Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לכאורה החלקים מקוריים. האם זה באמת כך?

האם יש או היו אפשרויות משלוח זולות?

למה שכתוב שנשלחים מקוריאה, לפחות כרגע אני רואה רק EMS. לדברים קטנים או בינוניים (נניח, כמה גרמים עד 2 ק"ג) זה 150 - 200 ₪.

כשיש אפשרות מאיחוד האמירויות (אולי מגיע מ-PartSouq?), זה אמנם לא מוגדר EMS אלא Emirates Post, אבל סדר הגודל דומה, 150 - 200 ₪.

האם הם כותבים את עלות המשלוח בשורה נפרדת? לצרכי מכס מתחת ל-75$.

אין פירוט טוב על המוצרים. לא טקסט, לא תמונות. רק לפעמים סכמה של האזור של החלק.

אגב, הם לא יפנים אלא תאילנדים:

https://yoshiparts.com/info/about

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם (נערך)

אני לא מחפש ליפניות אלא קוריאניות.

מעניין שב-Amayama האתר מזהה ומציע תוך כדי כתיבה השלמות מק"טים ליונדאי. אבל אי אפשר לחפש בפועל. אולי בתהליכי עבודה?

אגב, באודות שלהם כתוב שבמחסן/ספק ב-UAE יש גם לקוריאניות, אבל זה קיים מ-2011. אולי השינוי יבוא מלטביה, שם הפעילות התחילה החודש.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם Yoshi נוהגים להצהיר למכס על ערך מוצרים לפי מה ששולם בפועל, או לפני הנחה/הנחות?

כולל "הנחות" שהן בעצם מחיר הבסיס בחנות. כי נהוג דברים כגון:

99 (MSRP)

50 (אחרי "store discount")

פורסם

האם בכלל אפשר עדיין להזמין חלקים לרכב מחו"ל?
הבנתי שכל חבילה עם חלקים לרכב, כשנוחתת בארץ, מקבלים הודעה שצריך אישור ממשרד התחבורה כדי לשחרר אותה

זה כנון?

פורסם
לפני 8 שעות, boli19 כתב:

האם בכלל אפשר עדיין להזמין חלקים לרכב מחו"ל?
הבנתי שכל חבילה עם חלקים לרכב, כשנוחתת בארץ, מקבלים הודעה שצריך אישור ממשרד התחבורה כדי לשחרר אותה

זה כנון?

כן.

לא נראה לי.

פורסם

כן, אפשר. רק השבוע הזמנתי חבילה קטנה שהגיעה עם DHL ללא שום בעיות וללא שום צורך באישורים/תשלומים נוספים (ובתיאור על החבילה היה רשום פשוט "Car parts").

פורסם
בתאריך 7.8.2025 בשעה 22:41, elera כתב:

האם Yoshi נוהגים להצהיר למכס על ערך מוצרים לפי מה ששולם בפועל, או לפני הנחה/הנחות?

לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות.

מצד אחד, אופי התשובות לא לעניין, ונראה של בוט (ועוד כזה לא מתוחכם).

מצד שני, לא הגיוני שזה בוט כי לקח להם יותר מיממה לענות.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני 34 דקות, ניקו פ. כתב:

יש למישהו ניסיון עם https://yoshiparts.com/

מחפש חלפים שקצת קשה למצור לקיה ספורטאז ישנה (מנעול דלת ושני חלקי פלסטיק נלווים שנשברו בפירוק). 

הם זולים מאוד ביחס לאתרים אחרים שראיתי. המחיר דומה לעלי אקספראס עבור חלקים מקוריים מקוריאה. 

המשלוח 150 שקלים EMS. החלפים 350. כמה זה הימור מבחנית מכס/מסים או מבחינת המשלוח עם EMS?

350 ש"ח זה פחות מסף המכס שכרגע הוא 130$ (אם כי בדיון אחר בפורום אמרו שיש סיכוי שבהמשך החודש יורידו בחזרה ל-75$, ואולי המס יהיה לפי זמן ההגעה לארץ ולא לפני זמן הקניה).

לגבי החנות:

זה שכתוב שחלק קיים לא אומר שזה באמת כך. רק אחרי שעושים הזמנה הם בודקים ספקים. זה תהליך שיכול לקחת כמה ימים לפחות. רק אז הם יגידו מה ואיך.

אם אתה בוחר בתת-ספק מקוריאה (לא מאיחוד האמירויות או בלגיה), אני לא בטוח שיש כרגע משלוחים פעילים.

לפחות בחנות הזו, EMS מקוריאה יכול גם להיות בעצם UPS, לטוב או לרע.

אבל ייתכן שהחנות הפכה את זה לסוג משלוח מובחן (EMS Premium). אני לא יודע בוודאות.

שירות לקוחות קצת קשה לתקשורת. התגובות שלהם עושות רושם של בוט, והן לא לגמרי לעניין בהרבה מקרים.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...