ובודקים איפה הם יכולים לגבות כמה שיותר כדי למקסם רווחים אבל לשמור על סיכון לא גבוה, הכוונה שלא יקום איזה לקוח ויתבע אותם. 

הם ישמחו לקחת לך כסף, להבנתי, אבל אני לא בטוח שמנהל הייבוא מעלי צדק - עמלת מחשב, זו עמלה של המדינה. כל מה שאתה משלם הם מעבירים למדינה. זה מה שהוא אמר. עמלת בטחון וזה של נתב"ג זה משהו שהם גובים גם כן, ויש עוד כל מיני. 

אני לא זוכר על מה שילמת ומה, אבל שילמת הרבה יותר ממה שהיית צריך? על מה? 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

בנוסף לאיטיות המחרידה של EMS, גם שירותי העמילות מכס שלהם לחלוטין לא מקצועיים.לוקח להם המון זמן לשחרר והם לא יודעים להוציא עבורך אישורים במידה ותרצה.

מומלץ לחלוטין להימנע.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 2.5.2026 בשעה 22:42, FROGIE כתב:

כרגע CARS245 שולחים רק עם EMS. 

דרך האתר מוצעת מזה מספר שבועות אפשרות לשלוח בדואר רגיל, האם הם בכל זאת ישלחו בדרך אחרת ויקרה יותר?

מישהו הזמין- מ- AK24 בזמן האחרון ויודע לומר האם הם שולחים בדואר רגיל?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 20 דקות, שי כתב:

דרך האתר מוצעת מזה מספר שבועות אפשרות לשלוח בדואר רגיל, האם הם בכל זאת ישלחו בדרך אחרת ויקרה יותר

דואר רגיל הם מאפשרים רק בחבילות קלות. ברגע שהמשלוח עובר משקל מסויים האפשרות הזו יורדת.

• רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש למישהו ניסיון עם https://yoshiparts.com/

מחפש חלפים שקצת קשה למצור לקיה ספורטאז ישנה (מנעול דלת ושני חלקי פלסטיק נלווים שנשברו בפירוק). 

הם זולים מאוד ביחס לאתרים אחרים שראיתי. המחיר דומה לעלי אקספראס עבור חלקים מקוריים מקוריאה. 

המשלוח 150 שקלים EMS. החלפים 350. כמה זה הימור מבחנית מכס/מסים או מבחינת המשלוח עם EMS?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

@ניקו פ.

מהקצת שניסיתי, ובמקרים שיש מלאי ומחירים סבירים (זה משתנה), נראה לי שאני מעדיף את FitinPart על Yoshi.

משלוחים זולים יותר (אם בוחרים FedEx, לטוב או לרע), ויש יותר מידע על מה קורה בתהליך הכנת ההזמנה שיכול לקחת לא מעט זמן (מתבסס על תת-ספקים).

לגבי Yoshi, עניתי כאן:

https://carsforum.co.il/topic/745184-איך-yoshiparts-כמקור-להזמנת-חלפים/#findComment-6900672

לגבי EMS מקוריאה, אני לא בטוח שזה פועל בימינו. הרושם הוא שעדיין זה לא חזר מאז המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • אהבתי 1
פורסם

תגידו,

כאשר רושמים כתובת מגורים למשלוח,

כמנוי באתר של אלי-אקספרס,

האם אפשר לרשום בנוסף גם בעברית?

אני שואל שאלת תם אומנם, (שלא לומר שאלת טמבל חסר ניסיון),

אבל המחשבה שלי הייתה, בגלל הדואר בארץ, שתהליך המיון והאיש שמוסר את החבילה עד הבית,

לא בטוח שאנגלית תעבור לו חלק,

לכן האפשרות לטעות, אובדן או עיכוב, יגדלו בגלל זה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...